Psyber Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εχω εδω και αρκετό καιρό το Nokia Lumia 1020. Τον τελευταίο καιρό (νομίζω από τότε που έκανα αναβάθμιση σε Windows 8.1) η ένταση όταν κάνω ή δέχομαι κλήση είναι αρκετά χαμηλή. Εννοείται ότι αναφέρομαι σε ρύθμιση 10/10. Αντίθετα η ένταση του ringtone ή ενός βίντεο όταν το ακούω από το ηχείο είναι ιδιαίτερα δυνατή σε σχέση με άλλα smartphone. Ακόμα και όταν χρησιμοποιώ ακουστικά, ακόμα και στο 4/10 η ένταση ειναι αξιοπρεπής. Δεν είμαι σίγουρος ότι ειναι θέμα software μπορεί να είναι και hardware. Τι πρέπει να κάνω;; Ξέρει κανεί αξιόπιστο μάστορα που να αναλαμβάνει να καλύπτει εγγύηση από vodafone; Συνάντησε κανείς το πρόβλημα αυτό και πως το έλυσε. Παρακαλώ λύσεις του τύπου "βαλε ακουστικά" ή blutooth δεν έχουν νοημα γιατί θέλω το τηλέφωνο μου να είναι πλήρως λειτουργικο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν εχεις εγγυηση γιατι δε το πας απο εκει που το πηρες.Αλλιος σε κανενα ΓΕΡΜΑΝΟ
Psyber Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το πηγα σε nokia care. μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. ο γερμανός κάνει καλό σερβις;
rufous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1020/300832-low-call-volume-possible-fix.html
Psyber Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 το πηγα σε nokia care. μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. ο γερμανός κάνει καλό σερβις; μου αντικατέστησαν το ακουστικό και όλα καμπάνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα