Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολοι την παρεα ειμαι σε αναζητηση κινητου smartphone και ειμαι αναμεσα σε καποια τηλ το ποσο που διαθετο ειναι γυρω στα 200 ευρο...... ειμαι αναμεσα σε

1.samsung galaxy s4mini

2.LG g3mini

3.nokia lumia 735

4.motorola moto g 2ghen

5.xiaomi redmi2

akouw protasis den me keei kai toso to logismiko ,,,,,, afta pou me endiaferoun einai foto μπαταρια kai sar... an kapios exei kapia alloi gnomi dekth !!!!

Υπόψιν το Xiaomi υπάρχει μόνο στην έκδοση του 1GB Ram. Ανακοινώθηκε ότι θα βγει με 2, αλλά δεν έχει βγει. Το xiaomi που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι το Redmi Note 4G, που είναι το μεγάλο του αδερφάκι, άλλο κινητό, φανταστικό, άρχισε να το πουλάει και η Wind από το δίκτυό της στα 239€ ή στα 140-150€ από Κίνα
Δημοσ.

οποτε η xiaomi η motorola ???? αποκλιοντε ολα τα αλλα ?? to g3 mini me ekatse kala sto mati mallon den aksizei

Επίσης καλό είναι να γράφεις στα ελληνικά. Στην Ελλάδα είμαστε και τα greeklish είναι κουραστικά στο διάβασμα.
  • Like 1
Δημοσ.

οποτε η xiaomi η motorola ???? αποκλιοντε ολα τα αλλα ?? to g3 mini me ekatse kala sto mati mallon den aksizei

Το motorola είναι πολύ καλό, αλλά αν θες πήγαινε για το Xiaomi Redmi Note  https://www.skroutz.gr/s/5595240/Xiaomi-Redmi-Note-4G-8GB.html  , το προτείνει και ο γιατρός, είναι πολύ καλό. Αλλά και το Lumia 735 είναι ok κινητό αν σε ενδιαφέρουν τα Windowsphone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...