nickvas19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα γνωριζει κανεις εαν μεσα στην εγγυηση δεχονται καμμενο πιχελ;γιατι εχω ακουσει οτι δεν το δεχονται πολλες εταιριες...
GianniSM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 H πολιτική της Sony είναι πάνω από 3 για να το αναγνωρίσει σαν πρόβλημα. Κάνε καμιά προσευχή να σου χαλάσουν και άλλα...
GianniSM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το γράφει μέσα στο βιβλιαράκι της εγγύησης σου αυτό, ψάξε το...
nickvas19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 τελικα βρηκα και αλλα 2...οποτε 3 συνολο χαχα. η σονυ μπορω να το στειλω στην avarto ή στον γερμανο. ξερεις κανεις κανενα καλο εξουσιωδοτημενο service να μου προτείνει;
GianniSM Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Η Αρβάτο τα χει όλα για Sony δυστυχώς...
nickvas19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 μου ειπαν πως μπορω να το στειλω και σε καποιον γερμανο; τι λες θα ηταν καλυτερα;ή και αυτοι θα το στειλουν στην αρβάτο;
nickvas19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δλδ σε ολη την ελλαδα το service το εχει η Αρβατο;κανεις αλλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα