Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα των ποντικιών, φανερώνει έρευνα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα της έρευνας, θα παραθέσω απλά απάντηση από παρόμοια συζήτηση:

 

caros@e-kapnisma:

 

Δηλαδη αυτη η ερευνα ερχεται να μας πει οτι ειναι πιο υγιεινο να μην ατμιζουμε απο το να ατμιζουμε;

Χαιρω πολυ χαιροπουλος!

 

Επισης εχω να δηλωσω τα εξης:

Ειναι πιο υγιεινο να μην τρωμε αλατι απο το να τρωμε.

Ειναι πιο υγιεινο να μην τρωμε τηγανητα απο το να τρωμε.

Ειναι πιο υγιεινο να μην τρωμε ζαχαρη απο το να τρωμε.

Ειναι πιο υγιεινο να μην τρωμε συσκευασμενες τροφες απο το να τρωμε.

Ειναι πιο υγιεινο να μην πινουμε αλκοολ απο το να πινουμε.

Ειναι πιο υγιεινο να μην ασχολουμαστε με ηλιθιους απο το να ασχολουμαστε!

Στα υπόλοιπα σχόλια τώρα, εγώ πάλι γελάω που μπαίνει ο κάθε άσχετος να πετάξει τη μπούρδα του και εσείς προσπαθείτε να του απαντήσετε με επιχειρήματα. Όποιος θέλει να βλέπει το άτμισμα μόνο ως μαγκιά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όποιος όμως θέλει να βλέπει την ατμιστική κοινότητα ως σνομπάρες και ελιτιστές, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει καλύτερα πρώτα τον εαυτούλη του ;)

 

Και το γράφω αυτό όντας ταυτόχρονα ατμιστής και καπνιστής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν προσέξεις έχω γράψει "έρευνα" και "εξέταση" σε ανθρώπους, όχι πείραμα. Αν πχ θες να κάνεις μία έρευνα σχετικά με τα επίπεδα σακχάρου σε ένα πληθυσμό θα μετρήσεις το σάκχαρο στο αίμα 1000 ανθρώπων, δεν θα πας να κάνεις πείραμα ταΐζωντας 10 ποντίκια ζάχαρη.... αντίστοιχοι δείκτες για το ανοσοποιητικό του ανθρώπου μπορούν να μετρηθουν με ειδικές εξετάσεις αίματος. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να εκθέσεις κάποιον σε μικρόβια και ιούς ούτε να θέσεις σε κίνδυνο κάποιον για να αποδείξεις αυτό που θες. Αν το ανοσοποιητικό του ανθρώπου είναι πεσμένο λόγω καπνίσματος θα είναι μονίμως, όχι μόνο αν τον εκθέσεις στον ιο της γρίπης ή της πνευμονίας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο....Sent from my GT-I8260 using Insomnia

 

Σοβαρά τωρα...

Θα μετρήσεις δείκτες σε 1000 ατμιστές και πιστεύεις ότι θα βγάλεις συμπέρασμα για τη σχέση του ατμίσματος με την εξασθένηση του ανοσοποιητικού...

Άσε που το άτμισμα υπάρχει καμια 5ετία το πολύ, και άσε που οι ατμιστές που θα μετρήσεις θα είναι πρώην η και νυν καπνιστές.

Και άσε που όλοι αυτοι θα είναι ή δε θα είναι εκτεθειμένοι σε ένα σωρό άλλους άσχετους και διαφορετικούς παράγοντες που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό.

Και μετά κράζεις αυτούς που παρουσιάσανε κανονική έρευνα με ποντίκια!!!

Δεν ξέρω αν είσαι γιατρός, αλλά πάγκο δεν έχεις δει ούτε από μακριά.

Άσε την κριτική σε κανένα που ξέρει τη δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα ξερει η μανα τους αυτα τα njoy; πρωτη φορα τα βλεπω σαν ατμιστης..

τα εχω δοκιμασει εγω και ειναι καλα με την εννοια οτι η γευση ειναι, σχεδον,  σαν κανονικου τσιγαρου οπως και το μεγεθος και βαρος. Αλλα δε κρατανε καθολου, 20 τζουρες και πεταμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...βασικά, πέραν του αρχικού ποστ (που αναφέρει ΚΑΠΟΙΑ "δεδομένα" από τα πειράματα που γίνανε στα ποντίκια), 5 σελίδες έχουν γραφτεί "τζάμπα" :

"Κανείς" δεν πρόκειται ν' αρχίσει ηλεκτρονικό τσιγάρο στα 13, στα 15, στα 17, στα 20, στα 30 του, ενώ πιο πριν δεν είχε καμμία σχέση με το ρουφηγματοάθλημα. Ούτε πρόκειται για κάποιο "βελτιωτικό" της ανθρώπινης ευεξίας, για να πεις ότι κάποιοι θ' αρχίσουν να το...προωθούν στα παιδιά τους ας πούμε. Συμπέρασμα : ένα υποκατάστατο μιας "κακής συνήθειας" είναι, και ως υποκατάστατο προφανώς δεν είναι/δεν θα είναι αθώο.

 

Κατά τ' άλλα, όσο υπάρχει καλλιεργημένος καπνός στον κόσμο, κι όσο ειδικά υπάρχουν βιομηχανοποιημένα τσιγάρα, οι (κατά βάση) έφηβοι θα πέφτουν στη λούμπα αυτού του μαλακισμένου βίτσιου (καπνιστής χίαρ) για ένα κάρο κοινωνικοψυχολογικοβιολογικούς λόγους, κάνοντας μια "επιλογή" που πιθανότατα θα χαρακτηρίσει (...έως "στιγματίσει") τη ζωή και (κυρίως) τα πνευμόνια τους. 

Κι αν/όταν μια μέρα, μπουχτισμένοι γιατί (οι περισσότεροι) δεν θα μπορούν να το κόψουν και κάποιοι τους θα το γυρίσουν στο ηλεκτρονικό, θα είναι ΠΑΝΤΑ η καλύτερη πηγή σχετικής πληροφόρησης/motivational example, όταν θα λένε "φίλε, ανασαίνω καλύτερα μέσα σε μόλις βδομάδες, δεν έχω φλέμματα κι έχω βρει τις χαμένες μου αντοχές". Κι ό,τι κι αν λένε οι όποιες έρευνες, δεν θα έχουν πρακτικά πολύ αξία.

Καληνύχτα σας (κάνω ένα τσιγάρο καιτημπέφτω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p> </p>

<p>Σοβαρά τωρα...</p>

<p>Θα μετρήσεις δείκτες σε 1000 ατμιστές και πιστεύεις ότι θα βγάλεις συμπέρασμα για τη σχέση του ατμίσματος με την εξασθένηση του ανοσοποιητικού...</p>

<p>Άσε που το άτμισμα υπάρχει καμια 5ετία το πολύ, και άσε που οι ατμιστές που θα μετρήσεις θα είναι πρώην η και νυν καπνιστές.</p>

<p>Και άσε που όλοι αυτοι θα είναι ή δε θα είναι εκτεθειμένοι σε ένα σωρό άλλους άσχετους και διαφορετικούς παράγοντες που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό.</p>

Το 1000 ήταν ένα παράδειγμα. Και με το σχόλιο σου επιβεβαιωνεις ακριβώς αυτό που λέω! Ότι μια έρευνα κάτω από συνθήκες εργαστηρίου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ΆΧΡΗΣΤΗ! Διότι όπως υπάρχουν παράγοντες που εξασθενιζουν το ανοσοποιητικό έτσι υπάρχουν και παράγοντες που το τονώνουν....

 

Sent from my GT-I8260 using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλή η πλαστική  κούκλα (ατμός), αλλά σαν την αληθινή γκόμενα δεν είναι.  

 

Εγώ το έκοψα για οικονομικούς λόγους αλλά πάντα το γούσταρα το τσιγάρο.Αν δεν είχα οικονομικά θέματα δεν θα το έκοβα ποτέ που να χτυπιούνται όλοι οι γιατροί του κόσμου (20 και πλέον χρόνια prince).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...