Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μηπως γνωριζει κανεις το κοστος του προγράμματος 'Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ναυτιλία'

στο Πανεπιστημιο Πειραιως ?

Και μηπως υπαρχει καποιος που το παρακολουθεί ή απόφοιτος για να με ενημερωσει του τι παιζει με το συγκεκριμενο ?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν ήταν η αδερφή μου πριν καμιά 5ετια περίπου πήγαινε σίγουρα 8αρι χιλιάρικα

Χαλαρή φαση πάντως, όχι κάτι το φοβερό και απαιτητικό (αν και ποσο απαιτητική να είναι η ναυτιλία..; )

Ο κλαδος όμως γενικά είναι βυσματικός, αν δε παιζει προοπτική να χωθεις σε σχετική εταιρεία μη το κάνεις μόνο και μόνο σα προσόν γιατί δε νομιζω ότι θα νοιαστούν και πολλοί (όποιος να ναι μπορεί να δουλέψει σε ναυτιλιακή και υπάρχουν ήδη αρκετοί διάφοροι, συν τους ήδη απόφοιτους προπτυχιακού ναυτιλίας που ουσιαστικά σπουδάζουν τα ίδια πράγματα).

Το θες βέβαια αν ξέρεις οτι 100% θα βρεις δουλειά στο κλάδο, αλλά σε κάθε αλλη περίπτωση είναι επένδυση υψηλού θα έλεγα ρίσκου που πιθανώς δε θα σου φέρει χρήματα πίσω.

Εκτός βέβαια αν το γουσταρεις, πάσο στο να σπουδάζεις κάτι επειδή σου αρέσει..

Δημοσ.

Το mba του συνδέσμου σου είναι διαφορετικό από αυτό που ενδιαφέρεται ο φίλος.

Το site in general δεν ειναι ενημερωμενο όσο αφορά τις τιμές...

Δημοσ.

Θελω να ασχοληθώ και να απασχοληθώ σε ναυτιλιακες επιχειρησεις και θελω να το κανω σαν μεταπτυχιακο.

βεβαια δεν ξερω κατά ποσο θα με δεχτουν αλλα δεν ξερω και τι τιμες παιζουν ...εννοω μονο για ΠΑ.ΠΕΙ στο πρόγραμμα της ναυτιλίας σε έναν από τους 4 κλαδους της ναυτιλίας που εχει για επιλογή.

είμαι αποφοιτος τει λογιστικης και εργαζομουν σε μεγαλη τραπεζα τα τελευταια 7 χρονια, δεν ξερω αν θα μετρησει σαν εμπειρια για να με

δεχτουν

εχω καποια χρηματα στην ακρη αν και δεν ξερω ποσα χρειαζονται

στα ιδιωτικα κολεγια παντως που εψαξα λιγο πχ alba θελουν 15.000- 18,000 ελεος δηλαδή και για αυτό κοιταζω για κατι πολύ πιο οικονομικο αν μπρεσω να με δεχτουν

Δημοσ.

Αν δεν έχεις άκρες στον τομέα αυτό μην κάνεις τον κόπο.

Γνώμη μου πάντα και καλό θα ήταν να μιλήσεις πρώτα με άτομα του τομέα.

Τέλος να αναφέρω πως είναι καλό να έχεις δουλέψει σε έναν τομέα, πριν κάνεις εξειδίκευση σε αυτόν.

• Like 3
Δημοσ.

Σαουθαμπτον και Καρντιφ. Οι τοπ επιλογές. Απλα καλο ειναι να εχεις δυο πραγματα περί ναυτιλίας πριν πας και αρχίσεις οποιοδήποτε. Τωρα ελλαδα καλυτερα το ΠΑΠΕΙ. Ειναι γύρω στα 7000-8000€.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Κοιταξτε εχω τον πατερα μου καπετανιο (πλοιαρχο α') εδώ και χρονια σε μια πολυ μεγαλη ναυτιλιακη στα νοτια προαστια με πολύ καλους φιλους υψηλα στελεχη και εχει κανει καποιες ενεργειες για να με βαλει σε καποιο τμημα.

Το θεμα είναι όταν πηγα ετσι για να με γνωρισουν (όχι συνεντευξη ,απλα να με δουν με ένα βιογραφικο που μου ζητησαν) μου ειπαν ότι θα τους αρεσε περισσοτερο αν ειχα καποιο μεταπτυχιακο γιατι ελέγχονται και αυτοι. Εννοείται πως δεν καθησυχαστηκα  με τη συναντηση και για αυτο ψάχνομαι να κανω ένα μεταπτυχιακο όχι απαραίτητα για τη συγκεκριμενη εταιρεια απλα επειδή είναι κατι που με ενδιαφερει να ασχοληθώ η ναυτιλια και να αποκτησω γνωσεις εστω και στην ηλικια των 30 και είναι ένα προσθετο προσον για ναυτιλιακες εταιρειες 

Τα ιδιωτικα κολλεγια είναι καπως ακριβούτσικα και αγνωστο κατά ποσο αναγνωρισμένα είναι τα μεταπτυχιακα τους από ΔΟΑΤΑΠ

για αυτό θα ηθελα να κανω μια προσπαθεια στο ΠΑΠΕΙ

Δημοσ.

Αν δεν εχεις οικονομικό προβλημα δες αυτα τα δυο στο UK. Εχεις πολλές πόρτες ανοιχτές μετα. Θα κανεις απόσβεση σίγουρα. Και ειναι ενα έτος. Ενώ παπει ειναι δυο απο οσο γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξτε εχω τον πατερα μου καπετανιο (πλοιαρχο α') εδώ και χρονια σε μια πολυ μεγαλη ναυτιλιακη στα νοτια προαστια με πολύ καλους φιλους υψηλα στελεχη και εχει κανει καποιες ενεργειες για να με βαλει σε καποιο τμημα.

ναι τότε πήγαινε.. όπως σου είπα και πιο πάνω το θες αν ξέρεις ότι πρόκειται να χωθείς για να σε δικαιολογούν (όπως σου είπαν κι εσένα τελικά) 

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε το παπει ειναι μονόδρομος αφου δε θες να φυγεις. Καλυτερα παπει παρα κολέγιο.

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι βεβαια ρωταω λιγο νωρις, γιατι το ΠΑΠΕΙ θα βγαλει θελεις λογικα για το πρόγραμμα 2016 τελη απριλιου για αιτησεις απλα για να μην ψάχνομαι τελευταια στιγμη.

Δεν σημαινει ότι θα μου ανοιξουν ολες οι πορτες με το χαρτι αν με παρουν και τελειωσω καλως εχοντων των πραγματων αλλα από το να καθομαι τωρα και ενώ ψαχνω για δουλεια και δεν βρισκω, καλο θα ηταν να ξεκινησω κατι και εγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...