vxristoforos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γεια χαρά σας! θέλω να αγοράσω μαουντεν ποδήλατο. Διαθέτω έως 400 ευρώ κ είμαι μεταξύ των ideal prorider 29' και ideal zigzag 27.5'. Θέλω την γνώμη κάποιου έμπειρου να μου πει ποια αγορά θα ήταν ποιο συμφέρουσα. η χρήση που θα κάνω θα είναι 50% άσφαλτος και 50% βουνό.
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Bουνο οταν λες ? πατημενα paths ,με χωμα-χαλικι ή κοτρονια,λαγκαδια κλπ..... Δες και απο Cube, Merida, GT, Carrera.
vxristoforos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 σίγουρα πατημένο χώμα άλλα υπάρχει παρέα που κάνει κ μονοπάτια. πιστεύω ότι με τα cube/GT ξεφεύγω από τα 400. όσων άφορα τα merida/carrera, στα 400 ευρό τα περιφερειακά τούς είναι υποδεέστερα από των ideal.
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στα 450 http://www.skroutz.gr/s/5476147/Cube-Aim-Disc-29-2015.html με Hydraulics DB. Στα 430 http://www.skroutz.gr/s/5368950/GT-Aggressor-Comp-27-5-2015.html Αρκετα καλυτερα απο τα Ιdeal που παρεθεσες παραπανω. Επισης μπορεις πιστευω να τα βρεις και φθηνοτερα απο τις τιμες που λενε. Για μεταχειρισμενο σε κανα Cannondale, Fuji, Giant σε καλη κατασταση φυσικα.... αν βρεις αξιζει.
vxristoforos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 αυτό με τα 450 φεύγει από τον προυπολογισμο μου (τα 400 ευρω που δίνω είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά). το άλλο με τα 430 δν βλέπω γτ είναι καλύτερο από τα ideal που προανέφερα?
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 A, οκ... νομιζα επαιζε κανα περιθωριο για τα 400+ ... my bad. Το GT εν μερει υπερεχει των 2 ideal λογω διαφορετικων υλικων κατασκευης του σκελετου...... Ειναι ελαφρυτερος, οποτε και το ποδηλατο αποκτα περισσοτερη ευελιξια, ειδικα για το βουνο που λες οτι θα πηγαινεις.... Τα περιφερειακα που λες, σε τετοιο ευρος τιμων που κυμαινονται τα ποδηλατα, πανω κατω ιδια..... Διαφορα σε ποιοτητα περιφερειακων σε ποδηλατα 800-1000+ euros..... To μονο που πρεπει να προσεξεις, ειναι για το βουνο, να εχει ρυθμιζομενη αναρτηση, φυσικα double butted rims, και ψιλοφαρδια λαστιχα. και το κυριοτερο, τα κεντρα στις ροδες και στην κεντρικη τριβη, να μην ειναι τιποτα κινεζιες...... ( η ideal που ειχα πριν απο κατι χρονια κατι bikes της το εκανε αυτο, εβαζε κατι κινεζιες τις κακιας ωρας ) Finally, αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε αυτα τα 2 που ανεφερες, καθαρα θα πηγαινα για το zig zag. 1
vxristoforos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα του prorider έναντι στο στο zig zag είναι ότι έχει τον 29αρι τροχό που "κλέβει" χαρακτηριστικά από τα trekking ποδήλατα. Κατά τα άλλα νομίζω ότι είναι όμοια ποδήλατα.
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 ZigZag : Hydraulic DB, Handlebar με rise , 2.20 λαστιχα ProRider : Mechanical DB , Flat handlebar, 2.10 λαστιχα Δεν ειναι τοσο ομοια οσο φαινονται.... Με φλατ τιμονι δεν πας σε βουνο.... ωστοσο το pro rider θα ειναι αψογο και γρηγορο σε ασφαλτο ... σε σχεση με το Ζιgzag.
vxristoforos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 έχεις τα δίκια σου τώρα δν είχα πάρει χαμπάρι καν τις διαφορές στο τιμόνι.ήμουν έτοιμος να αγοράσω το προραιντερ γτ το θεωρώ ποιο ξεκούραστο αλλά συγκρίνοντας τα περιφερειακά υπερτερεί το ζιγκ ζαγκ. ποοοσο ποιο κουραστικό θα ειναι εξάλλου στο δρόμο από το προραιντερ? (ρητορικό το ερώτημα.. πιστεύω ότι τα καλύτερα περιφερειακά που έχει το ζιγκ ζαγκ ισοφαρίζει τον 29 τροχο του προραιντερ στην τελική βαθμολογία)
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αν εισαι γυμνασμενος, δεν σε κουραζει κανενα...... Το zigzag ισως σε κουρασει ελαχιστα στο δρομο λογω οτι εχει πιο φαρδυ λαστιχο απο το pro...... Αλλα στο χωμα ειναι αψογο.... Επισης σε αποζημιωνει και η γλυκα που εχουν τα hydraulics DB στις μανετες και γενικα στην συμπεριφορα ως προς το φρεναρισμα.
Caiden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτη την περιοδο παντως μπορεις να βρεις πολυ καλες προσφορες στα μεταχειρισμενα. Απλα θα πρεπει να εχεις καποιον γνωστο να τα δειτε απο κοντα μαζι για να εισαι σιγουρος οτι ειναι σε καλη κατασταση ή οτι φοραει αυτα που σου λενε. Αν φυσικα ενδιαφερεσαι για κατι σε μεταχειρισμενο 1
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Σε used οπως λεει και ο φιλος απο πανω, μπορεις να βρεις διαμαντακια...... ακομα και ποδηλατα που κανουν τα ideal μπροστα τους να φαινονται σαν παιχνιδακια.
vxristoforos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 συμφωνώ απόλυτα ότι σε μεταχειρισμένα αυτή τη περίοδο βρίσκεις ευκαιρίες.άλλωστε είμαι υπέρ των καλομεταχειρισμένων πραγμάτων. το πρόβλημα μου όμως στη παρούσα φάση είναι ότι το ποδήλατο θα το βάλω σε λίγες δόσεις, πράγμα το οποίο με τα μεταχειρισμένα ποδήλατα δν έχω αυτή τη δυνατότητα
itsgosu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 αμα το χεις στησε δικο σου με μεταχειρισμένα parts θα βγει αρκετά πιο φτηνο 1
vxristoforos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλήμερα! Μόλις αγόρασα το Cube Aim disc 29' 2015 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα