Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι κάτοχος ipad 2 και όταν ανοίγω σελίδες με safari ειτε chrome κανει ενα σπαστικο κολλημα σα να αναβοσβηνει η οθόνη και να κολλάει και μετα απο δυο τρια δευτερόλεπτα φορτώνει τη σελιδα.είναι για πέταμα το ταμπλετακι;
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 κάντου μια επαναφορά αρχικά και βλέπεις πως θα πάει 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πιθανός αν του εχεις φερθεί καλά όσο το είχες θα είναι software πρόβλημα αν του ειχες ρίξει νερο η σου εχει πέσει ειναι πολύ πιθανό να τα έφτυσε. 272668
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Όταν μπαίνω απο το android tablet μου που είναι καινουριο και απί το κινητό μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.στο ipad 2 8.1.3 όμως υπάρχει το πρόβλημα που προανεφερα.καλά που αγορασαγια να υπαρχει ενα tablet των 100 ευρώ και κάνω τη δουλειά μου τώρα.το ipad2 ουτε να το πούλησε δε μπορω τώρα.στο συρτάρι λοιπον ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Να συμπληρωσω οτι μάλλον software είναι το πρόβλημα.το tablet σέρνεται.έχω την τελευταια εκδοση λογισμικού.σε αλλη ενότητα ένας φίλος με βοήθησε και βρήκε αμέσως τη λύση σε πρόβλημα μου.λέτε να υπάρχει κάποιο τροπο να σώσουμε το ipad2;δυστηχως απο οτι ξέρω δεν γίνεται downgrade αν το λέω καλά να βάλω παλαιότερο λογισμικό γιατί στην εξι και εφτά εκδοση δεν είχα πρόβλημα.όχι δεν έχει υγρασία ουτε υποφέρει απο ιδιαίτερο χτύπημα.
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Να συμπληρωσω οτι μάλλον software είναι το πρόβλημα.το tablet σέρνεται.έχω την τελευταια εκδοση λογισμικού.σε αλλη ενότητα ένας φίλος με βοήθησε και βρήκε αμέσως τη λύση σε πρόβλημα μου.λέτε να υπάρχει κάποιο τροπο να σώσουμε το ipad2;δυστηχως απο οτι ξέρω δεν γίνεται downgrade αν το λέω καλά να βάλω παλαιότερο λογισμικό γιατί στην εξι και εφτά εκδοση δεν είχα πρόβλημα.όχι δεν έχει υγρασία ουτε υποφέρει απο ιδιαίτερο χτύπημα. Από όταν έκανες την αναβάθμιση άρχισε να το κάνει αυτό; Δες αν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο και δες αν έχεις πολλές ανοιχτές εφαρμογές με διπλό κλικ στο home button. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα restore πάντως και να το κρατήσεις όσο πιο καθαρό μπορείς
Samsung69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Θα το δοκιμασω ευχαριστώ καληνυχτα 1
Samsung69 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Από όταν έκανες την αναβάθμιση άρχισε να το κάνει αυτό; Δες αν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο και δες αν έχεις πολλές ανοιχτές εφαρμογές με διπλό κλικ στο home button. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα restore πάντως και να το κρατήσεις όσο πιο καθαρό μπορείςτο δοκίμασα και μου κάνει πάλι νούμερα.φταιει το tablet η το insomnia ακόμα δε κατέληξα.παντως όταν φορτώνω το insomnia από άλλο tablet android και κινητό android όλα καλά.το θέμα επίσης είναι ότι φοβάμαι να προχωρήσω στην αγορά iPad air2 μήπως μου κάνει πάλι νούμερα.να σημειώσω ότι το iPad 2 το χω πάνω από τρία χρόνια και αυτό που θα μου λείψει αν αποχωριστω την Apple είναι η εκπληκτική μπαταρία του και η απλότητα του.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σε άλλες σελίδες δεν στο κάνει; Με άλλον browser δοκίμασες;
Samsung69 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και με άλλους browser μου το κανει Ούτε να το πουλήσω δε μπορώ.το βάζω στο συρτάρι παπαλα δε μπορώ να σερφάρω και να αναβοσβήνει η οθόνη είναι εκνευριστικό.δε ξέρω αν θα ξαναγοράσω iPad ξανά.ας κλείσει το θέμα.
Samsung69 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα από αυτά που διάβασα το ios8 βαρύνει το ipad
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα από αυτά που διάβασα το ios8 βαρύνει το ipad Ε είναι και κάπως λογικό, είναι παλιό πλέον
ramarg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Φίλε samsung69 χωρίς να θέλω να είμαι προκατηλημένος με το username σου, από όλα όσα αναφέρεις και με τον τρόπο φυσικά που τα γράφεις πιθανότατα τρολλάρεις.. Δεν ήρθες για να πάρεις καμία είδους απάντηση,απλά επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά πόσο ''για τα μπάζα'' είναι το 2άρι που ισχυρίζεσαι ότι έχεις,και πόσο καλύτερο είναι το tabletaki των 100 ευρώ που έχεις.. Όταν μπαίνω απο το android tablet μου που είναι καινουριο και απί το κινητό μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.στο ipad 2 8.1.3 όμως υπάρχει το πρόβλημα που προανεφερα.καλά που αγορασαγια να υπαρχει ενα tablet των 100 ευρώ και κάνω τη δουλειά μου τώρα.το ipad2 ουτε να το πούλησε δε μπορω τώρα.στο συρτάρι λοιπον Ούτε να το πουλήσω δε μπορώ.το βάζω στο συρτάρι παπαλα δε μπορώ να σερφάρω και να αναβοσβήνει η οθόνη είναι εκνευριστικό.δε ξέρω αν θα ξαναγοράσω iPad ξανά Και να θέλεις να το πουλήσεις,τώρα το θυμήθηκες στα γεράματα του ? Αυτά τα δίνουν στον 1ο 2ο χρόνο. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις.Εαν είσουν έμπειρος χρήστης και το είχες αρκετά χρόνια όπως ισχυρίζεσαι,δεν θα τα έλεγες όλα αυτά για το ios γιατί θα ήξερες πως ρολλάρουν οι πρώτες εκδόσεις μιας συσκευής,και αντίστοιχα πως ρολλάρει η τελική έκδοση (μιας και μιλάμε για μία συσκευή που πήρε 5 εκδόσεις κατά σειρά). Η σύγκριση ανάμεσα σε ένα 100αράκι tablet (out of the box) και ipad (4ετίας) ασχολίαστη. φοβάμαι να προχωρήσω στην αγορά iPad air2 μήπως μου κάνει πάλι νούμερα. (!!!!!!!!) Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από ramarg 1
Samsung69 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δε τρολαρω στα ταμπλέτα η apple είναι η καλύτερη παλι ipad θα παρω
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τα έβγαλε τα λεφτά του το 2, πόσο να τραβήξει; Πάρε ένα Air 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα