hosteell Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα θα ήθελα της γνώμες σας για το ποιο από τρία να διαλέξω. Να προσθέσω ότι ειμαι κάτοχος lumia 620. Ευχαριστώ.
Stogianz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ανάμεσα σε αυτά εγώ θα αγόραζα το G3. Βέβαια εγώ δεν θέλω Samsung Και windows phone . Αν σου αρέσει το πενακι κι νομίζεις ότι θα το χρησιμοποιείς πας για το Νοτε 3 αν κι το θεωρώ κάπως υπερβολικά μεγάλο κι χοντροκομμένο. Το 930 είναι πολύ καλό τηλέφωνο κι μιας και έχεις ήδη Windows Δεν θα χρειαστείς και χρόνο να το μάθεις. Ότι πάρεις πάντως καλά θα είσαι και καλορίζικο! Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν εισαι ικανοποιημενος απο τα Windows Phone και δεν ζητας συγκεκριμενες εφαρμογες που εχουν τα Android εφυγες για 930. Και επισης μπορεις να εκμεταλλευτεις την προσφορα του Γερμανου που πουλανε πολλοι σφραγισμενα απο Ελληνικο καταστημα και να το βρεις με 270ευρω.Κοινως σου βγαινει και φθηνοτερα και δεν κολλαει πουθενα(εδω το δικο σου τρεχει νερο με 512mb ram).Στα αλλα 2 κινητα και ακριβοτερα ειναι και παραεισαγωγης. Κοινως βαλτα κατω τι ζητας εσυ απο το κινητο και διαλεξε αναλογα.
GianniSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχω άποψη για το Lumia. Όταν όμως θα έπαιρνα νέο τηλ είχα σχεδόν αποφασίσει να πάρω το Note 3. Με έψηνε πολύ η γραφίδα. Τελικά επέλεξα το G3 και δεν το μετάνιωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα