ioankav Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το gmail account.Φαίνεται πως κάποιος στέλνει μαζικά spam mails προς τις επαφές μου χρησιμοποιώντας ως θέμα το όνομα του του λογαριασμού μου. Τα mails έχουν περίεργες ημερομηνίες αποστολής (πχ φαίνεται πως στάλθηκε 31/12 αλλά έφτασε χθες σε κάποιον).Έχω στείλει mail στη google σχετικά με το πρόβλημα αλλά απάντηση καμία. Έχω αλλάξει κωδικούς στο mail, έκλεισα όλες τις ενεργές συνδέσεις με άλλες εφαρμογές που τυχόν είχα. Δεν έχω ενεργό POP/IMAP στο λογαριασμό (mails βλέπω μόνο μέσω browser ή της εφαρμογής του gmail στο κινητό). Από το activity φαίνεται πως δεν υπάρχει ύποπτη δραστηριότητα από κάποια άλλη ip. Φαντάζομαι πως από κάποια εφαρμογή έγινε το πρόβλημα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το gmail account. Φαίνεται πως κάποιος στέλνει μαζικά spam mails προς τις επαφές μου χρησιμοποιώντας ως θέμα το όνομα του του λογαριασμού μου. Τα mails έχουν περίεργες ημερομηνίες αποστολής (πχ φαίνεται πως στάλθηκε 31/12 αλλά έφτασε χθες σε κάποιον). Έχω στείλει mail στη google σχετικά με το πρόβλημα αλλά απάντηση καμία. Έχω αλλάξει κωδικούς στο mail, έκλεισα όλες τις ενεργές συνδέσεις με άλλες εφαρμογές που τυχόν είχα. Δεν έχω ενεργό POP/IMAP στο λογαριασμό (mails βλέπω μόνο μέσω browser ή της εφαρμογής του gmail στο κινητό). Από το activity φαίνεται πως δεν υπάρχει ύποπτη δραστηριότητα από κάποια άλλη ip. Φαντάζομαι πως από κάποια εφαρμογή έγινε το πρόβλημα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; https://isleaked.com/index.php?lang=en δες εδω αν σε εχει επισκεφθει ο χακερ . σου προτεινει και κωδικο αν θες να αλλαξεις
ioankav Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ, αλλά δεν έβγαλε κάτι. Ως πρόβλημαΦαίνεται ότι πήρε όλες τις επαφές του mail και άρχισε να στέλνει μαζικά από μολυσμένους servers (από τον header ενός mail που πήρα και εγώ, είδα πως τα στέλνει μέσω ενός server από Ινδονησία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα