Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σας! 
θέλω να αγοράσω μαουντεν ποδήλατο. Διαθέτω έως 400 ευρώ κ είμαι μεταξύ των ideal prorider 29' και ideal zigzag 27.5'. Θέλω την γνώμη κάποιου έμπειρου να μου πει ποια αγορά θα ήταν ποιο συμφέρουσα. η χρήση που θα κάνω θα είναι 50% άσφαλτος και 50% βουνό.   :-D  :-D

Δημοσ.

σίγουρα πατημένο χώμα άλλα υπάρχει παρέα που κάνει κ μονοπάτια. πιστεύω ότι με τα cube/GT ξεφεύγω από τα 400. όσων άφορα τα merida/carrera, στα 400 ευρό τα περιφερειακά τούς είναι υποδεέστερα από των ideal.

Δημοσ.

Στα 450 http://www.skroutz.gr/s/5476147/Cube-Aim-Disc-29-2015.html με Hydraulics DB.

Στα 430 http://www.skroutz.gr/s/5368950/GT-Aggressor-Comp-27-5-2015.html 

Αρκετα καλυτερα απο τα Ιdeal που παρεθεσες παραπανω.

Επισης μπορεις πιστευω να τα βρεις και φθηνοτερα απο τις τιμες που λενε.

Για μεταχειρισμενο σε κανα Cannondale, Fuji, Giant σε καλη κατασταση φυσικα.... αν βρεις αξιζει.

Δημοσ.

αυτό με τα 450 φεύγει από τον προυπολογισμο μου (τα 400 ευρω που δίνω είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά). το άλλο με τα 430 δν βλέπω γτ είναι καλύτερο από τα ideal που προανέφερα?

Δημοσ.

A, οκ... νομιζα επαιζε κανα περιθωριο για τα 400+ ... my bad. :-)

Το GT εν μερει υπερεχει των 2 ideal λογω διαφορετικων υλικων κατασκευης του σκελετου......

Ειναι ελαφρυτερος, οποτε και το ποδηλατο αποκτα περισσοτερη ευελιξια, ειδικα για το βουνο που λες οτι θα πηγαινεις....

Τα περιφερειακα που λες, σε τετοιο ευρος τιμων που κυμαινονται τα ποδηλατα, πανω κατω ιδια..... Διαφορα σε ποιοτητα περιφερειακων σε ποδηλατα 800-1000+ euros.....

To μονο που πρεπει να προσεξεις, ειναι για το βουνο, να εχει ρυθμιζομενη αναρτηση, φυσικα double butted rims, και ψιλοφαρδια λαστιχα. και το κυριοτερο, τα κεντρα στις ροδες και στην κεντρικη τριβη, να μην ειναι τιποτα κινεζιες......

( η ideal που ειχα πριν απο κατι χρονια κατι bikes της το εκανε αυτο, εβαζε κατι κινεζιες τις κακιας ωρας :X )

Finally, αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε αυτα τα 2 που ανεφερες, καθαρα θα πηγαινα για το zig zag.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα του prorider έναντι στο στο zig zag είναι ότι έχει τον 29αρι τροχό που "κλέβει" χαρακτηριστικά από τα trekking ποδήλατα. Κατά τα άλλα νομίζω ότι είναι όμοια ποδήλατα. 

Δημοσ.

ZigZag : Hydraulic DB, Handlebar με rise , 2.20 λαστιχα

ProRider : Mechanical DB , Flat handlebar, 2.10 λαστιχα

Δεν ειναι τοσο ομοια οσο φαινονται....

Με φλατ τιμονι δεν πας σε βουνο....

ωστοσο το pro rider  θα ειναι αψογο και γρηγορο σε ασφαλτο ... σε σχεση με το Ζιgzag.

Δημοσ.

έχεις τα δίκια σου τώρα   :whistle: 
δν είχα πάρει χαμπάρι καν τις διαφορές στο τιμόνι.
ήμουν έτοιμος να αγοράσω το προραιντερ γτ το θεωρώ ποιο ξεκούραστο αλλά συγκρίνοντας τα περιφερειακά υπερτερεί το ζιγκ ζαγκ. ποοοσο ποιο κουραστικό θα ειναι εξάλλου στο δρόμο από το προραιντερ? (ρητορικό το ερώτημα.. πιστεύω ότι τα καλύτερα περιφερειακά που έχει το ζιγκ ζαγκ ισοφαρίζει τον 29 τροχο του προραιντερ στην τελική βαθμολογία)

Δημοσ.

Αν εισαι γυμνασμενος, δεν σε κουραζει κανενα...... :-D

Το zigzag ισως σε κουρασει ελαχιστα στο δρομο λογω οτι εχει πιο φαρδυ λαστιχο απο το pro...... Αλλα στο χωμα ειναι αψογο....

Επισης σε αποζημιωνει και η γλυκα που εχουν τα hydraulics DB στις μανετες και γενικα στην συμπεριφορα ως προς το φρεναρισμα. :-)

Δημοσ.

Αυτη την περιοδο παντως μπορεις να βρεις πολυ καλες προσφορες στα μεταχειρισμενα. Απλα θα πρεπει να εχεις καποιον γνωστο να τα δειτε απο κοντα μαζι για να εισαι σιγουρος οτι ειναι σε καλη κατασταση ή οτι φοραει αυτα που σου λενε. Αν φυσικα ενδιαφερεσαι για κατι σε μεταχειρισμενο

• Like 1
Δημοσ.

Σε used οπως λεει και ο φιλος απο πανω, μπορεις να βρεις διαμαντακια...... :-)

ακομα και ποδηλατα που κανουν τα ideal μπροστα τους να φαινονται σαν παιχνιδακια.

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα ότι σε μεταχειρισμένα αυτή τη περίοδο βρίσκεις ευκαιρίες.
άλλωστε είμαι υπέρ των καλομεταχειρισμένων πραγμάτων. 
το πρόβλημα μου όμως στη παρούσα φάση είναι ότι το ποδήλατο θα το βάλω σε λίγες δόσεις, πράγμα το οποίο με τα μεταχειρισμένα ποδήλατα δν έχω αυτή τη δυνατότητα  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...