Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τελευταία με έχει ψήσει η σκοποβολή και σκέφτομαι για κανένα αεροβόλο όπλο, σκέφτομαι να δώσω μέχρι 250-280 ευρώ.

καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω αν προτείνετε με ελατήριο ή διοξείδιο και γιατί?

μου πρότειναν αυτό και συγκεκριμένα στα 5.5mm

επίσης αν μπορείτε να μου πείτε γιατί πχ 5.5mm και όχι 4.5 ή 6.35.Στα 6.35 θα υπάρχει μεγαλύτερο damage?
όσο περισσότερα m/s τόσο μεγαλύτερο το damage?είμαι λιγάκι άσχετος όπως καταλαβαίνετε.
τέλος, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα?

Δημοσ.

Αν θες μπες να δεις εδω http://www.aerovolo.gr/forum/ εχει πολλες πληροφοριες και θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Επισης αν θυμαμαι υπηρχε ενα θεμα με reviews που πιθανον θα εχει και αυτο που κοιτας

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες μπες να δεις εδω http://www.aerovolo.gr/forum/ εχει πολλες πληροφοριες και θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Επισης αν θυμαμαι υπηρχε ενα θεμα με reviews που πιθανον θα εχει και αυτο που κοιτας

σε ευχαριστώ, μπήκα ήδη φαίνεται να είναι εξειδικευμένο απλά περιμένω ακόμα να δεχτούν την εγγραφή μου

Δημοσ.

Φίλε μου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "damage" όταν αναφέρεσαι σε αεροβόλα?

Εννοείς αν θα τρυπήσει το κουτάκι του αναψυκτικού ή απλά θα το βουλιάξει στα 20 μέτρα? (θα το τρυπήσει...)

Το damage σε αυτά τα όπλα είναι αστείο, όποιο και να διαλέξεις, οπότε η ευθυβολία και η αξιοπιστία είναι αυτά που θα πρέπει να σε απασχολούν περισσότερο.

Αγόρασε το μόνο αν θες να εξασκηθείς στην σκοποβολή, μην πάει το μυαλό σου στο κυνήγι - είναι εντελώς ακατάλληλα για κάτι τέτοιο...

Γενικά πάντως όσο περισσότερη κινητική ενέργεια μεταδώσει στον στόχο το βλήμα, τόσο περισσότερη "ζημιά" θα κάνει, άρα όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχει (όταν χτυπήσει τον στόχο) και όσο μεγαλύτερη μάζα έχει (βάρος), τόσο το καλύτερο.

Το 4,5 και 5,5 αναφέρεται στο διαμέτρημα, δηλαδή στην διάμετρο της κάνης.

Τα μολυβένια "ποτηράκια" των 5,5mm είναι πιο μεγάλα και βαριά από των 4,5mm οπότε θεωρητικά "παραδίδουν" περισσότερη ενέργεια στον στόχο όμως συνήθως ξεκινούν και με μικρότερη ταχύτητα εξόδου από την κάνη (μεγαλύτερη αδράνεια - απαιτούν μεγαλύτερη πίεση αερίων για να επιταχύνουν), για αυτόν τον λόγο και αν βρείς δύο ακριβώς ίδια μοντέλα αεροβόλου, ένα με διαμέτρημα 4,5 και ένα με 5,5 και διαβάσεις τις ταχύτητες εξόδου, θα παρατηρήσεις ότι αυτό των 4,5 θα έχει Τ.Ε. ξέρω' γω 280 m/sec ενώ το ίδιο σε 5,5 θα έχει 240 m/sec.

Για να σε μπερδέψω... ακόμα περισσότερο, κυκλοφορούν "ποτηράκια" των 4,5 (αλλά και 5.5) με διαφορετικά βάρη (στο ίδιο μέγεθος), ενώ υπάρχουν στην αγορά και πολλά σχήματα "μύτης" που επηρεάζουν την αεροδυναμική τους απόδοση.

Εγώ χρησιμοποιώ 4,5mm με κυρτή μύτη, αλλά είναι προσωπική επιλογή μετά από δοκιμές - άλλοι προτιμούν μυτερά ή ίσια.

Συμπέρασμα: Ψάξου και πάρε αυτό που θα γουστάρεις και ξεσκίσου στην σκοποβολή, κοίτα να έχει καλά σκοπευτικά και να έχει ανταλλακτικά και σέρβις.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.survival.gr/aerovolo_umarex_walther_cp88_70187-p-398.html

Umarex Walther CP88

Αυτό έχω μετα απο αρκετό ψάξιμο. Σαν αίσθηση / κατασκευη όταν το έχεις στο χέρι είναι ότι πιο κοντά στο πραγματικό .

Μην περιμένεις τίποτα φοβερό όμως. Είναι καθαρά για "παιχνίδι". Δεν μπορείς να τρυπήσεις τίποτα ιδιαίτερο και περισσότερο ρόλο παίζει μετά τι σφαιράκια θα αγοράσεις.

Σε γενικές γραμμές εγω χρησιμοποίησα 15 αμπούλες και μετά το άφησα να το βλέπω. Υποθέτω όλοι το ίδιο κάνουν.

Έχε κατα νου πως με αμπούλες δεν παίρνεις κάτι πιο δυνατό γιατί γενικά υπάρχει κάποιου τύπου απαγορευση που τα όπλα με αμπούλες δεν βγαίνουν πιο δυνατά. Αν θελει κάποιος κάτι δυνατό παίρνει όπλα/ καραμπίνες που τα γεμίζει με αέρα, αλλά εκεί πας σε άλλη κατηγορία

Δημοσ.

http://www.survival.gr/aerovolo_umarex_walther_cp88_70187-p-398.html

Umarex Walther CP88

Αυτό έχω μετα απο αρκετό ψάξιμο. Σαν αίσθηση / κατασκευη όταν το έχεις στο χέρι είναι ότι πιο κοντά στο πραγματικό .

Μην περιμένεις τίποτα φοβερό όμως. Είναι καθαρά για "παιχνίδι". Δεν μπορείς να τρυπήσεις τίποτα ιδιαίτερο και περισσότερο ρόλο παίζει μετά τι σφαιράκια θα αγοράσεις.

Σε γενικές γραμμές εγω χρησιμοποίησα 15 αμπούλες και μετά το άφησα να το βλέπω. Υποθέτω όλοι το ίδιο κάνουν.

Έχε κατα νου πως με αμπούλες δεν παίρνεις κάτι πιο δυνατό γιατί γενικά υπάρχει κάποιου τύπου απαγορευση που τα όπλα με αμπούλες δεν βγαίνουν πιο δυνατά. Αν θελει κάποιος κάτι δυνατό παίρνει όπλα/ καραμπίνες που τα γεμίζει με αέρα, αλλά εκεί πας σε άλλη κατηγορία

Γενικά τα Γιού(ΟΥ)μαρεξ είναι βολικά, έχω το CP Sport, και γαμεί.

Note: Υπάρχουν διάφοροι συλλόγοι ανά την ελλάδα που ασχολούνται με airsoft, είτε με τρόμπες είτε με αμπούλες.

Δημοσ.

Ασχετο, ξερει κανεις που μπορω να βρω holsters για τα handguns που παρεθεσα πιο πανω,

οσες βρισκω ειναι για μικρες κανες και δεν βολευουν....

Ακομα στα βαλιτσακια τους ειναι  :ph34r:

Δημοσ.

Ασχετο, ξερει κανεις που μπορω να βρω holsters για τα handguns που παρεθεσα πιο πανω,

οσες βρισκω ειναι για μικρες κανες και δεν βολευουν....

Ακομα στα βαλιτσακια τους ειναι  :ph34r:

Το πας φυρί - φυρί να σε μπουζουριάσουν εσύ.... :-D!

Τέσπα, τα αεροβόλα σου είναι αντίγραφα του Beretta 92 FS , με πρόσθετο σιγαστήρα, νομίζω κάποτε έβγαινε από το εργοστάσιο σε αυτό το configuration.

Λογικά οι θήκες για αυτά τα πιστόλια που είναι ανοιχτές από κάτω (για τον σιγαστήρα) και φτιαγμένες από cordura (για ελαστικότητα, να μπορεί να "περάσει" ο όγκος του σιγαστήρα) θα σου κάνουν, απλά πρέπει να τις δοκιμάσεις πρώτα για σιγουριά...

Πρόχειρα, βρήκα ένα παράδειγμα:

http://www.kalkantzakos.com/Product/1954/fv200n,-thiki-pistoliou-beretta-92fs9698cougar-8000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...