anna99 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, εχω ενα προβλημα με τον chrome. Καθως ειμαι στον google chrome και κοιταω διαφορα πραγματα σε μια στιγμη κλεινει αυτοματα.....μετα απο 2-3 λεπτα ανοιγει μονο του ομως δν με βγαζει στα σαιτ που ημουν πριν κλεισει..... Γιατι γινεται αυτο ....θελω την βοηθεια σας .... Σας ευχαριστω
David20 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα anna... Κατ αρχας πες μας ποια windows εχεις,αν ειναι γνησια και κυριως αν ειναι ενημερωμενα.(εφ οσον ειναι γνησια) Και : 1)Κανε ελεγχο στα προσθετα του chrome αν υπαρχει καποιο περιεργο εγκατεστημενο.(Παιζει μεγαλη πιθανοτητα) 2)Κανε ελεγχο στα προγραμματα σου αν εχει εγκατασταθει καποιο σαβουρο -toolbar και γενικα κατι υποπτο. Κανε κατοπιν σαρωσεις με : α)Superantispyware β)MalwarebytesΑntimalware γ)Adwcleaner και τελος με Hitmanpro.. ΥΓ..Αν νομιζεις οτι δεν θα τα καταφερεις δωστο σε καποιον που ξερει και εμπιστευεσαι να στο ελεγξει -κανει σαρωσεις στο pc -laptop σου
anna99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εχω τα windows 7 ,ειναι τα γνησια.... Θα κανω αυτα που μου ειπατε και θα σας πω !!!
David20 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εχω τα windows 7 ,ειναι τα γνησια.... Θα κανω αυτα που μου ειπατε και θα σας πω !!! Οκ ,καλως,αναμενουμε αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα