dangis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σας...ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα το xiaomi redmi note 4G απο reportspam... ειμαι παντελως ασχετη και ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω να αγορασω κινητο απο site και ποσο μαλλον κινεζικο. εχω περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας ευλαβικα παλαιοτερα θεματα...λοιπον, αρκετα με την εισαγωγη!!!! θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα μου, σχετικα με εγγυησεις , λειτουργικο,εφαρμογες, σημα, γλωσσα και οτι τελος παντων θα πρεπει να γνωριζω...επισης, το reportspam κατα καιρους βαζει μεγαλυτερες εκπτωσεις, γιατι το κινητο που ανεφερα εχει εκπτωση 4%. και κατι τελεταιο....δινει και δωρα αυτο το site πχ θηκη, ακουστικα η επιπλεον μπαταρια????
maddoctor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σας...ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα το xiaomi redmi note 4G απο reportspam... ειμαι παντελως ασχετη και ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω να αγορασω κινητο απο site και ποσο μαλλον κινεζικο. εχω περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας ευλαβικα παλαιοτερα θεματα...λοιπον, αρκετα με την εισαγωγη!!!! θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα μου, σχετικα με εγγυησεις , λειτουργικο,εφαρμογες, σημα, γλωσσα και οτι τελος παντων θα πρεπει να γνωριζω...επισης, το reportspam κατα καιρους βαζει μεγαλυτερες εκπτωσεις, γιατι το κινητο που ανεφερα εχει εκπτωση 4%. και κατι τελεταιο....δινει και δωρα αυτο το site πχ θηκη, ακουστικα η επιπλεον μπαταρια???? Λοιπόν, για να κάνεις αγορά από το εξωτερικό και μάλιστα από κινέζικο μαγαζί, ανεξάρτητα εάν είναι το reportspam ή άλλο, πρέπει να έχεις απαραίτητα λογαριασμό στο Paypal. Η πληρωμή του κινητού θα γίνει οπωσδήποτε μέσω Paypal για δικιά σου ασφάλεια. Εγγύηση έχει 1 χρόνο, όπως όλα τα κινέζικα κινητά. Η Xiaomi όμως θεωρείται έμπιστη εταιρεία οπότε η πιθανότητα να την χρειαστείς είναι ελάχιστη. Μάλιστα το συγκεκριμένο κινητό το έχω πάρει και εγώ από το reportspam. Στείλτους ένα email ότι θέλεις να το αγοράσεις και ζήτα τους κάνα δωράκι (θήκη, ζελατίνα οθόνης, φορτιστή αυτοκινήτου αν έχεις, μείωση τιμής). Θα σου απαντήσουν την επόμενη ημέρα. Υπόψιν μόνο ότι ξεκινάει η κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19/2, οπότε όλα τα μαγαζιά θα είναι κλειστά εκείνη την περίοδο. Αφού τα βρείτε, πες τους να σου βάλουν την multi έκδοση και όταν με το καλό το παραλάβεις, έρχεσαι στο ελληνικό φόρουμ της miui να βάλουμε την ελληνική και θα είσαι εντάξει!
dangis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Μεσω paypal θα πραγματοποιησω την αγορα,θα ζητησω τα επιπλέον και τη μείωση της τιμης. η multi εκδοση τι ακριβως ειναι?στη συλλογη πληροφοριων που εκανα ειδα κ τ miui... Θα θελα να θειξω κι αλλο ενα ζητημα,προσφατα μια γνωστη μου αγορασε κινητο απο e shop,το κινητο ομως ειχε θεμα με το σημα,δν επιανε πουθενα!!!μετα απο πολυ ταλαιπωρια,και απο service σε service της ειπαν απο τη samsung οτι το imei του κινητου ειναι για αλλη χωρα κι οχι για την Ελλάδα.υπαρχει τετοιο ενδεχομενο να αντιμετωπισω αυτο το προβλημα???
maddoctor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Μεσω paypal θα πραγματοποιησω την αγορα,θα ζητησω τα επιπλέον και τη μείωση της τιμης. η multi εκδοση τι ακριβως ειναι?στη συλλογη πληροφοριων που εκανα ειδα κ τ miui... Θα θελα να θειξω κι αλλο ενα ζητημα,προσφατα μια γνωστη μου αγορασε κινητο απο e shop,το κινητο ομως ειχε θεμα με το σημα,δν επιανε πουθενα!!!μετα απο πολυ ταλαιπωρια,και απο service σε service της ειπαν απο τη samsung οτι το imei του κινητου ειναι για αλλη χωρα κι οχι για την Ελλάδα.υπαρχει τετοιο ενδεχομενο να αντιμετωπισω αυτο το προβλημα??? Το κινητό που θέλεις να πάρεις παρέλαβα πριν 2-3 εβδομάδες από το εν λόγο μαγαζί, οπότε δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Ναι σαν λειτουργικό τρέχει MIUI, απλώς κανονικά βγαίνει μόνο με αγγλικά/κινέζικα. Η Multi που σου λέω έχει μέσα ελληνικά, αλλά δεν είναι πολύ καλά. Είναι όμως αρκετά για να το δουλέψεις και να του περάσεις την ελληνική rom. Για να περάσεις την rom η διαδικασία είναι πανεύκολη.
dangis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα