ToxicJee Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας! θελω να κανω εναν λογαριασμο paypal και ξερω οτι χρειαζομαι πιστωτικη καρτα αλλα ειμαι 15 χρονων και ειμαι ασχετος Τι πρεπει να κανω για να αποκτησω μια πιστωτικη ; Πρεπει να παρω στοιχεια απο τους γονεις μου η μπορω και μονος μου ;;; Βασικα τι Ακριβως πρεπει να κανω ...
ultralisk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μόνος σου να βγάλεις πιστωτική ή να κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή δεν παίζει...το πιο απλό είναι οι δικοί σου να σου βγάλουν μία prepaid σε κατάστημα ή μέσω e-banking και να σου την δώσουν να την χρησιμοποιήσεις
mylo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 χρησιμοποιείς των γονιών σου, αφού τους ενημερώσεις και συμφωνίσουν. δε χρειάζεται αποκλειστικά να είναι πιστωτική, Prepaid ή απλή αναλήψεων μια χαρά είναι
Donalhioy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 η prepaid ειναι μεγαλη απατη.. ενα απλο λογαριασμο στο ονομα του πατερα σου χρειαζεσαι.. ετσι και αλλιως ολο το κολπο γινεται μεσω ιντερνετ
Glator Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ζητησα και εγω απο το πατερα μου να μου φτιαξει μια καρτα για αγορες στο ιντερνετ,ρωτησα φιλους και μου ειπαν ν φτιαξει μια mastercard prepaid κατι τετοιο..ειναι καλη?
Donalhioy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 η prepaid ειναι μια καρτα στην οποια πληρωνεις για να την γεμισεις.. πληρωνεις ανα αγορα πληρωνεις για να την αδειασεις.. ενα απλο λογαριασμο θελεις.. τον αριθμο του οποιου δηλωνεις στο paypal.. 1
ToxicJee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω οι γονεις μου να εχουν προβλημα γιατι λενε οτι ειμαι εξυπνος σε κατι τετοια και οταν διαχειριζομαι κατι εγω ο ιδιος το κανω καλα ... Μπορω να παω σε οποιαδηποτε τραπεζα και να το κανω , η θελει συγκεκριμενες ;;; Και τι θα ακολουθησω για να το κανω αυτο μαζι με τους γονεις μου ... Θελω την ποιο καλη και την ποιο εμπιστη αλλα και την ποιο απλη στην χρηση
madsc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν έχετε κάποιο λογαριασμό στην Πειραιώς, μπορείτε καταρχήν να τον συνδέσετε με το internet. (έτσι θα το ζητήσει o πατέρας σου στην τράπεζα). Θα του δώσουν ένα user name και ένα password, και ένα μπρελόκ που θα βγάζει τους κωδικούς extra pin. Έτσι θα μπορεί ο πατέρας σου εκτός από εμβάσματα να πληρώνει λογαριασμούς online και να κάνει κινήσεις από τον υπολογιστή του σπιτιού σας. Μόλις γίνουν αυτά θα συνδεθείτε online στο λογαριασμό σας και θα του ζητήσεις να σου δημιουργήσει μια webbuy prepaid κάρτα (Mastercard) και να σου καταθέσει το ποσό που χρειάζεσαι. Αυτά όλα γίνονται από τον υπολογιστή του σπιτιού σας. Όποτε θες να αγοράσεις κάτι απλά θα επαναλαμβάνεις τη διαδικασία με τον πατέρα σου και πάντα το max ποσό που θα μπορείς να ξοδέψεις (ή να χάσεις σε σπάνια περίπτωση στραβής) θα είναι όσα χρήματα σου βάλει στην prepaid κάρτα σου. Μετά εσύ μόνος σου θα πρέπει να την συνδέσεις με paypal και θα μπορείς να κάνεις ότι αγορές θελήσεις online. Προτίμησε να αγοράζεις από όπου μπορείς να πληρώσεις με paypal. Καλές αγορές. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα