Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, στην παραπάνω συσκευή έχω θέμα με τα δεδομένα. Ενώ δέχομαι κανονικά κλήσεις και μηνύματα , δεν μπορώ να στείλω μηνύματα και επίσης δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ μέσω δεδομένων 3G. Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, στην παραπάνω συσκευή έχω θέμα με τα δεδομένα. Ενώ δέχομαι κανονικά κλήσεις και μηνύματα , δεν μπορώ να στείλω μηνύματα και επίσης δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ μέσω δεδομένων 3G. Καμιά ιδέα?

Ζήτα από τον πάροχο σου τις ανάλογες ρυθμίσεις

Δημοσ.

Καρτοτηλεφωνο cosmote είναι. Αν πάω σε κάποιο κατάστημα θα βρω άκρη? Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου?

Λογικά αυτές οι ρυθμίσεις υπάρχουν και στην σελίδα τους. Αν τους πάρεις τηλ το πιο πιθανό είναι πως θα μπορούν να στις στείλουν τύπου sms και να μην χρειαστεί να ψακτείς, αλλά γενικά δεν είναι και κάτι δύσκολο.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα ζω πολλά χρόνια εκτός Ελλάδας

Δημοσ.

Για να μην μπορείς να στείλεις μηνύματα δεν έχεις μονάδες στη κάρτα, αφού είναι καρτοκινητό. Στην sim υπάρχουν οι ρυθμίσεις και παιρνιώνται αυτόματα στο κινητό. Μίλα με cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...