Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολοι την παρεα ειμαι σε αναζητηση κινητου smartphone και ειμαι αναμεσα σε καποια τηλ το ποσο που διαθετο ειναι γυρω στα 200 ευρο...... ειμαι αναμεσα σε

1.samsung galaxy s4mini

2.LG g3mini

3.nokia lumia 735

4.motorola moto g 2ghen

5.xiaomi redmi2

akouw protasis den me keei kai toso to logismiko ,,,,,, afta pou me endiaferoun einai foto μπαταρια kai sar... an kapios exei kapia alloi gnomi dekth !!!!

Δημοσ.

Από αυτά εγώ προτείνω το Μότο. Θεωρώ πως συνολικά σαν εμπειρία είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν εκφέρω γνώμη για το xiaomi επειδή δεν είμαι γνώστης των Κινέζικων

Δημοσ.

Dannykostas είναι ένα τηλ που δεν κάνει τίποτα πραγματικά καλά, πχ κάμερα ή μπαταρία ή οθόνη, κάποια από τα άλλα που ανάφερες μπορούν να ναι καλύτερα σε μεμονωμένα στοιχεία. Το θέμα με αυτό είναι πως και μετά από 1 χρόνο δεν θα έχεις κανένα κόλλημα και είναι ένα αξιοπρεπέστατο και ποιοτικό τηλέφωνο. Έχει η γυναίκα μου 1 χρόνο ήδη της 1ης γενιάς και πάει το ίδιο γρήγορα με τότε που το πήρε

Δημοσ.

βουρ στο xiaomi θα έλεγα εγώ
πιο λεπτό, πιο ελαφρύ,4g,πρόσφατο μοντέλο,2 giga ram,και καλύτερη μπαταρία..(έχει ίδια κάμερα με το motorola οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να πάρεις moto αντί γι'αυτό)
δεν το συζητάμε.. το motorola θα σου βγει άχρηστο του χρόνου με 1 giga ram.
το s4 mini επειδή το είχα πετάει σε παιχνίδια, δεν νιώθει, στα αρνητικά του είναι οτι η μπαταρία τελειώνει για πλάκα, τα χρώματα της οθόνης ζωηρά,μπορεί να σε κουράσουν μετά απο καιρό.και φυσικά το λογισμικό (touchwiz)αν το θές για κάμερα όμως η μπροστινή κάμερα συγκριτικά με άλλα της κατηγορίας του είναι πολύ καλύτερη.όσο για την πίσω, βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες για 8megapixel 
Αν θες αποκλειστικά κάμερα θα έλεγα να πάρεις nokia λόγω carl zeiss.
και xiaomi αν θες να έχεις ενα αξιόλογο κινητό και για τα επόμενα δύο χρόνια(μη φοβάσαι τους κινέζους, κάνουν την καλύτερη δουλειά απο όλους )

Δημοσ.

elenit έχε υπόψη σου πως το Μότο έρχεται με σχεδόν καθαρό android. To 1 ram μια χαρά θα είναι και μετά από ένα χρόνο. Η τάση είναι να γίνεται ελαφρύτερο το λειτουργικό όχι βαρύτερο. Επίσης στο σκρουτζ μια ματιά που έριξα έχει μόνο την έκδοση με 1 ραμ του xiaomi

Στα υπόλοιπα δεν διαφωνούμε.

Δημοσ.

Κυριως στην ραμ αναφέρομαι λόγω εφαρμογών γιατι όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις των εφαρμογών.Το λογισμικό δεν το βάζω μέσα στην ραμ.

Δημοσ.

Κυριως στην ραμ αναφέρομαι λόγω εφαρμογών γιατι όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις των εφαρμογών.Το λογισμικό δεν το βάζω μέσα στην ραμ.

Τα ίδια λέγατε και πέρυσι με το 1st gen... 1.5 χρόνο τώρα και δεν σκαλωνει πουθενά. Σαφέστατα και παίζει ρόλο η ρομ του τηλεφώνου. Άλλη ραμ θα χρειαστείς με ρομ lg κ samsung, και άλλη σε στοκ.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω motorola απλά το συγκρίνω με το παρελθόν οτι τα 512 ram, είναι ελάχιστα τώρα, και κανένας μας νομίζω δεν έχει τέτοιο κινητό τώρα.έτσι το συγκρίνω και με 1 γιγα ραμ ότι θα "τελειώσουν" πίο γρήγορα απο αυτά που είναι 2 γιγα.

Δημοσ.

Πέρασα και από τα 2. Sony Sola (με διαφορά το χειρότερο τηλ που είχα ποτέ) στο Μοτο G της συζύγου, στο S3 το δικό μου. Σε βεβαιώ πως πάει σφαίρα και ας το έχουν σκίσει τα μικρά εδώ και 1 χρόνο. Η ρομ παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημμασία στην απόδοση ενός τηλ

Δημοσ.

sony? :P μόνο για την εμφάνιση αξίζουν αυτά :D
Όσος καιρός και αν περάσει, όσα sony και να βγούνε θα συνεχίζω να πιστεύω ότι σε 5-6 μήνες βγαίνουν off :P 

Δημοσ.

sony? :P μόνο για την εμφάνιση αξίζουν αυτά :D

Όσος καιρός και αν περάσει, όσα sony και να βγούνε θα συνεχίζω να πιστεύω ότι σε 5-6 μήνες βγαίνουν off :P

Ξέρεις πολλά τηλέφωνα καλύτερα από το z3 και z3c?

Δημοσ.

προφανώς το παράπονο μου είναι οτι βγαίνουν off.
Και λέω η sony δεν αναφέρθηκα σε κάποιο μοντέλο.γενικά ότι βγαίνουν off όσα κινητά και αν έχω δει φίλων.Είτε δεν ανοίγουν ποτέ ξανά είτε έχουν κάποιο ελάττωμα που το βγάζουν μετά απο μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...