Hal9000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το Braid, θεωρείται ένα από τα καλύτερα indie παιχνίδια, δημιουργία του Jonathan Blow, το οποίο σημείωσε σημαντικές πωλήσεις όταν και πρωτοκυκλοφόρησε το 2008, αρχικά για το Xbox 360 και στη συνέχεια για το PlayStation 3.Η επόμενη δημιουργία του Blow είναι όμως αρκετά πιο φιλόδοξη και για το σκοπό αυτό χρειάζονται περισσότερα χρήματα, κάτι που οδηγεί τον Blow στο να επενδύσει όλα του τα κέρδη από το Braid στο παιχνίδι The Witness το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2009. Το The Witness είναι ένα αρκετά διαφορετικό παιχνίδι από το Braid, με αρκετούς γρίφους που θα πρέπει να λύσει ο gamer, θυμίζοντας αρκετά το κλασσικό Myst. Σύμφωνα με τον Blow, «δεν αγοράζουν πολλοί παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή, έτσι τα κέρδη από το Braid δεν ήταν ικανά για να στηρίξουν την ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού μου. Δανείστηκα αρκετά χρήματα για να ολοκληρώσω το παιχνίδι και ελπίζω όταν αυτό κυκλοφορήσει, να το αγοράσει αρκετός κόσμος». Για τη δημιουργία του Witness, απασχολούνται συνολικά 9 άτομα, και το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam, για PC, Mac και Linux. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αν και το σημαντικότερο κομμάτι της ανάπτυξης του, η δημιουργία των γρίφων έχει ολοκληρωθεί. Site: Engadget
BadIronTree Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Rule n.1: You never invest your own money ... 19
Δημοφιλής ανάρτηση bill81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Rule n.1: You never invest your own money ... said the successful millionaire from his couch Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2015 από bill81 80
Aztec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει αν απο αυτό το λιγο που είδα όλα τα puzzle ειναι labyrinth style αστα να πάνε .
Bigi444444 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σαν το last guardian κατάντησε κι αυτό...ήμαρτον πια!
StigmaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Παρότι adventurάκιας, μου φάνηκε παντελώς αδιάφορο. Η σειρά Myst, Riven και γενικότερα παιχνίδια του είδους δεν έγιναν διάσημα για το gameplay τους αλλα για τα γραφικά που ήταν ανώτερα του ανταγωνισμού. Adventures υπήρχαν απείρως καλύτερα, κρίμα που δεν ακολούθησε τα βήματα αυτών...
username-taken Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που δείχνει είναι απλά ο τρόπος που αλληλεπιδράς με το περιβάλλον.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μετά το Braid και κάποιες διαλέξεις που εχω δει του Blow σχετικά με το game design μπορω να πω οτι τον εμπιστευομαι παρόλο που το game δειχνει φαινομενικά πολυ απλό. Από οτι εχει πει ο ιδιος οσο προχωράει γινεται αρκετά συνδυαστικό και τα "maze puzzles" συνδέονται με το περιβάλλον. Θα δούμε οπως και να εχει όταν κυκλοφορήσει.
pcos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ας κοιταξουν λιγο προς τα πισω, παιχνιδια σαν το full throttle ειναι που λειπουν την σημερον ημερα! 1
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Παρότι adventurάκιας, μου φάνηκε παντελώς αδιάφορο. Η σειρά Myst, Riven και γενικότερα παιχνίδια του είδους δεν έγιναν διάσημα για το gameplay τους αλλα για τα γραφικά που ήταν ανώτερα του ανταγωνισμού. Adventures υπήρχαν απείρως καλύτερα, κρίμα που δεν ακολούθησε τα βήματα αυτών... δεν ηταν μονο τα γραφικα τους που τα οδηγησαν στην επιτυχια αλλα και ο 'μαγικος' τους κοσμος κατι που φαινεται να ισχυει και για το συγκεκριμενο παιχνιδι.
username-taken Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ας κοιταξουν λιγο προς τα πισω, παιχνιδια σαν το full throttle ειναι που λειπουν την σημερον ημερα! Deponia, The vanishing of Ethan Carter, Blackwell series, Gemini Rue, Dreamfall chapters, Memoria, Whispered world, Broken age, Broken Sword 5, Kentucky Route Zero, ίσως και το The swapper? 2
gon1332 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ...και αυτό τώρα θεωρείται next big thing; Γιατί αξίζει είδηση; Κάτι τέτοιο έβγαλε και η Croteam. Τώρα δε συγκρίνεις Serious Sam με puzzles.
gavros10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ωχ ωχ ωχ. Να σας θυμησω οτι ο ιδιος, οταν ειχε βγει το braid, ηθελε να αυτοκτονησει επειδη ο κοσμος δεν καταλαβαινε το παιχνιδι που εφτιαξε. Οποτε αν δεν τα παει καλα αυτο... Τεραστιο παιχνιδι το braid, πραγματικα αλλαξε τον χωρο της βιομηχανιας 2
nikoskokos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 αν και το gaming εχει παραγκωνιστει πλεον αρκετα στην ζωη μου εχω να πω οτι μου κεντρισε καπως το ενδιαφερον!! πολυ ομορφος "κοσμος" και αρκετα ελκυστικος ωστε να προσελκυσει αρκετους... μεγαλο συν να βγαλει ενα μικρό demo αλλα να παρουσιαζει λιγο απο καθε επίπεδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα