dannykostas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 γεια σε ολοι την παρεα ειμαι σε αναζητηση κινητου smartphone και ειμαι αναμεσα σε καποια τηλ το ποσο που διαθετο ειναι γυρω στα 200 ευρο...... ειμαι αναμεσα σε 1.samsung galaxy s4mini 2.LG g3mini 3.nokia lumia 735 4.motorola moto g 2ghen 5.xiaomi redmi2 akouw protasis den me keei kai toso to logismiko ,,,,,, afta pou me endiaferoun einai foto μπαταρια kai sar... an kapios exei kapia alloi gnomi dekth !!!!
GianniSM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτά εγώ προτείνω το Μότο. Θεωρώ πως συνολικά σαν εμπειρία είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν εκφέρω γνώμη για το xiaomi επειδή δεν είμαι γνώστης των Κινέζικων
driverpit Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Motorola Moto G 2nd Gen και από εμένα 1 1
dannykostas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 bravooo δεν το περιμενα ...... μοτο γ λοιπον
GianniSM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Dannykostas είναι ένα τηλ που δεν κάνει τίποτα πραγματικά καλά, πχ κάμερα ή μπαταρία ή οθόνη, κάποια από τα άλλα που ανάφερες μπορούν να ναι καλύτερα σε μεμονωμένα στοιχεία. Το θέμα με αυτό είναι πως και μετά από 1 χρόνο δεν θα έχεις κανένα κόλλημα και είναι ένα αξιοπρεπέστατο και ποιοτικό τηλέφωνο. Έχει η γυναίκα μου 1 χρόνο ήδη της 1ης γενιάς και πάει το ίδιο γρήγορα με τότε που το πήρε
elenit24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 βουρ στο xiaomi θα έλεγα εγώπιο λεπτό, πιο ελαφρύ,4g,πρόσφατο μοντέλο,2 giga ram,και καλύτερη μπαταρία..(έχει ίδια κάμερα με το motorola οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να πάρεις moto αντί γι'αυτό)δεν το συζητάμε.. το motorola θα σου βγει άχρηστο του χρόνου με 1 giga ram.το s4 mini επειδή το είχα πετάει σε παιχνίδια, δεν νιώθει, στα αρνητικά του είναι οτι η μπαταρία τελειώνει για πλάκα, τα χρώματα της οθόνης ζωηρά,μπορεί να σε κουράσουν μετά απο καιρό.και φυσικά το λογισμικό (touchwiz)αν το θές για κάμερα όμως η μπροστινή κάμερα συγκριτικά με άλλα της κατηγορίας του είναι πολύ καλύτερη.όσο για την πίσω, βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες για 8megapixel Αν θες αποκλειστικά κάμερα θα έλεγα να πάρεις nokia λόγω carl zeiss.και xiaomi αν θες να έχεις ενα αξιόλογο κινητό και για τα επόμενα δύο χρόνια(μη φοβάσαι τους κινέζους, κάνουν την καλύτερη δουλειά απο όλους )
GianniSM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 elenit έχε υπόψη σου πως το Μότο έρχεται με σχεδόν καθαρό android. To 1 ram μια χαρά θα είναι και μετά από ένα χρόνο. Η τάση είναι να γίνεται ελαφρύτερο το λειτουργικό όχι βαρύτερο. Επίσης στο σκρουτζ μια ματιά που έριξα έχει μόνο την έκδοση με 1 ραμ του xiaomiΣτα υπόλοιπα δεν διαφωνούμε.
elenit24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κυριως στην ραμ αναφέρομαι λόγω εφαρμογών γιατι όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις των εφαρμογών.Το λογισμικό δεν το βάζω μέσα στην ραμ.
StigmaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κυριως στην ραμ αναφέρομαι λόγω εφαρμογών γιατι όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις των εφαρμογών.Το λογισμικό δεν το βάζω μέσα στην ραμ. Τα ίδια λέγατε και πέρυσι με το 1st gen... 1.5 χρόνο τώρα και δεν σκαλωνει πουθενά. Σαφέστατα και παίζει ρόλο η ρομ του τηλεφώνου. Άλλη ραμ θα χρειαστείς με ρομ lg κ samsung, και άλλη σε στοκ. 1
elenit24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 δεν έχω motorola απλά το συγκρίνω με το παρελθόν οτι τα 512 ram, είναι ελάχιστα τώρα, και κανένας μας νομίζω δεν έχει τέτοιο κινητό τώρα.έτσι το συγκρίνω και με 1 γιγα ραμ ότι θα "τελειώσουν" πίο γρήγορα απο αυτά που είναι 2 γιγα.
GianniSM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πέρασα και από τα 2. Sony Sola (με διαφορά το χειρότερο τηλ που είχα ποτέ) στο Μοτο G της συζύγου, στο S3 το δικό μου. Σε βεβαιώ πως πάει σφαίρα και ας το έχουν σκίσει τα μικρά εδώ και 1 χρόνο. Η ρομ παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημμασία στην απόδοση ενός τηλ
elenit24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 sony? μόνο για την εμφάνιση αξίζουν αυτά Όσος καιρός και αν περάσει, όσα sony και να βγούνε θα συνεχίζω να πιστεύω ότι σε 5-6 μήνες βγαίνουν off
StigmaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 sony? μόνο για την εμφάνιση αξίζουν αυτά Όσος καιρός και αν περάσει, όσα sony και να βγούνε θα συνεχίζω να πιστεύω ότι σε 5-6 μήνες βγαίνουν off Ξέρεις πολλά τηλέφωνα καλύτερα από το z3 και z3c?
elenit24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 προφανώς το παράπονο μου είναι οτι βγαίνουν off.Και λέω η sony δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μοντέλο.γενικά ότι βγαίνουν off όσα κινητά και αν έχω δει φίλων.Είτε δεν ανοίγουν ποτέ ξανά είτε έχουν κάποιο ελάττωμα που το βγάζουν μετά απο μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα