Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ξαναναφερθεί, αλλά επειδή αυτά αλλάζουν συνεχώς

θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε κάρτες ή οσοι γνωρίζετε, τι έχετε, αν μετράει, πόσο χρεώνει η κάθε φόρτιση κλπ !

Δημοσ.

Βασικά αν είσαι κάτω από 18 μόνο prepaid μπορείς να βγάλεις οι οποίες είναι πάνω κάτω ίδιες σε όλες τις τράπεζες. Στην Πειραιώς πχ ισχύουν τα εξής:

post-139629-0-86867100-1423224694_thumb.jpg

Δημοσ.

Είχα της Κύπρου παλαιότερα , με βόλευε αρκετά, το μόνο αρνητικό ήταν οτι έκανες τη φόρτιση και μπαίναν τα λεφτά αργά το απόγευμα. 

Να υποθέσω αυτή της Πειραιώς θα είναι η αντίστοιχη της Κύπρου αφού συγχωνεύτηκαν

Δημοσ.

Έχει ξαναναφερθεί, αλλά επειδή αυτά αλλάζουν συνεχώς

θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε κάρτες ή οσοι γνωρίζετε, τι έχετε, αν μετράει, πόσο χρεώνει η κάθε φόρτιση κλπ !

Χρεωστική να βγάλεις. Πας ανοίγεις εναν μηδενικό λογαριασμό και βγάζεις μια χρεωστική. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ συγκριτικα με τις  prepaid και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι σιγουρα καλυτερα η χρεωστικη. Ομως θα πρεπει να ανοιξει οπως ειπες λογαριασμο και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τον ανοιξει μηδενικο. Η Alpha bank παντως ηθελε καταθεση 300€.

Δημοσ.

Ναι ειναι σιγουρα καλυτερα η χρεωστικη. Ομως θα πρεπει να ανοιξει οπως ειπες λογαριασμο και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τον ανοιξει μηδενικο. Η Alpha bank παντως ηθελε καταθεση 300€.

Δεν υφίσταται αυτο αν μιλάμε για λογαριασμό για νέους έως 26 ετών που άνοιξα εγώ μηδενικό. Όπως επίσης και η πειραιώς ανοίγει μηδενικούς λογαριασμούς. Και να ζητάνε ελάχιστη κατάθεση κάποιοι. Βαλε τα λεφτά που ζητάνε και τράβηξε τα την ίδια μέρα.

Δημοσ.

Ισχύει , και εγώ 20 χρονών που άνοιξα στην πειραιώς πριν κανα μήνα δεν μου ζητήσανε τίποτα. Ελάχιστη κατάθεση απ' όσο θυμάμαι μου είχαν πει ότι έχει καταργηθεί πια παντού. Εγώ πάντως έτσι είχα βάλει ένα 5ευρω για τα εγκαίνια 

Δημοσ.

και η eurobank το ίδιο. ανοιγεις βγάζεις κάρτα ουτε προμήθειες ουτε τιποτα

Νομίζω πως κάτι σου ξεφεύγει..... όταν κάνεις αγορά από το εξωτερικό έχει πάγια χρέωση 2,5 ευρώ οπότε συμφέρει πειραιώς χωρίς χρεώσεις εξωτερικού κτλ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...