Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορείς να ανέβεις κάνα 20ρικο το Moto G 2013 είναι ότι καλύτερο σε android μπορείς να πάρεις από Ελλάδα αλλιώς πρέπει να ψαχτείς σε lumia για κάτι αξιοπρεπές.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τελεί πήρα το LG L90 για τον πατέρα μου το ήθελα , είναι αρκετά καλο , και για την τιμή του ειδικά πολυ ικανοποιητικό , τωρα θα δείξει στην πορεία ;Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Εν τελεί πήρα το LG L90 για τον πατέρα μου το ήθελα , είναι αρκετά καλο , και για την τιμή του ειδικά πολυ ικανοποιητικό , τωρα θα δείξει στην πορεία ;Ρ

Έκανες καλή επιλογή φίλε μου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά :D

Δημοσ.

Το εχετε το κινητο?Θελω να μαθω αν ειναι πιο αλαγκαριστο απο το LG G2 mini.

πανω κατω ειναι τα ιδια φιλε αλλα και το g2 mini δεν εχει τρελα προβλημα με Lag,πολυ λογικα οσο γινεται με το 1 gb ram που διαθετει.Εχεις δει lag εσυ σε g2 mini?γιατι το εχουν 2-3 φιλοι μου αφου τους το προτεινα και κανεις δεν μου εχει παραπονεθει μετα απο 4-5 μηνες χρηση!

Δημοσ.

πανω κατω ειναι τα ιδια φιλε αλλα και το g2 mini δεν εχει τρελα προβλημα με Lag,πολυ λογικα οσο γινεται με το 1 gb ram που διαθετει.Εχεις δει lag εσυ σε g2 mini?γιατι το εχουν 2-3 φιλοι μου αφου τους το προτεινα και κανεις δεν μου εχει παραπονεθει μετα απο 4-5 μηνες χρηση!

Οχι,δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα 2,εχω διαβασει για το Lg g2 mini οτι εχει καποια κολληματα απο αξιολογησεις στο Skroytz.

Εχει περιπου την ιδια τιμη με το LG L90 αλλα υπερτερει σε καποια σημεια(καμερα με HDR,4G)εκτος απο την αυτονομια.

Πιστευω οτι αν τους βαλεις λιγες εφαρμογες θα συμπεριφερονται σωστα.

Οποτε η απορια μου ειναι γιατι προτεινετε το LG L90 αντι για το LG G2 Mini?

Δημοσ.

Οχι,δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα 2,εχω διαβασει για το Lg g2 mini οτι εχει καποια κολληματα απο αξιολογησεις στο Skroytz.

Εχει περιπου την ιδια τιμη με το LG L90 αλλα υπερτερει σε καποια σημεια(καμερα με HDR,4G)εκτος απο την αυτονομια.

Πιστευω οτι αν τους βαλεις λιγες εφαρμογες θα συμπεριφερονται σωστα.

Οποτε η απορια μου ειναι γιατι προτεινετε το LG L90 αντι για το LG G2 Mini?

To LG G2 mini ούτε που το χω δει πως είναι γενικώς δεν έπαιρνα συσκευές της LG τωρα το l9 που το χω κιολας μέχρι στιγμής όλα όμορφα δεν έχει κάποιο θέμα και έχει πολύ καλή αυτονομία 

αλλά σαν κάτοχος iphone (δεν εχω το 6ρι ακομα)  μόλις πιάνω συσκευές τύπου lg δεν ξέρω απλά κάτι λείπει αλλα για τα 135 ευρώ που έδωσα και τα 2 χρόνια εγγύηση είναι απλά οτι πρέπει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...