_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους αμα σας πω πιστεθω θα με κοροιδευεται εχω φοβια με της φοτο και τα λικε γιαυτο και εβαλα δικια μου φοτο πασ και την ξεπερασω μπορει κανεισ να μου δοσει μια σιμβουλη? ευχαρστωω Ανοιξε νεο τοπικ. Οχι σημερα, την Παρασκευη.
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους αμα σας πω πιστεθω θα με κοροιδευεται εχω φοβια με της φοτο και τα λικε γιαυτο και εβαλα δικια μου φοτο πασ και την ξεπερασω μπορει κανεισ να μου δοσει μια σιμβουλη? ευχαρστωω Cool story bro. Next time add some dragons and shit 1
Kostas93 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) σα δε ντρεπεστε. το παιδί είναι νέο στο φορουμ και εσείς του την πέφτετε... ντροπή σας...καλώς ήρθες φίλε μουΦοβάσαι όταν κάποιος πατάει λικε ή όταν κανείς δε πατάει; γιατί είναι διαφορετική η κάθε περίπτωση. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από Kostas93
revolver1990 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο. Dude ακόμα το θυμάμαι...ήμουν 12-13 και είχα πάει cinema να το δω.Έρχεται μετά ο πατέρας με το αμάξι να με πάρει και μου λέει για το ατύχημα στα Τέμπη με την ξυλεία.Διαβολική σύμπτωση...εκείνη την νύχτα δεν κοιμήθηκα. 1
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το googlara...ήρθε 11 Ελλάδα και το ατύχημα έγινε 13...σοκ... 2
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εχω αρκετες αλλα βασικα φοβαμαι τα ταξιδια πολλες φορες σκεφτομαι οτι στο κτελ που ειμαι θα γινει τροχαιο, η ποια μεγαλη μου φοβια ειναι η καθρεπτες ειδικα το βραδυ δεν ξερω γιατι αλλα εχω μεγαλο θεμα ειδικα στα ξενοδοχια που τα δωματια εχουν πολλους.
*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εχω αρκετες αλλα βασικα φοβαμαι τα ταξιδια πολλες φορες σκεφτομαι οτι στο κτελ που ειμαι θα γινει τροχαιο, η ποια μεγαλη μου φοβια ειναι η καθρεπτες ειδικα το βραδυ δεν ξερω γιατι αλλα εχω μεγαλο θεμα ειδικα στα ξενοδοχια που τα δωματια εχουν πολλους. Ό,τι πρέπει! 2
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ό,τι πρέπει! Γενικα δεν βλεπω θριλερ ποσο μαλλον κατι τετοιο, στην απιθανη περιπτωση που το εβλεπα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κοιμομουν για πολλες μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα