Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου παρτο πηγαινετο πισω και ζητα πιστωση να παρεις κατι αλλο. Επειδη και εγω επαθα ακριβως το ιδιο, το προβλημα ειναι λογου switches. Οχι μονο οτι ειναι κινεζικα και χαμηλης ποιοτητας, αλλα και οτι η razer εβαλε το χερακι της και τα εκανε ακομα χειροτερα. Απλα να ξερεις οτι και μενα ξεκινησε ετσι και μετα απο λιγο καιρο απλα δεν δουλευανε καν τα κουμπια.

Γιαυτο φωναζουμε ολοι ΟΧΙ RAZER BLACKWIDOW.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, μου το αντεκατέστησαν τελικά και με 30 ευρώ διαφορά πήρα το ultimate.

@zergoulini μάλλον θα συμφωνήσω...

Αν έχει το θεό του ρε φίλε... Το καινούργιο πληκτρολόγιο έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε άλλα πλήκτρα... Συγκεκριμένα στο P ... Είναι δυνατόν?

Μόλις επέστρεψα από το mall Και ππήγα να απαντήσω... *αμώ την τύχη μου δηλαδή...

Υπάρχει άλλο αντίστοιχο μηχανικό πληκτρολόγιο? Κάποιο roccat ξέρω εγώ ή whatever?

ότι πιο τρολ έχω συναντήσει. 

αν θες macro το Κ70 της corsair που σου πρότειναν παραπάνω δεν έχει, αν δεν θες είναι μια πολύ καλή επιλογή (αν σε βολεύουν τα red switches), μετά για macro έχει το Κ70 RGB στα 180€ και το Roccat Ryos MK.

Ανεβάζω και το "Trailer" γιατί είναι πολύ ψαρωτικό:  

http://www.skroutz.gr/c/68/keyboards.html?from=autocomplete&keyphrase=roccat+ryos+mk

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το ιδιο επαθα με το corsair κ70 rgb

νομιζω λεγετε chattering και πολλα γραμματα εμπαιναν διπλα...μου το αλλαξανε να δουμε πως θα παει τωρα...

Δημοσ.

ότι πιο τρολ έχω συναντήσει. 

αδερφέ δεν είμαι όλη μέρα πάνω από το ινσόμνια και πατάω refresh. Είδα τα 2 πρώτα σχόλια και επειδή ήταν κάθετα πήγα στο mall να αλλάξω το πληκτρολόγιο, με το ονομα που έχει η razer αποφάσισα να ξαναπάρω razer. Όταν γύρισα σπίτι και είδα το σχόλιο του zergoulini την είχα κάνει ήδη την πατάτα (αν το πρόσεξε ο αστυνόμος σαϊνης μέσα σου, 3 ώρες διαφορά έχει η απάντησή του από τις άλλες)... Το ότι είναι γενικό το πρόβλημα δεν το ήξερα, ούτε μερικά vid στο yt που είδα ανέφεραν κάτι τέτοιο, ούτε είδα κανένα ανάλογα θέμα εδώ πέρα. Αμέσως βγήκε ετυμηγορία....

το ιδιο επαθα με το corsair κ70 rgb

νομιζω λεγετε chattering και πολλα γραμματα εμπαιναν διπλα...μου το αλλαξανε να δουμε πως θα παει τωρα...

Είναι γενικό το πρόβλημα αυτό με τα μηχανικά πληκτρολόγια δηλαδή? Να πάρω κάτι άλλο με την πίστωση 130ε?

Δημοσ.

Τα Corsair RGB δυστηχως δεν ηταν αυτο που περιμενα.

Σαν κατασκευη ειναι πολυ στιβαρη, αλλα δυστηχως υπαρχει θεμα με το software. Αν μπειτε στο επισημο site της corair θα δειτε κατεβατα ολοκληρα με προβληματα. Επισεις εχω ακουσει οτι αν και Cherry MX ειναι καπως διαφορετικα τα switches. Ειχα διαβασει περιπτωσεις χρηστων με Blue Switches, παραπονιοντουσαν οτι μετα απο 1-2 μηνες, εχαναν το κλικ ηχο. Ενας ελεγε "πηρα Blue MX και τωρα νοιωθω οι εχω καφε''. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.

Προσωπικα δεν ξερω αν θα πηγαινα για RGB τουλαχιστον οχι ακομα. Alchemist` απο ποιο καταστημα ειπαμε οτι το πηρες? Να ριξω μια ματια να δω τι αλλα εχει.

Δημοσ.

Είναι γενικό το πρόβλημα αυτό με τα μηχανικά πληκτρολόγια δηλαδή? Να πάρω κάτι άλλο με την πίστωση 130ε?

δεν μπορω να στο πω με σιγουρια αυτό...αποτι μου ειπαν στην corsair  αλλα και στο φορουμ τυχαινουν καποια να εχουν αυτό το ελάττωμα...δεν νομιζω να το παθενουν όλα παντος μην τρελενεσαι.

Τα Corsair RGB δυστηχως δεν ηταν αυτο που περιμενα.

Σαν κατασκευη ειναι πολυ στιβαρη, αλλα δυστηχως υπαρχει θεμα με το software. Αν μπειτε στο επισημο site της corair θα δειτε κατεβατα ολοκληρα με προβληματα. Επισεις εχω ακουσει οτι αν και Cherry MX ειναι καπως διαφορετικα τα switches. Ειχα διαβασει περιπτωσεις χρηστων με Blue Switches, παραπονιοντουσαν οτι μετα απο 1-2 μηνες, εχαναν το κλικ ηχο. Ενας ελεγε "πηρα Blue MX και τωρα νοιωθω οι εχω καφε''. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.

Προσωπικα δεν ξερω αν θα πηγαινα για RGB τουλαχιστον οχι ακομα. Alchemist` απο ποιο καταστημα ειπαμε οτι το πηρες? Να ριξω μια ματια να δω τι αλλα εχει.

Κοιτα στην αρχη ειχε θεμα το Software τωρα με τα updates  είναι κομπλε το δικο μου τουλάχιστον δουλευει χαρτι και οντως σαν κατασκευη δεν το συζηταω είναι ότι πιο ομορφο εχω δει

Δημοσ.

αδερφέ δεν είμαι όλη μέρα πάνω από το ινσόμνια και πατάω refresh. Είδα τα 2 πρώτα σχόλια και επειδή ήταν κάθετα πήγα στο mall να αλλάξω το πληκτρολόγιο, με το ονομα που έχει η razer αποφάσισα να ξαναπάρω razer. Όταν γύρισα σπίτι και είδα το σχόλιο του zergoulini την είχα κάνει ήδη την πατάτα (αν το πρόσεξε ο αστυνόμος σαϊνης μέσα σου, 3 ώρες διαφορά έχει η απάντησή του από τις άλλες)... Το ότι είναι γενικό το πρόβλημα δεν το ήξερα, ούτε μερικά vid στο yt που είδα ανέφεραν κάτι τέτοιο, ούτε είδα κανένα ανάλογα θέμα εδώ πέρα. Αμέσως βγήκε ετυμηγορία....

Μην το παίρνεις έτσι, για πλάκα το είπα, αλλά και εσύ σου χάλασε κάτι και δίνεις +30€ για να πάρεις το ίδιο με λεντάκια;

Δημοσ.

Μην το παίρνεις έτσι, για πλάκα το είπα, αλλά και εσύ σου χάλασε κάτι και δίνεις +30€ για να πάρεις το ίδιο με λεντάκια;

Καλα εκανε και πηγε στο Ultimate. Αλλωστε το Πλαισιο δεν εχει καθολου ποικιλια απο μηχανικα μονο Razer εχει και ειναι και πανακριβα.

Εγω θα προτεινα να αγοραζε το http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Logitech-G-710Mechanical-Gaming-Keyboard-920-005704.htmαν μπορουσες να το βρεις απο καποιο καταστημα.

Μονο και μονο τα 3 χρονια εγγυησης της Logitech ειναι μεγαλο +. Και εγω πχ ειχα παρει το CM storm Trigger της Προσφορας του Κωτσοβολου στα 69ευρω.Στον 1 χρονο μου χαλασε και τα μονο που μπορουσα να αγορασω απο το καταστημα αυτο λογω του πιστωτικου ηταν το Blackwidow το απλο και το πολυ ακριβοτερο Logitech G710.

Τελος να σου πω οτι ο περισσοτερος κοσμος κοιταζει 2 πραγματα κυριως στο μηχανικο.Αν εχει φωτισμο και τι διακοπτες φοραει.Για τα Macros ειναι στους περισσοτερους αχρηστα.Στο μονο ειδος που μπορουν να χρησιμοποιηθουν κυριως Macros ειναι τα Mmos τυπου Wow.Αλλα ακομα και εκει μπορεις να προγραμματισεις οποιο πληκτρο του keyboard σου απο την επιλογη των keybindings του παιχνιδιου.

Οσο για τα Corsair το ειχα διαβασει και πιο παλια οταν κοιταζα για ποντικι τους οτι ειχε μεγαλο θεμα με το Software δυστηχως. Γιαυτο και προτεινω κυριως Logitech εγω στα περισσοτερα πραγματα.Γιατι ειναι ο πραγματικος ορος του Plug And Play :D

Δημοσ.

Καλα εκανε και πηγε στο Ultimate. Αλλωστε το Πλαισιο δεν εχει καθολου ποικιλια απο μηχανικα μονο Razer εχει και ειναι και πανακριβα.

Εγω θα προτεινα να αγοραζε το http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Logitech-G-710Mechanical-Gaming-Keyboard-920-005704.htmαν μπορουσες να το βρεις απο καποιο καταστημα.

Μονο και μονο τα 3 χρονια εγγυησης της Logitech ειναι μεγαλο +. Και εγω πχ ειχα παρει το CM storm Trigger της Προσφορας του Κωτσοβολου στα 69ευρω.Στον 1 χρονο μου χαλασε και τα μονο που μπορουσα να αγορασω απο το καταστημα αυτο λογω του πιστωτικου ηταν το Blackwidow το απλο και το πολυ ακριβοτερο Logitech G710.

Τελος να σου πω οτι ο περισσοτερος κοσμος κοιταζει 2 πραγματα κυριως στο μηχανικο.Αν εχει φωτισμο και τι διακοπτες φοραει.Για τα Macros ειναι στους περισσοτερους αχρηστα.Στο μονο ειδος που μπορουν να χρησιμοποιηθουν κυριως Macros ειναι τα Mmos τυπου Wow.Αλλα ακομα και εκει μπορεις να προγραμματισεις οποιο πληκτρο του keyboard σου απο την επιλογη των keybindings του παιχνιδιου.

Οσο για τα Corsair το ειχα διαβασει και πιο παλια οταν κοιταζα για ποντικι τους οτι ειχε μεγαλο θεμα με το Software δυστηχως. Γιαυτο και προτεινω κυριως Logitech εγω στα περισσοτερα πραγματα.Γιατι ειναι ο πραγματικος ορος του Plug And Play :D

Ναι ρε φιλε, αυτο ακριβως λεω και εγω για τα μακρος. Τι σκατα τα βαζουνε πραγματια δεν εχω καταλαβει. To G710 ειχα την τιμη να το δοκιμασω για 1 εβδομαδα. Πολυ καλο πλητρολογιο, επισεις να αναφερω οτι ειναι το μοναδικο μηχανικο οπου φοραει o-rings απο την μαμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαν ακουστει και για αυτο καποια προβληματακια ειδικα στις πρωτες παρτιδες και για το Gloss που μαζευει σκονη αλλα αναμενομενα πραγματα.Εγω παντως το λεω και το ξαναλεω,οταν επαιζα Wow και εκανε Progress με Hardcore raiding guild (3 στο server) ουτε μηχανικα πληκτρολογια ειχα,ουτε ποντικια με 12πλαινα macros ειχα ουτε τπτ.Με ενα παλιο αθανατο Microsoft μαυρο πληκτρολογιο ημουν και με ποντικι ή Microsoft ή Logitech ενα απλο. Ηθελα macros εβαζα keybindings. Τωρα ολα τα αλλα οπως πχ τα πλαινα 18κουμπια πληκτρολογιων οπως πχ το Corsair K95,Steelseries Apex,Logitech G510 κλπ http://www.skroutz.gr/s/3806942/Corsair-Vengeance-K95.html?keyphrase=corsair+k95 ειναι απλα τα γελια.

Και στον Frozex παραπανω αυτο δεν καταλαβαινω.Μου γραφει κυριως οτι παιχνιδι θα παιζει το Lol,και λεω τι σοι πια Macros θες για αυτο το παιχνιδι???Αλλα και γενικα για παιχνιδια που μου λεει οτι θελει να εχει εγω πχ που εχω παιξει αρκετα παιχνιδια ποτε δεν μου χρειαστηκαν τα πολλα macros καθως αναλογα το παιχνιδι το παιζω και στο gamepad(δηλαδη controller). 

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πάνω που λες καλά απο την στιγμή που δεν έχει ποικιλία το συγκεκριμένο κατάστημα ας έπαιρνε το ίδιο, δεν χρειαζόταν να δώσει και άλλα 30€. Τώρα για τα μάκρο αν δεν τα έχετε χρειαστεί δεν μπορείτε να καταλάβετε τη χρησιμότητα τους. Στα μάκρο δεν βάζεις μόνο ένα πλήκτρο αλλά παραπάνω και με το συγκεκριμένο delay, και εγώ υποστηρίζω τα μάκρο να μπορείς να τα βάλεις σε οποιαδήποτε πλήκτρο όπως έχουν τα razer, roccat και Corsair RGB και όχι τα έξτρα στα αριστερά, αυτά είναι για άλλες χρήσεις.

Δημοσ.

Πιο πάνω που λες καλά απο την στιγμή που δεν έχει ποικιλία το συγκεκριμένο κατάστημα ας έπαιρνε το ίδιο, δεν χρειαζόταν να δώσει και άλλα 30€. Τώρα για τα μάκρο αν δεν τα έχετε χρειαστεί δεν μπορείτε να καταλάβετε τη χρησιμότητα τους. Στα μάκρο δεν βάζεις μόνο ένα πλήκτρο αλλά παραπάνω και με το συγκεκριμένο delay, και εγώ υποστηρίζω τα μάκρο να μπορείς να τα βάλεις σε οποιαδήποτε πλήκτρο όπως έχουν τα razer, roccat και Corsair RGB και όχι τα έξτρα στα αριστερά, αυτά είναι για άλλες χρήσεις.

Βασικα αυτα εχει οταν αγοραζεις απο Πλαισιο.Και εγω πχ εδωσα πισω κατι ακουστικα που ειχα,μου κοπηκε πιστωτικο αλλα θα αγορασω κατι αλλο με τα χρηματα αυτα καθως η ποικιλια του Πλαισιου ειναι τραγικη. Επισης γνωριζω πολυ καλα πως λειτουργουν τα Macros καθως τα Mmos ειναι το ειδος παιχνιδιων που αξιοποιουν στο max τα macros.Εγω παραπανω μιλησα βεβαια συγκεκριμενα για keybindings ομως οχι για Macros...

Και σου ξαναλεω αλλο να μιλαμε γενικα που βοηθανε τα macros και αλλο συγκεκριμενα.Και εγω πχ μπορω να σου πω που βοηθανε τα πλαινα των Mmo ποντικιων και Mmo Ποντικια να μην παιζω.

Απο το αλλο θεμα που ειχες ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/557387-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/page-3 Και οταν σε ρωτησα για τι παιχνιδια τα θες η απαντηση που εδωσες ηταν

''Τα macro θέλω για παιχνίδια του στυλ LoL και DotA2''

Και επειδη και εγω εχει τυχει να παιξω τα παιχνιδια αυτα ειδικα η Dota 1.Καθαρα για τα Moba δεν καταλαβαινω πραγματικα τι διαφορα μπορεις να εχεις στα Macros απο την επιλογη των Keybindings που εχουν.Και το λεω καθως εχω μιλησει και με επαγγελματιες παικτες esports πιο παλια και μου ειπαν οτι κυριως χρησιμοποιουσαν keybindings και κυριως για τα items στο Inventory(αυτα δηλαδη που ειχαν use effect).

