Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν λιγες μερες πηρε το ματι μου στο internet το παραπανω προιον. Με λιγα λογια προκειται για μια οδοντοβουρτσα απο κλαδι του συγκεκριμενου δεντρου. Δεν χρειαζεται οδοντοκρεμα και ειναι πολυ πιο υγειεινο απο την κλασσικη οδοντοβουρτσα. Η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει και θα ηθελα να το παραγγειλω. Το εχει ξανακουσει ποτε κανεις σας?

https://www.google.gr/search?client=opera&q=miwak&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#safe=off&q=miswak+toothbrush

http://en.wikipedia.org/wiki/Miswak

Δημοσ.

A 2003 scientific study comparing the use of miswak with ordinary toothbrushes concluded that the results clearly were in favor of the users who had been using the miswak, provided they had been given proper instruction in how to brush using it.[4] However, the study's sample size was only fifteen people, calling into question its statistical significance. The World Health Organization (WHO) recommended the use of the miswak in 1986 and in 2000 an international consensus report on oral hygiene concluded that further research was needed to document the effect of the miswak.[5]

Αυτά. Τώρα, εσύ πως αποφάσισες ότι «είναι πιο υγιεινό», ένας θεός το ξέρει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν μου λεει κατι. Και για τις ετοιμες οδοντοκρεμες λενε τοσα που ειναι φουλ στο χημικο αλλα τις χρησιμοποιουμε. Υπαρχουβν πολλα συμφεροντα απο πισω.

Δημοσ.

Αυτο δεν μου λεει κατι. Και για τις ετοιμες οδοντοκρεμες λενε τοσα που ειναι φουλ στο χημικο αλλα τις χρησιμοποιουμε. Υπαρχουβν πολλα συμφεροντα απο πισω.

λολ. 

Δημοσ.

Να ζουμε και σε σπηλιες γιατι οχι. Πρωτον δεν ειρωνευτηκα κανεναν. Μιλησα για θεμα υγιεινης. Δευτερον αν δεν εχει καποιος σκοπο να απαντησει σοβαρα πανω στο θεμα που ανεφερα, καλυτερα να μην απανταει καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που ανοίγεις δημόσιο τοπικ σημαίνει πως είσαι ενημερωμένος και ανοιχτός σε οποιαδήποτε γνώμη.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα σε καλυπτει το δειγμα 15 ατομων που συμμετειχαν στην ερευνα, εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε κατι το αντιθετο.....

Οποτε δοκιμασε την και πες μας τις εντυπωσεις σου.

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν λιγες μερες πηρε το ματι μου στο internet το παραπανω προιον. Με λιγα λογια προκειται για μια οδοντοβουρτσα απο κλαδι του συγκεκριμενου δεντρου. Δεν χρειαζεται οδοντοκρεμα και ειναι πολυ πιο υγειεινο απο την κλασσικη οδοντοβουρτσα. Η αληθεια ειναι οτι με ενδιαφερει και θα ηθελα να το παραγγειλω. Το εχει ξανακουσει ποτε κανεις σας?

https://www.google.gr/search?client=opera&q=miwak&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#safe=off&q=miswak+toothbrush

http://en.wikipedia.org/wiki/Miswak

Νομίζω ότι οι οδοντόκρεμες είναι πιο επικίνδυνες από τις οδοντόβουρτσες γενικά. Ίσως μέχρι να το ψάξεις καλύτερα για το συγκεκριμένο να ψάξεις πρώτα για καμιά καλύτερη οδοντόκρεμα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν μου λεει κατι. Και για τις ετοιμες οδοντοκρεμες λενε τοσα που ειναι φουλ στο χημικο αλλα τις χρησιμοποιουμε.

Το ότι δεν έχει γίνει καμία έρευνα θα έπρεπε να σου λέει πάρα πολλά, όχι απλώς "κάτι". Το φυτό αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό, άχρηστο, ή και επικίνδυνο. Δείγμα 15 (!) ατόμων, ενώ μάλιστα ξέρουν τι χρησιμοποιούν (δεν είναι τυφλή δοκιμή δηλαδή) δε συνιστά καν έρευνα.

Πέραν αυτού, τι εννοείς με το «οι οδοντόκρεμες είναι φουλ στο χημικό»; Αυτό το φυτό δηλαδή τι, δεν έχει χημικά, από αντι-ύλη αποτελείται;

:P

• Like 2
Δημοσ.

Οκ. Σταμάτα να χρησιμοποιείς φθόριο στα δόντια, να δούμε τι θα γίνει. Παλιά που δε χρησιμοποιούσαν, τι πάθανε δηλαδή; ίσα ίσα, δεν πέθαιναν τόσο πολύ από καρκίνο.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε και πες μας.

και μαζι φυσικα στοματικο διαλυμα με aloe vera. και υαλουρονικο. και φυσικα λιγο κολλαγονο να μη ξεχνιομαστε.

ααα και γκοτζιλα μπερι. και μπερι-μπερι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...