Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει ένα προιόν από ένα ηλεκτρονικο φαρμακείο. Δεν μου έκανε, προβλεπόταν δυνατότητα επιστροφής και το έστειλα πίσω με δέμα ΕΛΤΑ.

[Προτίμησα ΕΛΤΑ γιατό κόστισε μόνο 1,5 και επειδή το προιόν δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό δεν θα συνέφερε με courier. Μου έδωσαν και tracking number πάντως.]

Πέρασαν 13 ημέρες.
Επικοινώνησα με το κάταστημα και μου είπαν πως δεν ήρθε τίποτα στο φαρμακείο τους.

Το tracking number είναι αυτό: CP284949526GR και νομίζω πως δείχνει πως παραδόθηκε.

Τι παίζει?

• Χάθηκε?
  • Δεν τους το πήγε ο ταχυδρόμος και τους άφησε χαρτί για συστημένο? Αλλά δεν θα μου το έλεγαν?
  • Πώς πρέπει να κινηθώ?
Δημοσ.

Βλέπω είναι ακόμα στα ΕΛΤΑ, ή χάθηκε η ειδοποίηση ή δεν πήγανε να το πάρουν μάλλον

Αυτοί δεν μου είπαν τίποτα για ειδοποίηση. Τους ρώτησα αν παραλάβανε κάτι και μου είπαν ΟΧΙ. Αν ερχόταν ειδοποίηση δεν θα μου το λεγαν? Εκτός αν έκαναν την παπια για να μην τρέχουν.

Πως προτείνετε να κινηθω?

Δημοσ.

Αυτοί δεν μου είπαν τίποτα για ειδοποίηση. Τους ρώτησα αν παραλάβανε κάτι και μου είπαν ΟΧΙ. Αν ερχόταν ειδοποίηση δεν θα μου το λεγαν? Εκτός αν έκαναν την παπια για να μην τρέχουν.

Πως προτείνετε να κινηθω?

Για μένα πες τους ότι βλέπεις από το tracking Number ότι είναι στα ΕΛΤΑ της περιοχής, να πάνε από 'κει να το πάρουν. Στείλτους και το λινκ. Πες τους ότι ίσως κάπου χάθηκε η ειδοποίηση

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω από Δευτέρα.
Δεν ήξερα πως δεν θα τους το πήγαινε ο ταχυδρόμος στο φαρμακείο, δεν ήταν μεγάλο δέμα.
Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα να πάνε να το πάρουν.

Δημοσ.

Μου έστειλαν email και μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν ούτε δέμα ούτε χαρτάκι αλλά και πως μπορούν να παραλάβουν μόνο στην έδρα τους.

Τί μπορώ να κάνω τώρα εγώ?

Δημοσ.

Τελικά τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ, μου επιβεβαίωσαν ότι έχει φτάσει στο κατάστημα και τους ρώτησα αν μπορεί να σταλεί και στον παραλήπτη αν δεν μπορεί να το παραλάβει.

Μου είπαν πως μπορεί να γίνει με χρέωση 3 ευρώ και ενημέρωσα τον παραλήπτη να το κάνει και να κρατήσει τα χρήματα από την επιστροφή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...