Δημοσ.

Βασικα αυτα εχει οταν αγοραζεις απο Πλαισιο.Και εγω πχ εδωσα πισω κατι ακουστικα που ειχα,μου κοπηκε πιστωτικο αλλα θα αγορασω κατι αλλο με τα χρηματα αυτα καθως η ποικιλια του Πλαισιου ειναι τραγικη. Επισης γνωριζω πολυ καλα πως λειτουργουν τα Macros καθως τα Mmos ειναι το ειδος παιχνιδιων που αξιοποιουν στο max τα macros.Εγω παραπανω μιλησα βεβαια συγκεκριμενα για keybindings ομως οχι για Macros...

Και σου ξαναλεω αλλο να μιλαμε γενικα που βοηθανε τα macros και αλλο συγκεκριμενα.Και εγω πχ μπορω να σου πω που βοηθανε τα πλαινα των Mmo ποντικιων και Mmo Ποντικια να μην παιζω.

Απο το αλλο θεμα που ειχες ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/557387-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/page-3 Και οταν σε ρωτησα για τι παιχνιδια τα θες η απαντηση που εδωσες ηταν

''Τα macro θέλω για παιχνίδια του στυλ LoL και DotA2''

Και επειδη και εγω εχει τυχει να παιξω τα παιχνιδια αυτα ειδικα η Dota 1.Καθαρα για τα Moba δεν καταλαβαινω πραγματικα τι διαφορα μπορεις να εχεις στα Macros απο την επιλογη των Keybindings που εχουν.Και το λεω καθως εχω μιλησει και με επαγγελματιες παικτες esports πιο παλια και μου ειπαν οτι κυριως χρησιμοποιουσαν keybindings και κυριως για τα items στο Inventory(αυτα δηλαδη που ειχαν use effect).

Το DotA το παλιό δεν έχει καμία σχέση με το 2 και λολ. Στο ποντίκι που λες ούτε εμένα με βολεύουν τα μάκρο. Τώρα για τους επαγγελματίες που λες απλά σκέψου πως ο Μέσι μπορεί να σε τριπλάρει με παντόφλες και ας φοράς εσύ τις καλύτερες τάπες.

Δημοσ.

παιδια μην τρελαίνεστε το κορσερ ειχε θεμα στο software οσο αναφορα τα λεντ και τις ρυθμισεις τους....τωρα είναι κομπλε όπως ειπα ...ουτε σημαινει πως επειδή βγηκε σκαρτο το δικο μ είναι όλα ετσι....κατά την γνωμη μου το καλυτερο που παιζει με μηχανικα...

Δημοσ.

παιδια μην τρελαίνεστε το κορσερ ειχε θεμα στο software οσο αναφορα τα λεντ και τις ρυθμισεις τους....τωρα είναι κομπλε όπως ειπα ...ουτε σημαινει πως επειδή βγηκε σκαρτο το δικο μ είναι όλα ετσι....κατά την γνωμη μου το καλυτερο που παιζει με μηχανικα...

Το θεμα ειναι οτι οπως σου ειπα προβλημα με το Software ειχαν παλια και τα ποντικια οπως το M90 που κοιταζα πριν 1.5περιπου χρονο. Επισης το θεωρω προσωπικα κοροιδια να αγοραζεις ενα απο τα ακριβοτερα μηχανικα της αγορας(με τιμες ΕΛλαδας βεβαια)και να σου εχει θεμα σε αυτο που υποτιθεται διαφημιζει.

Οπως ειπα καλα και χρυσα τα προιοντα Corsair αλλα δυστηχως τα περισσοτερα απο αυτα ειναι υπερκοστολογημενα μεχρι αηδιας. Κλασσικο παραδειγμα το K60 που ουτε καν σοβαρο Palm rest δεν ειχε ουτε ηταν φυσικα Full μηχανικο οπως και τα προηγουμενα Corsair αλλα παρολα αυτα το χρυσοπληρωνες http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Performance-Mechanical-CH-9000004-NA/dp/B005QUQP80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...