PtiteCl0wne Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα.. Πριν μερικες μερες με καποιον τροπο καποιος απεκτησε προσβαση στον λογαριασμο της paypal μου ο οποιος δεν ειχε υπολοιπο αλλα ηταν συνδεμενος με πιστωτικη καρτα και μπορεσε να κανει αγορες αξιας 1500€, αρχικα επειδη δεν ηξερα οτι ηταν απο το Paypal, ακυρωσα την καρτα και εβγαλα καινουρια. Επειτα ειδα την Paypal και εκανα dispute για unauthorized payment που ευτυχως μου βγηκε σε καλο και επεστρεψαν τα χρηματα στην paypal. Επειδη η paypal ειχε γινει limited για λογους ασφαλειας, δεν μπορουσα να αλλαξω τα στοιχεια της καρτας και η paypal επεστρεψε το ποσο στην παλια καρτα (που εχω ακυρωσει) και αναφερει πως τα χρηματα θα μπουν σε 2-3 εργασιμες. Θελω να μαθω τι θα γινει τωρα; τα χρηματα που θα πανε; πρεπει να μιλησω με την Paypal η τα χρηματα θα μπουν στον λογαριασμο που ηταν συνδεμενη η καρτα;;; (απο εκει τραβηχτηκαν στην πιστωτικη κ επειτα στην paypal)
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα.. Πριν μερικες μερες με καποιον τροπο καποιος απεκτησε προσβαση στον λογαριασμο της paypal μου ο οποιος δεν ειχε υπολοιπο αλλα ηταν συνδεμενος με πιστωτικη καρτα και μπορεσε να κανει αγορες αξιας 1500€, αρχικα επειδη δεν ηξερα οτι ηταν απο το Paypal, ακυρωσα την καρτα και εβγαλα καινουρια. Επειτα ειδα την Paypal και εκανα dispute για unauthorized payment που ευτυχως μου βγηκε σε καλο και επεστρεψαν τα χρηματα στην paypal. Επειδη η paypal ειχε γινει limited για λογους ασφαλειας, δεν μπορουσα να αλλαξω τα στοιχεια της καρτας και η paypal επεστρεψε το ποσο στην παλια καρτα (που εχω ακυρωσει) και αναφερει πως τα χρηματα θα μπουν σε 2-3 εργασιμες. Θελω να μαθω τι θα γινει τωρα; τα χρηματα που θα πανε; πρεπει να μιλησω με την Paypal η τα χρηματα θα μπουν στον λογαριασμο που ηταν συνδεμενη η καρτα;;; (απο εκει τραβηχτηκαν στην πιστωτικη κ επειτα στην paypal) Και κάρτα να αλλαζες τα χρήματα θα πηγαίναν απο εκει που έφυγαν, δηλαδη στην καρτα που εχεις ακυρώσει. Μολις λοιπον περάσου 4-5 μερες παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα σου και στα μεταφέρουν σε ενα τραπεζικό λογαριασμό
KeepWalking7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι δεν γίνεται..
newtech Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ακομα και ακυρομενη η καρτα οταν γινεται επιστροφη θα επιστρεψουν στον λογαριασμο μεσω της "ακυρωμενης" καρτας. Αυτο γιατι ναι μεν εχει ακυροθει η καρτα αλλα αυτο δεν σημενει οτι εχει διαγραφει.
PtiteCl0wne Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ακομα και ακυρομενη η καρτα οταν γινεται επιστροφη θα επιστρεψουν στον λογαριασμο μεσω της "ακυρωμενης" καρτας. Αυτο γιατι ναι μεν εχει ακυροθει η καρτα αλλα αυτο δεν σημενει οτι εχει διαγραφει. Αν η ακυρωμένη κάρτα είναι συνδεμένη με τον λογαριασμο της τραπεζας, υπαρχει περιπτωση τα χρηματα να πανε εκει;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι δεν γίνεται.. Ξανα παρε και πες του οτι λεει μ....ς Αν η ακυρωμένη κάρτα είναι συνδεμένη με τον λογαριασμο της τραπεζας, υπαρχει περιπτωση τα χρηματα να πανε εκει;πιστωτική συνδεμένη με λογαριασμό πως το έχεις κάνει αυτο?
PtiteCl0wne Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ξανα παρε και πες του οτι λεει μ....ς πιστωτική συνδεμένη με λογαριασμό πως το έχεις κάνει αυτο? Είμαι λιγο άσχετος, ηταν καρτα που τραβουσε χρηματα απο τον λογαριασμο της τραπεζας.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι λιγο άσχετος, ηταν καρτα που τραβουσε χρηματα απο τον λογαριασμο της τραπεζας. ...τεσπα οπως και να εχει ισχύει το πρώτο μου ποστ, εχεις να κάνεις με την τράπεζα σου και μόνο με αυτήν
eddie1996 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Η ερώτηση σε εμένα είναι αλλού!! Πώς κατάφερε ο άλλος να αποκτήσει πρόσβαση στο paypal?Μήπως έλαβες κανένα μαιλ που έλεγε ότι ήταν από paypal και σε καθοδήγησε να κάνεις είσοδος ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν από paypal?
newtech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 1)Φίλε μου καταρχάς εχεις να κάνεις με χρεωστική και οχι με πιστωτική! 2)Ποτε εγινε αυτο το συμβαν?
PtiteCl0wne Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το συμβαν εγινε στις 24-27 του μηνα, στις 31 ειχα τα χρηματα στον λογαριασμο μου αλλα επειδη ημουν Limited δεν μπορουσα να τα βγαλω στην τραπεζα. Στις 6 τα χρηματα σταλθηκαν στην καρτα.
PtiteCl0wne Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Έχει διαφορά που είναι χρεωστικη;
eddie1996 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Έχει διαφορά που είναι χρεωστικη; Μας έχεις μπερδέψει λιγάκι φίλε. Τελικά τι είναι πιστωστική η χρεωστική? έχει διαφορά μεταξύ τους. Εάν είναι κάρτα που έχει λογαριασμό και έχει μπορείς να κάνεις κατάθεση ή ανάληψη τότε μιλάμε για χρεωστική διαφορετικά για μόνο αγορές τότε μιλάμε για πιστωτική κάρτα. Εάν είναι χρεωστική το ποσό το παίρνεις μετά από 4 ημέρες περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα