mikestone Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 ύστερα από λιώσιμο στο aerovolo.gr αγόρασα το Weihrauch HW95 4.5mm , πάρα πολύ καλό αεροβόλο με ελατήριο, βασικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά (μέχρι 350 ευρώ)φιλε cuspid όταν λέω damage εννοώ damage.Κάθε όπλο κάνει συγκεκριμένη ζημιά στο στόχο άσχετα που δε μετριέται σε κάποιο "μέγεθος" αυτό. Όσον αφορά το γεγονος οτι το damage είναι αστείο, δε θα το λεγα, δεν είναι airsoft.Όταν στα 60 μέτρα δεν υπάρχει καμία πτώση στο βλήμμα τοτε μόνο αστείο δεν είναι. όσον αφορά τις άλλες πληροφορίες, σε ευχαριστώ αν και πρόλαβα τα μαθα όλα απτο aerovolo.gr Σε γενικές γραμμές εγω χρησιμοποίησα 15 αμπούλες και μετά το άφησα να το βλέπω. Υποθέτω όλοι το ίδιο κάνουν. προφανώς αγόρασες κάτι που δε σου άρεσε ποτέ και ούτε το ψαξες βασικά, αυτό θα πει πετάω λεφτά
cuspid Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ύστερα από λιώσιμο στο aerovolo.gr αγόρασα το Weihrauch HW95 4.5mm , πάρα πολύ καλό αεροβόλο με ελατήριο, βασικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά (μέχρι 350 ευρώ) Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, σου εύχομαι ατελείωτες ώρες διασκέδασης... φιλε cuspid όταν λέω damage εννοώ damage.Κάθε όπλο κάνει συγκεκριμένη ζημιά στο στόχο άσχετα που δε μετριέται σε κάποιο "μέγεθος" αυτό. Μετριέται με τον τρόπο που σου ανέφερα, σαν γενική αρχή. Είναι όμως κάτι πολύπλευρο και πολύπλοκο, για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τόσοι τύποι πυρομαχικών (ο κάθε τύπος επιφέρει διαφορετικό αποτέλεσμα όταν πλήξει τον στόχο). Όσον αφορά το γεγονος οτι το damage είναι αστείο, δε θα το λεγα, δεν είναι airsoft.Όταν στα 60 μέτρα δεν υπάρχει καμία πτώση στο βλήμμα τοτε μόνο αστείο δεν είναι. Χμμ... στα 60 μέτρα καθόλου drop . Τέτοια όμορφα σας μαθαίνουν στο aerovolo.gr? όσον αφορά τις άλλες πληροφορίες, σε ευχαριστώ αν και πρόλαβα τα μαθα όλα απτο aerovolo.gr Φίλε μου μπράβο σου που τα έμαθες όλα (!!) σε μια μέρα διαβάζοντας ένα φόρουμ... Δεν θα σε ξαναενοχλήσω με τις άκυρες πληροφορίες μου, μία τελευταία συμβουλή: Οι κανόνες ασφαλείας για τα πυροβόλα όπλα, ισχύουν και για τα αεροβόλα, μάθε τους και εξασκήσου στην χρήση τους, για να χαίρεσαι ξέγνιαστος το νέο σου απόκτημα. προφανώς αγόρασες κάτι που δε σου άρεσε ποτέ και ούτε το ψαξες βασικά, αυτό θα πει πετάω λεφτά 1
mikestone Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 χμμ ...στα 60 μέτρα καθόλου drop, ναι.Δε μίλησα προφανώς για το beeman, εσύ το έκρινες μόνος σου.Υπάρχουν πολλά αεροβόλα που χωρίς πτώση φτανουν τόσο.ναι φίλε μου τα έμαθα όλα μαλλον είμαι αρκετά έξυπνος.Ότι διαβαζω το αφομοιώνω εύκολα.Δεν είναι μαθηματικά η φυσική.10 ώρες συγκεντρωμένου διαβάσματος αρκεί για να μάθεις τα θεωρητικά.Είδη όπλων,βλημάτων,σκοπευτικά,νομικά, κανόνες ασφαλείας κλπ. Αν έλεγα ότι μέσα σε 1 μέρα είμαι πλέον έμπειρος να με κατέκρινες.Αλλά άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη.Επίσης δεν είπα ότι ήταν άκυρες οι πληροφορίες σου. Το τελευταίο γιατί το ανέφερες δε κατάλαβα.Έτσι για να κλείσεις ειρωνικά μάλλον.
kabouras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 http://www.survival.gr/aerovolo_umarex_walther_cp88_70187-p-398.html Umarex Walther CP88 Αυτό έχω μετα απο αρκετό ψάξιμο. Σαν αίσθηση / κατασκευη όταν το έχεις στο χέρι είναι ότι πιο κοντά στο πραγματικό . Μην περιμένεις τίποτα φοβερό όμως. Είναι καθαρά για "παιχνίδι". Δεν μπορείς να τρυπήσεις τίποτα ιδιαίτερο και περισσότερο ρόλο παίζει μετά τι σφαιράκια θα αγοράσεις. Σε γενικές γραμμές εγω χρησιμοποίησα 15 αμπούλες και μετά το άφησα να το βλέπω. Υποθέτω όλοι το ίδιο κάνουν. Έχε κατα νου πως με αμπούλες δεν παίρνεις κάτι πιο δυνατό γιατί γενικά υπάρχει κάποιου τύπου απαγορευση που τα όπλα με αμπούλες δεν βγαίνουν πιο δυνατά. Αν θελει κάποιος κάτι δυνατό παίρνει όπλα/ καραμπίνες που τα γεμίζει με αέρα, αλλά εκεί πας σε άλλη κατηγορία δεν κανουν ολοι το ιδιο... ειχα απο μικρος ενα κροσμαν 357, το ελιωσα πραγματικα, απειρες αμπουλες και σφαιρακια, κλαταρε μετα απο καποια (αρκετα) χρονια και το ξαναπηρα. και αν εισαι νιτζα κανει και για κυνηγι αν και εδω και πολλα χρονια εχω σταματησει να χτυπαω ζωντανους στοχους. σε γενικες γραμμες αμπουλα (η και PCP) = επαναληπτικες βολες! σαν πιστολι αλλα με λιγοτερο damage. βαρας πιστολιες στον αερα σα τους κρητικους! αεροβολα ελατηριου = καθε βολη ειναι "δυσκολη" οποτε στοχεβεις καλα και φυσικα μεχρι να ριξεις δευτερη θελεις καποια δευτερολεπτα στην καλυτερη οπου συνηθως ο στοχος σου (αν εχει τη δυνατοτητα να κινειται) εχει φυγει. κατα τη γνωμη μου αυτα ειναι πιο καλα για "lazy" σκοποβολη (δε κουνιεσαι πολυ) εχεις ενα στοχο σε μια καλη αποσταση και οπλιζεις ριχνεις οπλιζεις ριχνεις... παραπλευρως με τα αεροβολα ελατηριου κανεις και πολυ καλη γυμναστικη!!
sphinxgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 δεν κανουν ολοι το ιδιο... Έ όταν είσαι 15, ναι μπορείς να παίζεις με τις μέρες. Όταν το πάρεις λίγο πιο μεγάλος, είναι πιο πιθανό να μην σε εκπλήξει τόσο και να ασχοληθείς μετά απο λίγο καιρό με κάτι άλλο
Expertr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Το συγκεκριμενο με 5,5μμ και 220 ταχυτητα δεν θα κανει τρελα πραγματα.παντως ενα καλο και δυνατο 5,5 με ειδικα ατσελενια βληματα τις πινακιδες του στοπ τις εχει χαβαλε...και εγω πιστευα οτι ενα αεροβολο δενμπορει να κανει και πολλα.οι καραμπινες για σκοποβολη ειναι οτι πρεπει απλα καθε φορα βαρετο ειναι το γεμισμα..Αλλα ειναι πολυ πιο δινατες απο τα handguns...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα