Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα της γνώμες σας για το ποιο από τρία να διαλέξω. Να προσθέσω ότι ειμαι κάτοχος lumia 620. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά εγώ θα αγόραζα το G3. Βέβαια εγώ δεν θέλω Samsung Και windows phone :P. Αν σου αρέσει το πενακι κι νομίζεις ότι θα το χρησιμοποιείς πας για το Νοτε 3 αν κι το θεωρώ κάπως υπερβολικά μεγάλο κι χοντροκομμένο. Το 930 είναι πολύ καλό τηλέφωνο κι μιας και έχεις ήδη Windows Δεν θα χρειαστείς και χρόνο να το μάθεις. Ότι πάρεις πάντως καλά θα είσαι και καλορίζικο!

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν εισαι ικανοποιημενος απο τα Windows Phone και δεν ζητας συγκεκριμενες εφαρμογες που εχουν τα Android εφυγες για 930. Και επισης μπορεις να εκμεταλλευτεις την προσφορα του Γερμανου που πουλανε πολλοι σφραγισμενα απο Ελληνικο καταστημα και να το βρεις με 270ευρω.Κοινως σου βγαινει και φθηνοτερα και δεν κολλαει πουθενα(εδω το δικο σου τρεχει νερο με 512mb ram).Στα αλλα 2 κινητα και ακριβοτερα ειναι και παραεισαγωγης. Κοινως βαλτα κατω τι ζητας εσυ απο το κινητο και διαλεξε αναλογα.

Δημοσ.

Δεν έχω άποψη για το Lumia. Όταν όμως θα έπαιρνα νέο τηλ είχα σχεδόν αποφασίσει να πάρω το Note 3. Με έψηνε πολύ η γραφίδα. Τελικά επέλεξα το G3 και δεν το μετάνιωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...