Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις ολη την αποπειρα μεσω VM να τελειωνεις?

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με vm και ίσως θέλει κάψιμο μέχρι να βγάλω άκρη.

Υπάρχει κάτι εύκολο να το δω?

• Moderators
Δημοσ.

Μου ήρθε ένα email από το dropbox που λέει ότι λήγει η πανεπιστημιακή προσφορά που μου έδωσε πριν 2 χρόνια και από 1/3 θα έχω μόνο 5GB αλλιώς θα μου κάνουν την φοβερή προσφορά να τους σκάσω 60 ευρώ.

Btw, για να λεμε και του στραβου το δικιο, ηταν ξεκαθαρο απο τοτε πως τα εξτρα GB θα ληξουν μετα απο δυο χρονια. Και ο στοχος ηταν επισης προφανης, "to get you hooked", το οποιο πετυχε ;)

• Like 1
Δημοσ.

VM snapshots

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά χρησιμοποιώ τα snapshots για άλλη διαδικασία και δεν ήθελα να τα μπερδέψω, αν και ξαναγυρνώντας στο προηγούμενο, όπως το κάνω κάθε φορά, δεν θα το χάλαγα.

Δημοσ.

Τελκα το ξεκίνησα το project και το κάνω με vm. Πράγματι βολεύει.

Έχω κάνει ήδη καμιά 10ρια λογαριασμούς χρησιμοποιώντας emails που είχα ήδη.

Όμως τώρα που αυτά εξαντλήθηκαν θα πρέπει να φτιάχνω και λογαριασμούς email και ψάχνω έναν εύκολο και γρήγορο μαζικό τρόπο αν υπάρχει.

Δημοσ.

Τελκα το ξεκίνησα το project και το κάνω με vm. Πράγματι βολεύει.

Έχω κάνει ήδη καμιά 10ρια λογαριασμούς χρησιμοποιώντας emails που είχα ήδη.

Όμως τώρα που αυτά εξαντλήθηκαν θα πρέπει να φτιάχνω και λογαριασμούς email και ψάχνω έναν εύκολο και γρήγορο μαζικό τρόπο αν υπάρχει.

Δεν χρειάζεται να βάλεις ενεργό email. Μπορείς να βάλεις και [email protected] για παράδειγμα.

Ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Χρειάζεται αποδοχή της πρόσκλησης που θα στείλεις.

Δεν χρειάζεται καμια αποδοχή. Δεν θα στέλνεις πρόσκληση. Θα μπαίνεις κάθε φορά με το ίδιο link απο την σελίδα www.dropbox.com/referrals. Θα κανεις εγγραφη με οποιοδηποτε mail ([email protected]) και στη συνέχεια θα συνδεεσαι με αυτο το λογαριασμό στην εφαρμογη για windows. Ουτε temp mails, ουτε τίποτα. Στο λεω γιατι ετσι το εκανα χθες και σε 20 λεπτα (με Snapshots) πήρα 16gb

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καμια αποδοχή. Δεν θα στέλνεις πρόσκληση. Θα μπαίνεις κάθε φορά με το ίδιο link απο την σελίδα www.dropbox.com/referrals. Θα κανεις εγγραφη με οποιοδηποτε mail ([email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>) και στη συνέχεια θα συνδεεσαι με αυτο το λογαριασμό στην εφαρμογη για windows. Ουτε temp mails, ουτε τίποτα. Στο λεω γιατι ετσι το εκανα χθες και σε 20 λεπτα (με Snapshots) πήρα 16gb

Όντως δουλέυει, είσαι μεγάλος.

Κρίμα ρε γαμώτο το κάψιμο που έριξα και που συνέδεσα δικούς μου λογαριασμούς.

Τουλάχιστον έπιασε τόπο η συμβουλή σου για λίγους λογαριασμούς που είχαν απομείνει να κάνω.

post-123340-0-76321300-1423488791_thumb.jpg

Τα snapshots τί είναι?

Δημοσ.

Όντως δουλέυει, είσαι μεγάλος.

Κρίμα ρε γαμώτο το κάψιμο που έριξα και που συνέδεσα δικούς μου λογαριασμούς.

Τουλάχιστον έπιασε τόπο η συμβουλή σου για λίγους λογαριασμούς που είχαν απομείνει να κάνω.

attachicon.gifΚαταγραφή2.JPG

Τα snapshots τί είναι?

Snapshot ειναι να κανεις "save" να στο πω πιο απλα, το vm σε όποιο σημείο θέλεις. Εγω πχ έκανα ενα snapshot με το που εγκατέστησα την εφαρμογη dropbox και ειχα ανοιχτο τον browser στο σημειο που ανοιγει το link απο το referall. Έτσι έκανα load το vm σε αυτο το snapshot 32 φορες και το μονο που είχα να κανω ήταν να βαζω καθε φορα καινουργια στοιχεια στο browser και την εφαρμογη. Με το που τελειωνα ενα λογαριασμο, εκλεινα το vm και ξανα load το snapshot. 

Δημοσ.

Snapshot ειναι να κανεις "save" να στο πω πιο απλα, το vm σε όποιο σημείο θέλεις. Εγω πχ έκανα ενα snapshot με το που εγκατέστησα την εφαρμογη dropbox και ειχα ανοιχτο τον browser στο σημειο που ανοιγει το link απο το referall. Έτσι έκανα load το vm σε αυτο το snapshot 32 φορες και το μονο που είχα να κανω ήταν να βαζω καθε φορα καινουργια στοιχεια στο browser και την εφαρμογη. Με το που τελειωνα ενα λογαριασμο, εκλεινα το vm και ξανα load το snapshot. 

Μάλιστα, καλή φάση, δεν το ήξερα αυτό το πράμα και έκανα unlink κάθε φορά τον λογαριασμό που εβαζα και restart το vm για αλλαγή mac. Όσο καίγεσαι μαθαίνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...