chrisgreece82 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ακομα και τωρα οποιος ψαχνει καλο κινητο σε ολους τους τομεις και ας ειμαστε σχεδον στο παραπεντε ανακοινωσης νεων smartphones...τσιμπηστε αφοβα! Ζ3/z3 compact ειναι δυο απο τις πιο ολοκληρωμενες προτασεις στην αγορα! Με διαφορα τα πιο στυλατα και ποιοτικα android phones στην αγορα..... πολύ σωστός,αν μιλάμε για ποιότητα μην ξεχνάμε όμως την htc..
mits_aueb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Dante τα πλαστικα και μενα ξεβαψαν και τα αντικατεστησα!μη σκας δεν ειναι κατι!
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλά γενικά έχει θεματάκια ποιότητας η Sony, μη κοροιδευοματε
Hellraiser76 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις κινητο Sony και εχεις θεματα ποιοτητας;Γιατι εγω που ειχα παλιοτερα το Xperia P αλλα και τωρα το Z1 compact δεν εχω κανενα απολυτως....το ακριβως αντιθετο. Οσο για τον φιλο που λεει για την HTC εχει απολυτο δικιο....απο κοντα και αυτη σε θεματα ποιοτητας με μακραν χειροτερη τη Samsung με τις πλαστικουρες της.
qsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις κινητο Sony και εχεις θεματα ποιοτητας;Γιατι εγω που ειχα παλιοτερα το Xperia P αλλα και τωρα το Z1 compact δεν εχω κανενα απολυτως....το ακριβως αντιθετο. Οσο για τον φιλο που λεει για την HTC εχει απολυτο δικιο....απο κοντα και αυτη σε θεματα ποιοτητας με μακραν χειροτερη τη Samsung με τις πλαστικουρες της. ναι έχω sony Z1 και έχω θέματα ποιότητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα