johnbond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 200 whatt δεν είναι πολλά για έναν υπολογιστή?Με αυτό εδώ http://www.extreme.outervision.com/PSUEngineπου έβαλα όλα τα στοιχεία με βάση τον υπολογιστή που έχει την παλιότετρη κάρτα η οποία θέλει επιπλέων σύνδεση ρευματος μου βγάζει 174 whatt σε φορτίο 90% και τονίζω οτι έβαλα την καρτα με την μεγαλύτερη κατανάλωση η οποία είναι σε κάποιους υπολογιστές μόνο. Η χρήση όμος δέν είναι ποτέ 90% ουτε κάν 50 δεν είναι οπότε λέω 174 whatt λέει για τον ποιό μεγάλο σε κατανάλωση υπολογιστή με 90% φορτίο. Εδω να πώ οτι διαφέρουν μόνο στης κάρτες γραφικών οι υπολογιστές κατα τα άλλα είνα πονομοιότυποι. Για τον υπολογιστη με την καλύτερη σε κατανάλωση κάρτα σε 60% φορτίο μου λέει 103 whatt. Οπότε βγάζω έναν μέσο όρο 138 what την ώρα κατα μέσω όρο ο κάθε υπολογιστής. Και πάμε να κάνουμε πράξεις. Μιλάς για internet ή για παιχίδια; Σε παιχνίδια μπορεί να υπάρξει πολύ μεγάλη κατανάλωση.500w + Για internet και χαλαρές καταστάσεις 130-150 με την οθόνη είναι μια λογική κατανάλωση. Σε φορτίο 90% τα 174w είναι λίγα.Πολλά εξαρτόνται βέβαια και απο τη σύνθεση των υπολογιστών.
garen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ακόμα και foul να δουλευει ο υπολογιστής δέν γίνετε να φτάσει τα whatt που λές. Μιλάω για υπολογιστές με i3 και απλές κάρτες γραφικών,Οχι για υπολογιστές NASA Δεν γίνετε απλά, ο επεξεργαστής και τέρμα να δουλευει 60 whatt θα φτάσει τα υπόλοιπα 440 που θα πάνε? στην κάρτα γραφικώ η οποία δέν έχει κάν επιπλέων σύνδεση ρευματος? Ουτε 120kw ανα ώρα δέν φτάνει. Και άλλα 30-40 η οθόνη 180 max αλλά και πάλι αυτά δέν τα φτάνει ποτέ οπότε ένας μέσος όρος καμιά 120-150 μαζί με οθόνη, Αυτα που λέω είνα αποτελεσματα μετρήσεων που έχω κάνει της τελευταίες μέρες δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου, Εκτός όπος είπα αν έχω κάνει κάποιοα λάθος ρύθμηση στον μετρητή μου. Αλλά δεν νωμίζω γιατί στην ουσία μόνο 1 παράμετρο βάζω που να μπορεί να επηρεάσει το αποτρελεσμα την ταση του ρευματος την οποια έχω βάλειο στο 230 γιατί αυτό μου είπαν αυτοί που αγόρασα τον μετρητή.
johnbond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ακόμα και foul να δουλευει ο υπολογιστής δέν γίνετε να φτάσει τα whatt που λές. Μιλάω για υπολογιστές με i3 και απλές κάρτες γραφικών,Οχι για υπολογιστές NASA Όπως έγραψα και πριν εξαρτάται απο το σύστημα..Συμφωνώ οτι τα δικά σου που περιγράφεις είναι περίπου όπως τα λες. Αλλά δεν ήξερα για τι συστήματα μιλάμε..Ένα καλό σύστημα για παιχνίδια σαν της υπογραφής μου άνετα καίει 500+ αν πιεστεί. Η τάση 230 είναι..Υπάρχει πάντως και η περίπτωση να μην είναι εντελώς ακριβής ο μετρητής που αγόρασες.
bilya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Βασικα μπορεις απλα να βαλεις τον μετρητη που εχεις για δυο μερες στην μπριζα που συνδεεις υπολ. οθονη κ θα ξερεις ποσο καιει , η καλυτερη λυση παντως για να ξςρεις αν σου κλεβουν ρευμα ειναι να κατεβασεις τον γενικο κ να δεις αν γυρναει το ρολοι αν γυρναει παει να πει οτι καποιος αλλος κλεβει ρευμα οποτε σε μια ωρα αιχμης κατεβαζεις το ρευμα απο το ρολοι κ περιμενεις να δεις αν εμφανιστει κανεις
garen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ο μετρητης μου λέει οτι υπαρχει πιθανοτητα + - 5% και σε κάποιοες περιπτώσεις 10% ακόμα και έτσι να είναι πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα ακόμα και έτσι να είναι αυτο το ποσοστό μπορεί να είναι + η - οπότε μπορεί η διαφορά στης βατώρες να είναι μικρότερη αλλά μπορει να είναι και μεγαλύτερη.. Οσο συνιδιτοποιώ ολα τα λευτα που έχω δώσει στην δεη και φαντάζομαι το καλοκαίρι τον τυπο να είναι ξάπλα με το aircodithion τέρμα όλη μέρα και να πίνει στην υγεία του μ@λ@κ@ που πληρώνει τα περνω στο κρανίο. Το καλοκαίρι ειδικά κατι ποσά τρελά.. Το γενικό δέν μπορώ να τον κατεβάσω σε καμία περίπτωση με κόσμο. Το θέμα είναι οτι άν οντος μου κλέβει,γιατί δέν θέλω να προτρέχω μετά θα έχω ιστορίες με το μαγαζί έχουμε πολυ καλές σχέσεις είναι πολυ ευγενικοί απενατι μου αλλά αυτό ισος οφείλετε στο οτι με κλέβει.. Να αναφέρω (αν δέν το έχω κάνει ήδη) οτι το υποπτο καλώδιο καταλήγει στο παράθυράκι του μπάνιου που μένει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του χώρου που νικιάζω..
jackc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δε μπορεις να κατεβασεις τον γενικο το πρωι που πηγαινεις στο μαγαζι ? ολο και καποιο ψυγειο θα εχει ανοιχτο. ειτε στις 3 το μεσημερι ειτε στις 8 το πρωι που πηγαινεις να το ανοιξεις το ιδιο ειναι, το ρολοι θα γυρισει. τελικα ποσα πληρωσες ?
garen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εχω σερβερ τον οποίο δέν θέλω να κλείσω δέν έχει ups εκτός αυτου το ρολόι έχω διαβάσει οτι και να κατεβάσεις το γενικό συνεχίζει να γυρνάνει για κάποια ώρα οπότε πρέπει να τι κλείσω για αρκετή ώρα. Αρκετά πλήρωσα 560 έναντι και 1700 εκαθαριστικός ενδικτηκά.
bilya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 φίλε έτσι και αλλιώς αν έρθει και η δεη θα κατεβάσεις τον γενικό, ακόμα και μια μέρα να το χεις κλειστό το μαγαζί (too much) θα καταλάβεις αν σε κλέβουν, εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα κλεινα το μαγαζί μια μέρα αρχικά τον γενικό και αν γύρναγε ακόμα το ρολοι , το ρεύμα από το ρολόι μια ολόκληρη μέρα και μετά θα έκοβα κίνηση.....
garen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Η δεη το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δεί που καταλήγει το καλώδιο που πάει πανω στο 3ο και απο ποιό ρολοι πέρνει ρέυμα αν τα στοιχεία πούν οτι συνδέεται στο δικό μου ρολόι πέρνει δεν πέρνει ρευμα την πάτησε. Ακομα και ετσι να το εχει συνδεδεμένο στο ρολόι μου και την άλη άκρη πάνω σπίτι του και να μήν το δουλευει καθόλου πάλι την πάτησε. Το ρολόι είναι στο δικό μου ΑΦΜ άσχετα αν ο χώρος που νοικιάζω είναι δικός του.
Dare-Devil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Όπως έγραψα και πριν εξαρτάται απο το σύστημα..Συμφωνώ οτι τα δικά σου που περιγράφεις είναι περίπου όπως τα λες. Αλλά δεν ήξερα για τι συστήματα μιλάμε..Ένα καλό σύστημα για παιχνίδια σαν της υπογραφής μου άνετα καίει 500+ αν πιεστεί. Η τάση 230 είναι..Υπάρχει πάντως και η περίπτωση να μην είναι εντελώς ακριβής ο μετρητής που αγόρασες. Φίλε υπερβολικά τα watt που λες . Με i7 2600k και msi gtx560ti 2gb σε full load επεξεργαστής και gpu δεν ξεπερνάω τα 350 watt. Σε idle δηλαδή surfing έχω μεταξύ 80 -130 watt κατανάλωση.
mastoras007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Φίλε υπερβολικά τα watt που λες . Με i7 2600k και msi gtx560ti 2gb σε full load επεξεργαστής και gpu δεν ξεπερνάω τα 350 watt. Σε idle δηλαδή surfing έχω μεταξύ 80 -130 watt κατανάλωση. Συμφονώ απόλυτα.
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Όχι ρε σεις...Μια χαρά τα καίει τα 500w και μάλιστα χωρίς την οθόνη.Χθές στρέσαρα την κάρτα γραφικών ,με το cpu γύρω στο 20% και έκαιγε 420w! με ποιό πρόγραμμα μπορώ να στρεσάρω cpu και gpu στο 100%;Θα πιάσει 550-600 πιστεύω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 με o/ced τα πάντα λογικό είναι, για εργοστασιακά clocks όμως όχι...
Beastakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Πολλές αναλύσεις χωρίς λόγο. Και 300watt κατανάλωση να είχαν τα pc του πάλι προκύπτει κενό στην συνολική κατανάλωση, άρα ειναι προφανές οτι είτε έχει απώλεια κάπου, είτε δεν έχει υπολογίσει σωστά την κατανάλωση των υπολοίπων συσκευών, είτε τον κλέβουν. Την απάντηση θα του την δώσει ο ηλεκτρολόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα