Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Ψαχνω αυτην την περιοδο για κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα:

Να ειναι dual sim

Να εχει 3G-4g

5 ιντσων και πανω οθονη

2GB ram

Να μην ξεπερναει τα 200 ευρω.

Ειμαι αναμεσα στα meizu m1 note ,lenovo a806 , xiaomi redmi note και zte v5 max.

Ποιο απο ολα θα προτεινατε?Υπαρχει καποιο αλλο που να μην εχω συμπεριλαβει στα λεφτα αυτα?

Δεν εχω ξαναψωνισει απο Κινα και η αξιοπιστια της εταιρειας θα μετρησει πολυ στη επιλογη μου.

Δημοσ.

Φίλε είμαι στο ψάξιμο με ακριβώς τα ίδια χαρακτιριστικά και ανάμεσα στα ίδια κινητά .

Τώρα τελευταία έπεσε στο μάτι μου αυτο το lenovo http://www.report me for spam/lenovo-vibe-x2-mtk6595m-20ghz-octa-core-50-inch-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35050και μου αρέσει αλλά δεν γνωρίζω κάποιον που να το έχει.

Δημοσ.

Xiaomi με κλειστά μάτια. Έχω το 4G και το Mi3 της εταιρείας, την ξέρω και είναι εγγύηση. Βέβαια και η Lenovo είναι πολύ καλή, απλώς η Xiaomi έχει μεγαλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Πολυ καλα λογια εχω ακουσει για τα Xiaomi το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει dual sim.Σε σχεση με το meizu ειναι καλυτερο?

Ξεχασα να προσθεσω οτι  μεγαλο ρολο θα παιξει και ο δεκτης του GPS μιας και το χρησιμοποιω παρα πολυ.

Δημοσ.

Πολυ καλα λογια εχω ακουσει για τα Xiaomi το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει dual sim.Σε σχεση με το meizu ειναι καλυτερο?

Ξεχασα να προσθεσω οτι που μεγαλο ρολο θα παιξει και ο δεκτης του GPS μιας και το χρησιμοποιω παρα πολυ.

Τα Meizu δεν τα ξέρω προσωπικά, ότι διαβάζω. Θεωρείται ο μεγάλος αντίπαλος της Xiaomi, έχει πολύ καλά κινητά, αλλά πουλάει λιγότερο για κάποιο λόγο. Το Xiaomi Note 4G, πράγματι είναι μονόκαρτο, αλλά πολύ καλό. Το GPS κλειδώνει αμέσως όπως σε όλα τα Qualcomm Xiaomi κινητά. Dual sim Xiaomi είναι μόνο το XIAOMI HONGMI REDMI 2 Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz 64-bit Quad Core 4.7 Inch HD Screen 4G LTE MIUI 6 Smartphone, αλλά με χειρότερα χαρακτηριστικά όπως βλέπεις.

Δημοσ.

Έψαχνα κάτι παρόμοιο για φίλο και από αυτά που αναφέρεις διάλεξα τελικά το meizu. Νομίζω ότι έχει όλο το πακέτο (επώνυμο, πολύ καλά χαρακτηριστικά και υποστήριξη). Το μόνο μείον που βρίσκω είναι ότι δεν παίρνει επέκταση μνήμης και δεν έχει ραδιόφωνο. Σε σχέση με το xiaomi έχει καλύτερα χαρακτηριστικά νομίζω.

Το τελευταίο που έβαλες δεν υπάρχει σε στοκ (αυτό με το 3gb ram, μόνο το μοντέλο με τα 2gb έχουν προς το παρόν)

Δημοσ.

Το τελευταιο εστω και με τα 2 ραμ σε σχεση με το meizu ειναι χειροτερο?ιδια τα βλεπω συν του οτι το jiayu εχει και sd slot.Το zte να μην το υπολογισω ειναι χειροτερο?

Δημοσ.

Το τελευταιο εστω και με τα 2 ραμ σε σχεση με το meizu ειναι χειροτερο?ιδια τα βλεπω συν του οτι το jiayu εχει και sd slot.Το zte να μην το υπολογισω ειναι χειροτερο?

Το meizu υπερτερεί σε "όνομα" και ίσως σε υποστήριξη. Το zte αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά πιο αργό

Δημοσ.

Είναι πολύ καλό το Lenovo, απλά πρέπει να δεις τι σε βολεύει σε ίντσες περισσότερο (5.5 το meizu, 5 το Lenovo). Από χαρακτηριστικά και τα δύο είναι πολύ δυνατά.

Αυτό που δεν μου άρεσε στο Lenovo είναι ότι έχει μικρή μπαταρία, κατά τα άλλα είναι πολύ καλό

Δημοσ.

Μου προτειναν απο αλλο φορουμ το lenovo vibe 2x.Σε σχεση με το meizu ποιο θα διαλεγες?

Δεν στο πρότειναν απο άλλο Φορουμ , στο πρότεινα στο πρώτο ποστ εδώ :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου προτειναν απο αλλο φορουμ το lenovo vibe 2x.Σε σχεση με το meizu ποιο θα διαλεγες?

Το meizu θα έχει υποστήριξη μόνιμη, επίσης ποιοτικά είναι σίγουρα μέσα στις premium μάρκες της Κίνας και είναι ο νούμερο ένα ανταγωνιστής της Xiaomi. Σαν συσκευή από άποψη χαρακτηριστικών είναι ισχυρότατη και μέσα στις καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα λεφτά καθώς και επίσης από τις ποιο σύγχρονες προτάσεις. Γενικά αν διαβάσεις η Meizu και η Vivo έχουν τα ποιο αυστηρά πρωτόκολλα quality control στην Κίνα όπως και η Xiaomi και Huawei σε απόσταση αναπνοής. 

Εγώ σαν κάτοχος και χρήστης του meizu MX4 σίγουρα θα διάλεγα το meizu για τους παραπάνω λόγους εκτός και αν θες μικρότερη οθόνη όπου πας για Vibe X2 ή ZTE nubia 5s.  Αν θέλεις οπωσδήποτε δίκαρτο τότε τσέκαρε και το Huawei Honor 4X το οποίο είναι πολύ καλό ποιοτικά αλλά υστερεί σε χαρακτηριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα που ανέφερα. 

Θα το πω άλλη μια φορά ότι τριτοτέταρτες εταιρίες δεν θα κοιτούσα με τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα μαλλον παω στο meizu.Το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι ποσο καλο/χαλια UI εχει και αν υποστηριζεται απο την εταιρεια με ενημερωσεις του android

Δημοσ.

Όποιο και να πάρεις προσπάθησε να το παραγγείλεις μέχρι αύριο γιατί μετά για καμιά 10αριά μέρες δεν θα στέλνουν λόγω γιορτών...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...