Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ υπολογιστή πρώτη φορά ακούω τέτοιο ήχο. Ακούγετε πιο πολύ κοντά στον HDD και το DVD (το DVD δεν έχει τίποτα μέσα), αλλά μπορεί να είναι και από κάπου αλλού. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτός ο ήχος;

Το ήχο τον έχω ανεβάσει εδώ: 

Υ.Γ.: Δυναμώστε αρκετά τα ηχεία για να τον ακούσετε. 

Δημοσ.

Στα τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ υπολογιστή πρώτη φορά ακούω τέτοιο ήχο. Ακούγετε πιο πολύ κοντά στον HDD και το DVD (το DVD δεν έχει τίποτα μέσα), αλλά μπορεί να είναι και από κάπου αλλού. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτός ο ήχος;

Το ήχο τον έχω ανεβάσει εδώ: 

Υ.Γ.: Δυναμώστε αρκετά τα ηχεία για να τον ακούσετε. 

δεμονιζμενο ειναι

εμενα ακουγοτανε κατι σχεδον ιδιο απο τον ssd.ακουμπαγε ο ssd πανω σε ανεμιστιρακι...

σαν σπιθες μου ακουγοντε παντως απο το πσ σου..γρηγορα σε ΠΑΠΑ να το διαβασει

• Like 2
Δημοσ.

Ακούγεται σαν να χτυπάει σε κανα καλώδιο ένα fan, σαν κάτι μαλακό αλλά και ελαστικό ταυτόχρονα το εμποδίζει. χαρτί μήπως?

Nexus5 χαλάρωσε αγόρι μου, είναι και η ώρα τέτοια :P

Δημοσ.

Ακούγεται σαν να χτυπάει σε κανα καλώδιο ένα fan, σαν κάτι μαλακό αλλά και ελαστικό ταυτόχρονα το εμποδίζει. χαρτί μήπως?

Nexus5 χαλάρωσε αγόρι μου, είναι και η ώρα τέτοια :P

Λοιπον Owner του Προβληματος,ακου προσεκτικα τα βηματα

1) https://www.youtube.com/watch?v=D1PH_Y8Xn4g

βαλτω να παιζει χωρις σταματημω,θα σου προτεινα να το κατεβασεις και να κανει επαναληξη μονο του,δεν χριζετε να πατησεις κατι σε τετιες ωρες το κομματι επαναλαμβανετε μονο του

2)σε παρακαλω ανοιξε σιγα σιγα το πσ σου ξεβυδωσε το,προσεχε τα ανεμιστιρακια μν γυρισουνε αναποδα απο το συνιθιζμενο

3)εντοπισε των τα Φαν που εχεις μεσα στο κουτι

και δες αν ακουμπαει καπιο καλοδιο

4)αν δεν ακουμπαει κανενα,βαλε το αυτι σου στων σκληρο να δις αν ακυγεται ο ηχος αυτοσ εδω

https://www.youtube.com/watch?v=XskZFjsguWE

αν ακουγετε τοτε εχεις σοβαρο προβλημα δισκου 

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα όλα τα ανεμιστηράκια και τα σταμάτησα με το χέρι ένα ένα ξεχωριστά. Τίποτα, ο θόρυβος παρέμενε. Μόνο του τροφοδοτικού δεν μπόρεσα να σταματήσω γιατί δεν ξέρω πως. Έχετε καμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι;

Έβαλα το αυτί μου κοντά στον σκληρό και μάλλον ο ήχος δεν ακουγόταν από εκεί.

Δημοσ.

Όχι δεν το έλεγξα με το HDSentinel, δεν το ξέρω το πρόγραμμα.

Τώρα για backup δεν έχει τπτ σημαντικό μέσα αυτός, ο ssd είναι ο κύριος.

Δημοσ.

Παντως οντως ακουγεται πιο πολυ για σκληρος σαν να τρελενεται η βελονα του καπου :P

Τώρα σοβαρά μιλάς; Τον πήρα πριν δυο βδομάδες...

Αυτός είναι....

http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039

Ε και να ειναι γιατι αγχωνεσαι.Μεσα στην εγγυηση εισαι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...