multikaraG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Οπως λεει και το θεμα χρειαζομαι βοηθεια σχετικα με τ paypal. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε στο παρελθον και δε ξερω πολλα πραγματα. Για αγορες στο ιντερνετ χρησιμοποιω χρεωστικη καρτα κυριως. Ξερει κανεις πως συνδεω την χρεωστικη στην paypal? Απ οτι καταλαβαινω ειναι σχετικα απλο, γραφει ομως οτι θα παρουν ενα μικρο ποσο απ το λογαριασμο μου ωστε να καταλαβω αν εγινε η συνδεση. Στη συνεχεια θα πρεπει να περιμενω να στειλει η τραπεζα τη χρεωση που εγινε και διπλα εχει εναν τετραψηφιο κωδικο? Γιατι ο λογαριασμος της τραπεζας συνηθως αργει 15-30 μερες
scullyist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέεις την κάρτα σου, μετά τραβάνε το ποσό (αν είναι χρεωστική, φρόντισε να έχει χρήματα μέσα αλλιώς θα αποτύχει ο έλεγχος), όχι για εσένα, αλλά για να επαληθεύσουν αυτοί ότι η κάρτα σου είναι έγκυρη και μετά θα στο επιστρέψουν. Στη συνέχεια θα δεις άμεσα στον paypal λογαριασμό σου μήνυμα να συμπληρώσεις τον 4ψήφιο ώστε να ολοκληρωθεί το verification. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την χαρτούρα, ή θα το δεις online αν έχεις e-banking, ή αν όχι, θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και θα τους ζητήσεις να σου δώσουν τον τετραψήφιο από την συναλλαγή που έγινε στην κάρτα σου από το paypal.
multikaraG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο ηθελα πιο πολυ να μαθω γιατι δεν εχω e-banking. Σ ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα