Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως οντως ακουγεται πιο πολυ για σκληρος σαν να τρελενεται η βελονα του καπου :P

Ε και να ειναι γιατι αγχωνεσαι.Μεσα στην εγγυηση εισαι :D

Απλώς μου την σπάει γιατί πήρα το πισί και μέσα σε δύο βδομάδες σχεδόν τα μισά του εξαρτήματα βγήκαν προβληματικά

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τη φοβάμαι και αυτή πως θα βγάλει... πρόβλημα έβγαλε ο σκληρός, το κουτί, τα drivers της MoBo, αυτός που μου τοποθέτησε τη ψήκτρα του επεξεργαστή πρέπει να την έβαλε από τη λάθος μεριά και να ενοχλεί τις RAM και περιμένω να "γεννήσει" και το τροφοδοτικό γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα. Παράγγειλα το deathadder και από ότι διαβάζω τα προβλήματα συνεχίζονται.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τη φοβάμαι και αυτή πως θα βγάλει... πρόβλημα έβγαλε ο σκληρός, το κουτί, τα drivers της MoBo, αυτός που μου τοποθέτησε τη ψήκτρα του επεξεργαστή πρέπει να την έβαλε από τη λάθος μεριά και να ενοχλεί τις RAM και περιμένω να "γεννήσει" και το τροφοδοτικό γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα. Παράγγειλα το deathadder και από ότι διαβάζω τα προβλήματα συνεχίζονται.

οταν ελεγα οτι ειναι δεμονιζμενο το πειρατε στην πλακα

Δημοσ.

Καλά κοροϊδεύετε εσείς... εγώ υποφέρω... το χειρότερο είναι πως τα πήρα από το eshop και από ότι διαβάζω αν τους το πάω να μου κάνουν αντικατάσταση θα περιμένω κανά χρόνο.

Δημοσ.

Τα χειροτερα για το τροφοδοτικο???Αδυνατον.Παρολο τα οποια προβληματα που μπορει να γραφουν καποιοι(καλα και σε Corsair τροφοδοτικα γεμματος ειναι ο τοπος απο προβληματα και ελλατωματικα προιοντα) η σειρα Ts ειναι καινουργια σειρα τροφοδοτικων της Xfx και αρα χλωμο το βλεπω να λενε οπως λες τα χειροτερα γιατι κατι που βγηκε προσφατα. Που εχεις διαβασει οτι λενε τα χειροτερα για στειλε Link να γελασω(γιατι και για το θορυβο που γραφουν 1-2 λογικο μιας και δεν διαφημιζεται σαν ησυχο τροφοδοτικο)

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα οι σκληροι δισκοι εχουν το μεγαλυτερο doa rate απο ολα τα pc parts.Τα drivers της mobo δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα ειχες.τις μνημες απλα βαλτες στην θεση 2 και 4 :D

Δημοσ.

Όταν λέω τα χειρότερα αυτό εννοώ, για τον θόρυβο, μετά από κανά μήνα λένε αρχίζει να ακούγεται κάμποσο

Δεν ξερω γιατι αλλα οι σκληροι δισκοι εχουν το μεγαλυτερο doa rate απο ολα τα pc parts.Τα drivers της mobo δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα ειχες.τις μνημες απλα βαλτες στην θεση 2 και 4 :D

Τις μνήμες εκεί τις έβαλα αναγκαστικά στην 1 δεν έμπαινε με τπτ. Για τα drivers το cd που μου δώσανε μαζί της δεν είχα ήχο και κάτι παιζόταν με τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

ποτε μην βαζεις απο το cd.να βαζεις παντα απο το site του κατασκευαστη (ιδια μητρικη εχουμε μονο που εσενα εχει και sli ξερω τι εννοω)

Αυτο που λες με τον ηχο και εγω εκανα αμαν να το περασω.Ηθελε να μπω μεσα στον φακελο και να επιλεξο το αρχειο x64 για win 7-8.Αν εκανες απλο setup για καποιον λογο εβαζε για τα xp

Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα λέγοντας πως κατέβασα το παραπάνω προτεινόμενο πρόγραμμα και μου τα βρήκε όλα καλά. Με το free edition που κατέβασα δεν μπόρεσα να κάνω άλλα τεστ.

http://imageshack.com/a/img661/6803/wIEu1V.png

http://imageshack.com/a/img908/1623/DLO6gX.png

Δημοσ.

Καλα και εμενα ετσι λεει αλλα απο προσωπικη εμπειρια επειδη ειχα και αλλον δισκο με 100 health να κανει φασαρια και ξαφνικα να παραδιδει πνευμα ξερω οτι κατι τρεχει.Εκεινον ομως τον ειχα χτυπησει καταλαθος και μετα αρχισε να κανει φασαρια.Αυτος που εχω τωρα το ξεκινησε 4 χρονια μετα.Μπορει να σταματησει παντως.

Δημοσ.

και τώρα που το τεστ δείχνει 100% υγεία θα μου λάβουν τον θόρυβο ως πρόβλημα και θα το αντικαταστήσουν ή να μην περιμένω πολλά;

Δημοσ.

Σε ενοχλει? Αν ναι δεν ξερω τι να κανεις :P

Αν οχι μεινε οπως εισαι.Δοκιμασες παντως να τον βγαλεις γιαν α σιγουρευτεις οτι ο σκληρος κανει τον θορυβο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...