Προς το περιεχόμενο

Superfoods

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Superfoods = Παπατζιλικια για να κινείται το χρήμα. Το ίδιο και οι βιταμίνες σε διάφορα σκευάσματα εκτός αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

Αν τρως κανονικά και λίγο απ'όλα δε χρειάζεσαι τίποτα.

αν είσαι κανονικός άνθρωπος με κανονικές ανάγκες 

τώρα τα superfoods ειναι όντως μούφες αλλα το placebo πληρώνεται 

Δημοσ.

johnkal και MT60RS ξερω τι ψηφισατε... :))

τι ψηφισαμε;

Εγω ρε φιλε απο 5 χρονων πλενω τα δοντια μου μονο με γνησιο βιολογικο κολλαγονο (που το στελνει θειος μου απο την αμερικη), 1 φορα την εβδομαδα και αν το θυμηθω, και οποτε παω σε οδοντογιατρο λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα δοντια που εχουν δει!!!

Για να εχεις ομως αποτελεσματα πρεπει να χρησιμοποεις μονο αγνο βιολογικο κολλαγονο, με ενα απλο της σειρας δεν κανεις τιποτα

Δημοσ.

υπαρχει καποιο paper που αναφερεται στη επιδραση του γνησιου βιολογικου κολαγονου στην υγεια των δοντιων η εσυ την εκανες την ανακαλυψη μονος? και πτυχιακη εργασια ακομα θα μου εκανε ως αποδειξη

επισης, βιολογικο κολαγονο εννοεις προερχομενο απο ιστους/λιπος ζωων?

ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω απ' αυτα εγω εμπιστευομαι μονο τον θειο μου ειναι ο καλυτερος καρδιοχειρουργος στον κοσμο και εχει βγαλει το ΜΙΤ και εχει 4 διδακτορικα!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ρε φιλε απο 5 χρονων πλενω τα δοντια μου μονο με γνησιο βιολογικο κολλαγονο (που το στελνει θειος μου απο την αμερικη), 1 φορα την εβδομαδα και αν το θυμηθω, και οποτε παω σε οδοντογιατρο λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα δοντια που εχουν δει!!!

images?q=tbn:ANd9GcSbqSQZ-ca4MKIh1cFIcVW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...