totem_lost Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ménage à trois ισως.....??? :-D :devil: - Αγάπη μου χρόνια μας πολλά! Σου πήρα δώρο μια παρτούζα :') 1
g_alkis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ο δονητής ως δώρο ταιριάζει και για τον τοξοκόλο. Αν και φαντάζομαι θα έχει ήδη βαλίτσα ολόκληρη. Ίσως μια ροζ ρόμπα και ασορτί παντοφλάκια θα ήταν καλύτερα
stathisgtr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλός η κακός υπάρχουν αυτές οι γιορτές.Ούτε εγώ είμαι φαν αλλά πρέπει να την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή. Ποτέ μου δεν γιόρτασα αυτήν την γιορτή και αυτή το ξέρει μια και ήμασταν 7 χρόνια φίλοι. Τελικά κατέληξα στα λουλούδια.207 τριαντάφυλλα θα της πάνε το Σάββατο στην δουλειά της.Είναι όσα τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν. Νομίζω θα πάθει το σοκ της γιατί με ξέρει ότι δεν τα κάνω αυτά αλλά για αυτήν τα κάνω όλα. Αδερφέ ότι και να κάνεις να ξέρεις ότι θα της αρέσει,υποσυνείδητα όλες τους θέλουν να αισθανθούνε ξεχωριστές αυτή την μέρα. 2
MT60RS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρε θα αισθανθει πολυ ξεχωριστη αυτη τη μερα. Θα διαφερει σιγουρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα