Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους αμα σας πω πιστεθω θα με κοροιδευεται εχω φοβια με της φοτο και τα λικε γιαυτο και εβαλα δικια μου φοτο πασ και την ξεπερασω μπορει κανεισ να μου δοσει μια σιμβουλη? ευχαρστωω

Ανοιξε νεο τοπικ. Οχι σημερα, την Παρασκευη.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους αμα σας πω πιστεθω θα με κοροιδευεται εχω φοβια με της φοτο και τα λικε γιαυτο και εβαλα δικια μου φοτο πασ και την ξεπερασω μπορει κανεισ να μου δοσει μια σιμβουλη? ευχαρστωω

Cool story bro. Next time add some dragons and shit

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σα δε ντρεπεστε. το παιδί είναι νέο στο φορουμ και εσείς του την πέφτετε... ντροπή σας...
καλώς ήρθες φίλε μου
Φοβάσαι  όταν κάποιος πατάει λικε ή όταν κανείς δε πατάει; γιατί είναι διαφορετική η κάθε περίπτωση.

Επεξ/σία από Kostas93
Δημοσ.

Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο.

Dude ακόμα το θυμάμαι...ήμουν 12-13 και είχα πάει cinema να το δω.Έρχεται μετά ο πατέρας με το αμάξι να με πάρει και μου λέει για το ατύχημα στα Τέμπη με την ξυλεία.Διαβολική σύμπτωση...εκείνη την νύχτα δεν κοιμήθηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αρκετες αλλα βασικα φοβαμαι τα ταξιδια πολλες φορες σκεφτομαι οτι στο κτελ που ειμαι θα γινει τροχαιο, η ποια μεγαλη μου φοβια ειναι η καθρεπτες ειδικα το βραδυ δεν ξερω γιατι αλλα εχω μεγαλο θεμα ειδικα στα ξενοδοχια που τα δωματια εχουν πολλους.

Δημοσ.

Εχω αρκετες αλλα βασικα φοβαμαι τα ταξιδια πολλες φορες σκεφτομαι οτι στο κτελ που ειμαι θα γινει τροχαιο, η ποια μεγαλη μου φοβια ειναι η καθρεπτες ειδικα το βραδυ δεν ξερω γιατι αλλα εχω μεγαλο θεμα ειδικα στα ξενοδοχια που τα δωματια εχουν πολλους.

Oculus.jpg

Ό,τι πρέπει!

• Like 2
Δημοσ.

Oculus.jpg

Ό,τι πρέπει!

Γενικα δεν βλεπω θριλερ ποσο μαλλον κατι τετοιο, στην απιθανη περιπτωση που το εβλεπα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κοιμομουν για πολλες μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...