qsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 τώρα που τα είδες αναλυτικά και σου αρέσουν τα δέχεσαι εε;
parlapipas25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Τσαμπα τσακωνεστε,ουτως η αλλως τωρα ερχονται τα windows 10 που θα τα εξαφανισει ολα.. 1
hgemwn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γελάτε με τα Windows 10 αλλά και εγώ πιστεύω ότι είναι το μέλλον... Άποψη μου..
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 τώρα που τα είδες αναλυτικά και σου αρέσουν τα δέχεσαι εε; Αυτά που είδα αναλυτικά δεν αναιρούν αυτά που έγραψα πριν. Αναιρούν αυτά που γράφει το androidauthority και παπαγαλίζετε.
hgemwn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης να βλέπεις πόσο πιο σταθερό είναι το ios 7 από το 8... Αυτο λέει το thread ότι το 9 θέλουν να είναι πιο σταθερό... Απλά τα lugs που έχει η 8 είναι πολλά... Αλλά η 8.3 beta είναι αρκετά καλή οπότε υπομονή...
hgemwn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 @kirileman αυτά λένε πολλά site όχι μόνο το Android authority... Καλό θα ήταν να βλέπουμε και άλλα site και να μη παπαγαλιζουμε αυτά που λέει το verge για παράδειγμα..
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 @kirileman αυτά λένε πολλά site όχι μόνο το Android authority... Καλό θα ήταν να βλέπουμε και άλλα site και να μη παπαγαλιζουμε αυτά που λέει το verge για παράδειγμα..Έχουμε ήδη πρόσβαση στα δεδομένα της αρχικής πηγής και μου λες για τα άλλα sites;
hgemwn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Άσχετο... Σου έδειξα αφού το θέτεις έτσι και για κάθε συσκευή επιπλέον ... Εκεί που όλοι βρίζετε για το πόσο λαγκαρει το σαμσουνγκ και κυρίως το note δες το ποσοστό....ή ίδια πηγή είναι... Αλλά καλύτερα να διαβάζουμε το verge που το έλεγε παντοφλα και όταν βγήκε το plus έλεγε ότι είναι το τέλειο μέγεθος...
multidanze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους δήθεν εδώ μέσα μία απλή ερώτηση. Κάνοντας κλικ επάνω σε μία εφαρμογή για να γίνει εγκατάσταση και εμφανίζοντας το μήνυμα ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στις επαφές σας και στο τηλέφωνό σας, πόσο τρέμει η καρδούλα σας "άσε καλύτερα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει". Είτε σας αρέσει, είτε όχι το 90% των εφαρμογών που γράφονται από developers χωρίς όνομα θα καταλήξει στον πάτο. Γιατί? Γιατί δεν υπάρχει έλεγχος! Όσες εφαρμογές και παιχνίδια έγιναν γνωστά στο android είναι γιατί ξέσκισαν στο iOS... Δεν θα συγκρίνω ποιό έχει περισσότερο σήμα Wifi ή αν μπορείς να κάνεις παπάδες και "hacks" όπως ανέφερε κάποιος (λες και από το κινητό του θα ρίξει κανέναν πύραυλο!). Εγώ συγκρίνω το λειτουργικό σαν οικοσύστημα και πόσο πιθανό είναι να βάλει κάποιος τελικός χρήστης μία εφαρμογή που δεν ξέρει ο προγραμματιστής της από που κρατάει η σκούφια του! Εμένα μου λέει το λειτουργικό μου ότι θα σου παρέχω 15 πράγματα και μου παρέχει 15 πράγματα ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. Το android μου λέει ότι σου παρέχω 150 πράγματα και ζήτημα αν κάνει τα 20 από αυτά σωστά... Καταλήγω στο εξής: Όσο καλό λειτουργικό είναι τα windows σε σχέση με linux τόσο καλό είναι το android σε σχέση με το iOS. (και βάζω linux γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν τα mac OS ούτε ότι είναι unix based και θα μας πούνε πρόβατα επειδή έχω να κάνω φορμάτ τον mac μου εδώ και 2 χρόνια και δουλεύει όπως όταν τον πρωτοπήρα και επανεκκίνηση πάνω από 2 εβδομάδες. Κάντο στα windows αυτό! ) Κλείνω λέγοντας πως η Apple σου παρέχει ότι δεν μπορεί να σου παρέχει μία γυναίκα! ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!
hgemwn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αν νομίζεις ότι η γυναίκα σου προσφέρει σταθερότητα... Άστα... Ποια ακριβώς πράγματα δηλαδή σου προσφέρει παραπάνω το ios σε σχέση με το ios? Και ποιο ακριβώς κάνει σωστά τα πράγματα κατά την άποψη σου; Μήπως λίγο μπερδεύεσαι με τα permission?εσύ δηλαδή όταν βάζεις το viber για παράδειγμα δεν σου ζητάει να μπει στις φωτογραφίες, επαφές, μικρόφωνο? Δεν τρέμει το φιλοκαρδι σου; Και σε ποιες εφαρμογές αναφέρεσαι που έκαναν πάταγο στο ios και ήρθαν μετά στο Android? Γιατί θα σου πω και άλλες τόσες που έγινε το αντίθετο... Μην αναφέρω για τα καινούρια features του ios 8, (εγκατάσταση άλλου πληκτρολόγιο, widget...)
ektor7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κλείνω λέγοντας πως η Apple σου παρέχει ότι δεν μπορεί να σου παρέχει μία γυναίκα! ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ! Και με αυτο περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα? Επίσης θα συμφωνήσω για τα μακ αλλά να σου υπενθυμίσω ότι είναι και αυτά Linux... Το Android πιστεύω ότι ξέρεις τι είναι.... Οι γνωσεις σας ειναι για δοκτορατα! Τι να συζητησουμε μετα εμεις?Δε μας περνεις σε τετοιο επιπεδο! 1
hgemwn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οκ λάθος έτσι που το διατύπωσα... Τα μακ είναι είναι Unix)(BSD) και τα λινουξ είναι ένας τύπος Unix (MINIX) Απλά πάλι δεν θα καταλάβει.... Είμαστε του μάστερ ακόμα μάλλον...
multidanze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 @ektor7 Από όλα αυτά που έγραψα σχολίασες μόνο το σημείο που έκανα πλάκα? Δηλαδή εσένα σε παίρνουν στα σοβαρά όταν κρίνεις ένα αστείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα