Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ τα απρόσωπα φόρουμ όπως το Insomnia με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό (βλέπε trolling) παρά την υποκρισία τύπου Facebook.

Συμφωνώ με ότι γράφεις απλά σκέψου το λίγο..

Δεν έχω Facebook.έφτιαξα ένα προφίλ για να βρώ κάποια άτομα που δεν είχα τα κινητά τους.πλέον ούτε μπαίνω...

Επίσης είμαι υπέρ των φόρουμ και chatrooms αλλά σχολιάζω με πίκρα ότι κάποια απο

τα μέλη ασχολούνται με την επίδειξη και όχι με την ποιότητα...

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4K playback/recording σε συσκευές που στην καλύτερη των περιπτώσεων φτάνουν μέχρι τις 10 ίντσες οθόνη εαν μιλήσουμε για tablets.

Όσο αναφορά το περιεχόμενο?? Να, μάτσο οι 4Κ ταινίες στο νετ.

Και όλα αυτά σε panels που ούτε καν 4Κ δεν είναι...

Ωραία βάση έδωσαν.

ε ναι προφανως γιατι αυτος που τραβαει βιντεο το τραβαει για να το δει στις 5-7 ιντσες του κινητου του...Η ιδια η google ειπε οτι θελει "καποτε" το android να γινει το κεντρικο σημειο ενως home pc και οχι απλα ενα gloryfied Κινητο(ακομη και η wd εβγαλε προσφατα ενα update για το live συγκεκριμενα για την απλοποιηση μεταξυ του media player και των android)

οσο για καποιον που ρωτησε για τα benchmarks φανταζομαι οτι πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τα χιλιαδες bench που εχουν γινει...σε οτιδηποτε ζηταει gpgpu/multicore/multithread τα iphone μενουν πισω και λογικο ειναι 2 cores εχουν μερικα πραγματα λογο Limitation ΔΕΝ γινεται να τα ξεπερασεις οσο και να θελει καποιος να υποστηριξει το αδυνατο...

Δημοσ.

ε ναι προφανως γιατι αυτος που τραβαει βιντεο το τραβαει για να το δει στις 5-7 ιντσες του κινητου του...Η ιδια η google ειπε οτι θελει "καποτε" το android να γινει το κεντρικο σημειο ενως home pc και οχι απλα ενα gloryfied Κινητο(ακομη και η wd εβγαλε προσφατα ενα update για το live συγκεκριμενα για την απλοποιηση μεταξυ του media player και των android)

οσο για καποιον που ρωτησε για τα benchmarks φανταζομαι οτι πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τα χιλιαδες bench που εχουν γινει...σε οτιδηποτε ζηταει gpgpu/multicore/multithread τα iphone μενουν πισω και λογικο ειναι 2 cores εχουν μερικα πραγματα λογο Limitation ΔΕΝ γινεται να τα ξεπερασεις οσο και να θελει καποιος να υποστηριξει το αδυνατο...

Δείξε ενα link να δούμε πόσο πίσω μένει σε multicore μιας και το ανέφερες. Γιατι έτσι όπως το περιέγραψες στην αρχή φαινόταν σαν να μην υπάρχει τέτοιο test για Apple. Ενώ τώρα υπάρχει και λες να το ψάξουμε? καλά γελάει ο κοσμος....

Φαντάσου δηλαδή να είχε παραπάνω πυρήνες τι θα γινοτανε......

Δημοσ.
τα στατιστικά στην καθημερινοτητα δείχνουν άδειες τσέπες με οποιαδήποτε ναυρχίδα άσχετα λειτουργικού συστήματος.

There i fix it for you :)

Δημοσ.

Φιλέ αστο....το σχόλιο σου ειναι άτοπο και άστοχο....προσωπικά ξέρω ατομα που ειτε δουλεύουν ειτε κανουν καμια δουλεια του ποδαριου και έχουν iphone ......και ειναι παρα πολλοί αυτοι/ες που το κανουν .....πάω και στοίχημα οτι όλοι εδώ ξέρουν κάποιον που δεν έχει να βγάλει το μήνα του και έχει αγορασει iphone.Μη το παλευεις το θέμα ,στην Ελλάδα ζω και όχι στην Σουηδία.Οι περισσότεροι που έχουν iphone ειναι με χαρτζιλίκι κάθε μήνα ,ή ενα μισθό κατώτερο απο το κοστος του iphone και βγάζουν τον μήνα τους μετα βίας .Ο φραγκατος φυσικά δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με ανούσια πραγματα πλην εαν ειναι ένας μικρός γόνος πλούσιας οικογένειας ....,.τα στατιστικά στην καθημερινοτητα δείχνουν άδειες τσέπες με iphone.

Και το δικο σου σχολιο ειναι αστοχο...Και σου ξαναλεω επειδη και στην σχολη και στο τρενο(ακομα και στο στρατο που ημουν περυσι)το 70 με 80% των κατοχων Iphone ηταν Iphone 4 και 4s που μπορεις να τα βρεις μεχρι και 150 με 160ευρω το Iphone 4s καθολου απαγορευτικη τιμη...Το υπολοιπο ποσοστο ηταν κυριως με 5ρι,ελαχιστοι με 5s και ακομα λιγοτεροι(φανταζομαι ενα 2% περιπου)με Iphone 6.Και το Iphone 5 στα 250ευρω το βρισκεις στις αγγελιες,γιατι μαντεψε αλλα το μεγαλυτερο μερος αυτων που εχουν Iphone απο αγγελιες τα παιρνουν(γιατι και εχουν γεμισει οι αγγελιες στο Insomnia).

Τα παραπανω ποσα θα μπορουσαν να ειναι καλλιστα και αντιστοιχα Android Κινητα τυπου Moto G ή Lg g2 σε καινουργια απο σκρουτζομαγαζα ....

Ολα τα αλλα που γραφεις ειναι λογια του αερα, εκτως αν ολοι που λες γυρω σου εχουν Iphone 6 και 6plus πραγμα που αμφιβαλλω...

Δημοσ.

Φιλέ αστο....το σχόλιο σου ειναι άτοπο και άστοχο....προσωπικά ξέρω ατομα που ειτε δουλεύουν ειτε κανουν καμια δουλεια του ποδαριου και έχουν iphone ......και ειναι παρα πολλοί αυτοι/ες που το κανουν .....πάω και στοίχημα οτι όλοι εδώ ξέρουν κάποιον που δεν έχει να βγάλει το μήνα του και έχει αγορασει iphone.Μη το παλευεις το θέμα ,στην Ελλάδα ζω και όχι στην Σουηδία.Οι περισσότεροι που έχουν iphone ειναι με χαρτζιλίκι κάθε μήνα ,ή ενα μισθό κατώτερο απο το κοστος του iphone και βγάζουν τον μήνα τους μετα βίας .Ο φραγκατος φυσικά δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με ανούσια πραγματα πλην εαν ειναι ένας μικρός γόνος πλούσιας οικογένειας ....,.τα στατιστικά στην καθημερινοτητα δείχνουν άδειες τσέπες με iphone.

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες γενικά αλλά είναι λίγο άκυρο να κρίνεις ένα προιόν ως προς το σύνολό του από μια συγκεκριμένη αγορά-μερίδα ανθρώπων.

Το ότι ζεις στην Ελλάδα και κρίνεις σύμφωνα με αυτό, δεν έχει κανένα νόημα. Εαν είναι έτσι, όλα τα high end τηλέφωνα είναι για μόστρα ανάλογα με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Σου φένεται λογικό αυτό? Δηλαδή αυτός που δίνει 500 ευρώ για να πάρει πχ Note 4 δεν είναι fashion victim? Δεν μπορεί να κάνει εφέ στην καφετέρια με αυτό?

Ή αυτοί που παίρνουν άλλου είδους τηλέφωνα εκτός από Apple τα παίρνουν επειδή τους χρειάζονται και χρησιμοποιούν 101% τις δυνατότητες τους?? 

• Like 3
Δημοσ.

θα συμφωνησω σε πολλα που λες αλλα θελω να σε ρωτησω κατι.το 1020 nokia για πολλους ειναι η καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη σε κινητο.για πιο λογο δε χρυσοπληρωνουμε το research? μη μου πεις οτι δεν εχει γινει τρομερο research για το συγκεκριμενο γιατι πριν απαντησεις θα εισαι φαουλ.το iphone ειναι υπερ τιμολογημενο σαν συσκευη.αυτο λεει το μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων.το research που λες δεν νομιζω οτι αν εχουνε δαπανησει πχ 1 εκατομμυριο ευρω για research χρειαζεται να βαζουν το καθε iphone 900 ευρω.αν ηταν τοσο σιγουροι θα το βαζαν 400-500 και θα τα βγαζαν στο επακρο.εδω ειμαστε και θα με θυμηθεις,το μελλον ειναι η microsoft φιλε μου.και μιλαω εντελως αντικειμενικα.οτι συσκευη εχει βγει την ειχα.απο android μεχρι ios και windows.

best regards

Καλησπερα,

Η ερευνα καθε εταιρειας ξεκιναει απο διαφορετικο σταδιο για το καθε χαρακτηριστικο ενος προιντος. Δεν γνωριζω σχετικα με το τι ερευνα εχει γινει στο nokia 1020 που με ρωτησες και δεν θα σου πω ψεματα (εξαλλου αυτη τη στιγμη η microsoft εχει χαμηλο ποσοστο στην αγορα των smartphones και προσπαθει να κερδισει μερος). Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι σε θεματα οπως η φωτογραφια υπαρχουν πολλοι τροποι για να υλοποιησει μια εταιρεια χωρις μεγαλο κοστος, δοκιμες και οτι συνεπαγεται με αυτο. Αυτο που ειπα για το research που εχει κανει η apple σχετικα με τις οθονες αφης, που καταλαβαινει το ανθρωπινο δερμα εχει τεραστια σημασια (δεν καταλαβαινει απλα την αφη αλλα τον ανθρωπινο δερμα, κανε την δοκιμη που ειπα στο προηγουμενο μηνυμα μου αμα θελεις) Και οπως το fingerprint sensor χρειαζεται να σπαταληθουν πολλα χρηματα, να δοκιμαστουν πολλες τεχνολογιες απο πισω να τροποποιηθουν πραγματα και ενα σωρο αλλα μεχρι να φτασουν στο τελικο σταδιο. Η apple ανεκαθεν οπως λεω και στο προηγουμενο μηνυμα μου κοστολογει τα προιοντα της ακριβα (στη δεκαετια του '90 κοντευε να κλεισει, δεν αλλαξε την πολιτικη της ομως). Τον Apple - I $666 δολλαρια. Τι 'μουρη' πουλουσε τοτε στον κοσμο; Τιποτα! Ειναι η πολιτικη της τετοια. Ναι, συμφωνω οτι ειναι ακριβα αλλα θελουμε δεν θελουμε σε θεμα software ειναι πολυ μπροστα (και υπαρχει και το research απο πισω). Τωρα τελευταια με το update (ios 8) υπηρχαν πολλα προβληματα οντως. Να πουμε κατι; Shit happens! Οοοολες οι εταιρειες κανουν λαθη, αυτο που εχει σημασια ειναι ποιος σου παρεχει ενα προιον με λιγοτερα 'σφαλματα' και ποιος προσπαθει να το βελτιωσει πιο γρηγορα. (Παραδεχομαι οτι στο τελευταιο update της apple υπαρχουν σοβαρα bugs)

Δεν μιλησα στο προηγουμενο μηνυμα μου για το ποιο λειτουργικο συστημα θα ειναι το μελλον. Συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπες. Δεν προκειται να ειναι για παντα η apple και η καθε apple. Στην πληροφορικη τα παντα αλλαζουν με απιστευτους ρυθμους. Σε καποια χρονια το 'ιντερνετ΄θα αλλαξει εντελως μορφη απο αυτη που γνωριζουμε. Δεν μενει τιποτα στασιμο. Εξελιξη! Αυτο επιδιωκουμε και εμεις, ετσι δεν ειναι;

Να' σε καλα!

• Like 2
Δημοσ.

καλά περίμενε να βγάλεις άκρη με δαύτους :lol:

Αργα η γρηγορα το 90% των χρηστων θα περασει απο Android.Αν παει σε καποιο καλο μοντελο δεν προκειτε να ξανα παει σε ios οσο παραμενει ανοιχτο λειτουργικο το android.Αν παει σε κανα android του 50αρικου τοτε ναι θα θελει να γυρισει τρεχοντας στο καρακλειδωμενο ios.

Δημοσ.

Αργα η γρηγορα το 90% των χρηστων θα περασει απο Android.Αν παει σε καποιο καλο μοντελο δεν προκειτε να ξανα παει σε ios οσο παραμενει ανοιχτο λειτουργικο το android.Αν παει σε κανα android του 50αρικου τοτε ναι θα θελει να γυρισει τρεχοντας στο καρακλειδωμενο ios.

Αυτή η σιγουριά μερικών ρε παιδί μου έχει πολύ πλάκα.

Έπειτα από 3 χρόνια android με συσκευές Galaxy Note 1, HTC One X, Nexus 4, Nexus 5 και HTC One M8, είμαι πλέον κάτοχος iphone 6 και σε πληροφορώ ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

καθε φορα που διαβαζω σχολια κατω απο αρθρο που εχει να κανει με την apple ή το iphone τα συμπερασματα που βγαζω ειναι :

1) απαγορευεται να εχεις iphone. αν εχεις εισαι ή θυμα, ή βλακας γιατι υπαρχουν καλυτερες συσκευες.
2) τα Χ Ψ λεφτα που εχεις ή που βγαζεις αν τα ξοδεψεις για να παρεις iphone, αυτοματως εισαι θυμα η βλακας που τα ξοδεψες για κατι τετοιο (λες και υπαρχει σωστος τροπος ξοδεματος) και μας αξιζει η μερκελ (!??!?)
3) οτι επιχειρημα και αν εχεις για να παρεις ειναι iphone ειναι δημοκρατικα αυτοματως λαθος και εισαι θυμα και βλακας που δεν πηρες ενα κινεζικο με καλυτερα τα παντα και android.

ΥΓ : δεν εχω iphone, δεν ξερω αν θα παρω ποτε αλλα ελεος.. ο καθενας οτι θελει κανει.. ειναι τοσο δυσκολο να το δεχτει ο κοσμος?

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θέλω να Σε αγχωσω αλλα δυστυχώς δεν θα το πάρει. Έχει ήδη κανει τον κύκλο της σαν συσκευή και έχει πάρει 4 μεγάλες ενημερώσεις, όποτε και αυτό και το iPhone 4s θα μείνουν απ έξω!

Για πλάκα το έγραψα γιατί το ipad2 αποδείχθηκε εφτάψυχο και πήρε όλες τις αναβαθμίσεις, ακόμα και όταν νεότερα μοντέλα δεν τις πήραν! :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά fashion victim υπαρχουν τελικά.....να μας πει και κάποιος τις χρησεις που κανει στο iphone πλην sms ,τηλέφωνο ,ίντερνετ ,παιχνίδια ,που τα κανουν και όλα τα υπολοιπα με τα μισά φράγκα και δεν κολλάνε στο ελάχιστο καν.......πέραν της μουρης στην καφετέρια δεν βρίσκω κάνα σοβαρό λογο να πάρει κάποιος iphone.

Το iOs ειναι καλύτερο απ' οτιδήποτε υπάρχει εκει έξω. Όσο υσχύει αυτό, είναι ο μόνος λόγος να πάρει κανείς iphone.

Τα άλλα ειναι δικαιολογιες για να παρεις iphone. Έθισμος στο ios. Αυτό είναι όλο.Αν δεις το καλύτερο, δεν πας μετα στο χειρότερο.

Βλάκες με λεφτά που αγοράζουν πράγματα μόνο κ μόνο για το status υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δε σημαίνει ομως οτι είναι όλοι έτσι. Υπάρχούν τα ψώνια που τους αρέσει να επιδικνύουν το μήλο και υπάρχουν και αυτοί που τους αφήνει αδιάφορους το θέμα "κοίτα ψηλέ εχω αήφωνς, άρα ειμαι γκλαμουροσταρούμπα". Και οι μέν και οι δέ, σε πληροφορώ, το εφχαριστιούνται το iμαραφέτι τους, γιατι τα λειτουργικά της apple είναι ο ορισμός του user friendly interface. Τα έκαναν βέβαια σκατά με το multitasking στα ios 7&8 και το λειτουργικό άρχισε να lagαρει χειροτερα απο android σε ορισμενές περιπτώσεις. Αν το διορθωσουνε το θεμα στο 9 we 're back in buisness :P :P

Δημοσ.
Ας κοιτάξει η Apple να μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει την παλιά του συσκευή και να μην αχρηστεύεται μετά από 2 χρόνια καινούριας κυκλοφορίας.

Ας κοιτάξει να μπορείς να εγκαταστήσεις παλαιότερη έκδοση λειτουργικού και μετά μιλάμε!

Ναι, δε βλέπεις..? Τα 5αρια αχρηστεύτηκαν.

Δημοσ.

best comment ever!!το βρηκες...

Δεν ξερω αν το εγραψες ειρωνικα....

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής...;

Απο το 2011 λόγο δουλειάς πέρασαν απο τα χέρια μου όλα τα iPhone (4, 4s, 5, 5s, 6) καθώς επίσης και διάφορα windows mobile, (htc radar, lumia 800, lumia 810) τα οποία δεν με εντυπωσίαζαν, μου άφηναν μια αισθηση οτι όλα γίνονται αργά (ίσως είχα συνηθίσει με το IOS). Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Microsoft και σε συνδυασμό με τα Windows 10 αισθάνομαι οτι η Apple έχει μείνει λιγάκι πίσω, και σε υπηρεσίες, και σε λειτουργίες. Τo tile menu της Microsoft δείχνει πιο μοντέρνο, το IOS είναι πρακτικά το ίδιο, πέρα απο τις χρωματικές παρεμβάσεις που γίνανε.

Δημοσ.

H MS δείχνει όντως ότι πλέον μπαίνει πολύ δυναμικά στο χώρο. 

Ο νέος CEO φένεται λογικός και έξυπνος άνθρωπος. Χρειαζόμαστε κι άλλο ανταγωνισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...