Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, Τον τελευταιο καιρο θελω να ξεκινησω καποιο άθλημα και ως ενα απο τα αγαπημένα μου, το τεννις εχει την πρωτη θεση στις προτιμήσεις μου. Δεν ξερω ομως κατα ποσο γυμνάζει, με την έννοια οτι βοηθάει και στο να χάσεις κιλά, πέραν των χεριών. Όσους εχω ρωτήσει μου λενε διαφορετικές γνώμες, αλλοι οτι ειναι η καλυτερη γυμναστικη και αλλοι οτι καλο θα ηταν να ψάξω αλλο άθλημα. Εχετε καποια εμπειρια, ασχολείστε, να μου πείτε αν το θεωρείτε καλη επιλογή. Θελω γενικη εκγύμναση, και όλο το σωμα (κυρίως χερια), αλλα και καύση λίπους. Ευχαριστώ!!!
thomasG4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απο θέμα γυμναστικής και καύσης λίπους είναι απο τα καλύτερα αθλήματα, αλλά άμα είσαι αγύμναστος έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να τραυματιστείς άμα το παρακάνεις. Στην πρώτες προπονήσεις μέχρι να συνηθίσεις πήγαινε πιο χαλαρά. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις προθέρμανση και στο τέλος της προπόνησης stretching. Άλλο άθλημα που κάνει εξίσου καλή δουλειά και καλύτερη είναι η κολύμβηση. Στα συν ότι δεν έχει τον κίνδυνο τραυματισμού. 1
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και το all time classic για ολο το σωμα, Κωπηλασια.....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Την κολύμβηση την εχω σκεφτεί και εγω ως εναλλακτική, αλλα (λανθασμένα) την εχω συνδυάσει με ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες
dimitris21gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αν ασχοληθείς σοβαρά σίγουρα κάνει πολύ καλή άσκηση. Εγώ έκανα 8 χρόνια αλλά τα μισά ήμουν μικρός και με πολλά άτομα στις προπονήσεις και δεν το πέθαινα. Αργότερα όμως όταν είχα πορωθεί έφευγα μπουσουλώντας από το γήπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα