spyros1314 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας Έστειλα ένα δεμα(3.7 kg) την 30/1/2015 με τα ελτα αντικαταβολή 185 ευρώ και τελικά η συμφωνία ακυρώθηκε. Το έστειλα από Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι πρέπει να κάνω για να έρθει το δέμα πίσω. Ασφαλώς έχω βάλει πάνω στο δέμα τα στοιχεία μου και την διεύθυνση μου. Ορίστε τι μου βγάζει ο tracking number αυτή την στιγμή. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 30-01-2015 19:31 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 31-01-2015 75:7 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02-02-2015 19:39 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Θα περιμένεις να πάει Αθήνα, θα πάει ειδοποίηση στον παραλήπτη, δεν θα παραλάβει και μετά από δυο περίπου βδομάδες θα το στείλουν πάλι Θεσσαλονίκη....πιο σύντομος τρόπος δεν ξέρω αν υπάρχει 1
spyros1314 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λες Θεσσαλονικη θα ερθει στο σπιτι μου η στο καταστημα που το εδωσα και ποσο θα μεινει ακριβος στην Αθηνα(στο καταστημα για παραλαβη)
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λες Θεσσαλονικη θα ερθει στο σπιτι μου η στο καταστημα που το εδωσα και ποσο θα ειναι ακριβος στην Αθηνα(στο καταστημα για παραλαβη) Αν είναι μεγάλο δέμα μάλλον ειδοποίηση θα έρθει να το πάρεις από τα ΕΛΤΑ. Νομίζω μένουν τουλάχιστον 15 μέρες στα ΕΛΤΑ πριν γίνει επιστροφή 1
spyros1314 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια.
scullyist Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πάρε αύριο το πρωί τηλ. στο ταχυδρομείο σου (ή πήγαινε από εκεί αν δεν το σηκώσουν), εξήγησε τους ότι στάνταρ δεν θα παραληφθεί κι οπότε ρώτα αν γίνεται να δώσουν εντολή στο αθ.κατάστημα να επιστραφεί το δέμα άμεσα, χωρίς να περιμένεις το 15ήμερο. Αν για κάποιο λόγο σου πούνε όχι από εδώ, βρες εσύ το τηλ. από το τοπικό αθ. ταχυδρομείο όπου βρίσκεται το δέμα σου και -μπλα μπλα- κάνε την ίδια απόπειρα με εκείνους. Πάντως -αν και δεν θυμάμαι σίγουρα- έχω την εντύπωση ότι γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα