zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, δε βλέπεις..? Τα 5αρια αχρηστεύτηκαν. Καλά τα 5άρια ήταν μεγάλη αποτυχία κατά κοινή ομολογία...
ninos22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχάς είναι απαράδεκτο μια εταιρία σαν την Apple να έχει τέτοια bugs στο λογισμικό της, ειδικά όταν μιλάμε για ένα λογισμικό που είναι προορισμένο για να τρέχει σε μια χούφτα συσκευές. Τα iOS 7-8 έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, εμπειρία από iPhone που μετά από update δεν μπορούσα να κάνω κλήση τηλ, iPad που κολλάει και πολλά άλλα που δεν είχα δει με το iOS 5-6 και προσωπικά ακόμα και η αισθητική του iOS 7 και μετά εμένα με χαλάει! Που τα ειδατε τα bugs και τα μαυρα χαλια? Τι αλλο θα ακουσουμε. Καλά τα 5άρια ήταν μεγάλη αποτυχία κατά κοινή ομολογία... WHAT?? Το πιο επιτυχημένο θες να πεις απο ολες τις αποψεις. Αποτυχια πες το 4s (τα μισα grey wifi μετα απο ενα χρόνο) και αυτο λογο αστοχιας υλικου παλι.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Που τα ειδατε τα bugs και τα μαυρα χαλια? Τι αλλο θα ακουσουμε. WHAT?? Το πιο επιτυχημένο θες να πεις απο ολες τις αποψεις. Αποτυχια πες το 4s (τα μισα grey wifi μετα απο ενα χρόνο) και αυτο λογο αστοχιας υλικου παλι. Καλά άλλο το 4s, τραγική αντιμετώπιση από την εταιρεία....το 5άρι για μένα και μόνο που το σταματήσανε πάνω στο χρόνο δείχνει αποτυχία. Βάλε και τα προβληματικά κουμπιά, μπαταρίες, πλαίσιο, σήμα....
ninos22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οταν προκειται για αστοχια υλικου (για να τα λεμε τα πραγματα και οπως ειναι) εγω δεν θεωρω οτι φταιει η apple. Εμμεσα ισως ναι. Πολυ απλα μια συσκευη ειναι στην ουσια ενα συνολο πολλών εταιριών αλλα που εχει σχεδιάσει και επιλέξει η apple. Τωρα πχ. αν η Marvell που εφοδιαζε με wifi chips το 4s η μιση παρτιδα τους ηταν ελλατωματική εγω θα ελεγα πως δεν ευθύνεται η apple, αλλα η Marvell και εμμέσως και η apple (για την επιλογή της). Οπως και για τα κουμπιά, μπαταρίες κτλ. Ολες ειναι διαφορετικές εταιρίες. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οταν προκειται για αστοχια υλικου (για να τα λεμε τα πραγματα και οπως ειναι) εγω δεν θεωρω οτι φταιει η apple. Εμμεσα ισως ναι. Πολυ απλα μια συσκευη ειναι στην ουσια ενα συνολο πολλών εταιριών αλλα που εχει σχεδιάσει και επιλέξει η apple. Τωρα πχ. αν η Marvell που εφοδιαζε με wifi chips το 4s η μιση παρτιδα τους ηταν ελλατωματική εγω θα ελεγα πως δεν ευθύνεται η apple απόλυτα. Οπως και για τα κουμπιά, μπαταρίες κτλ. Ολες ειναι διαφορετικές εταιρίες. Εφτιαξε το θεμα με τις εγγυησεις η Apple ή ακομα ισχυει ο ενας χρονος και μετα για τον 2ο το κυνηγας με δικηγορο? Γιατι αλλωστε ειπαμε μιλαμε για ''σοβαρη''εταιρια...
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οταν προκειται για αστοχια υλικου (για να τα λεμε τα πραγματα και οπως ειναι) εγω δεν θεωρω οτι φταιει η apple. Εμμεσα ισως ναι. Πολυ απλα μια συσκευη ειναι στην ουσια ενα συνολο πολλών εταιριών αλλα που εχει σχεδιάσει και επιλέξει η apple. Τωρα πχ. αν η Marvell που εφοδιαζε με wifi chips το 4s η μιση παρτιδα τους ηταν ελλατωματική εγω θα ελεγα πως δεν ευθύνεται η apple, αλλα η Marvell και εμμέσως και η apple (για την επιλογή της). Οπως και για τα κουμπιά, μπαταρίες κτλ. Ολες ειναι διαφορετικές εταιρίες. Ναι αλλά αν είσαι η apple, πουλάς κάτι πανάκριβο, θέλεις να λέγεσαι και να θεωρείσαι premium και ξεχωριστή, τότε παίρνεις την ευθύνη και συμπεριφέρεσαι ανάλογα στους πελάτες σου...
ninos22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εφτιαξε το θεμα με τις εγγυησεις η Apple ή ακομα ισχυει ο ενας χρονος και μετα για τον 2ο το κυνηγας με δικηγορο? Γιατι αλλωστε ειπαμε μιλαμε για ''σοβαρη''εταιρια... Οχι ειναι σοβαρή η Meizu. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως βλεπω στα περισσοτερα καταστηματα και λενε 1 χρονο εγγυηση.Αλλα τι να κανουμε μονο οι χωρες του εξωτερικου τους ετρεξαν και πληρωσαν και προστιμα οι της Apple(βλεπε Βελγιο και Ιταλια)εδω 1 χρονο μονο εγγυηση και αρα ειναι και παρανομη και η επεκταση εγγυησης που πουλανε τα καταστηματα.Γιατι να λεμε τα καλα της εταιριας να λεμε και τα κακα οχι να το γυρναμε αλλου. 2
calenter2003 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 θα συμφωνησω σε πολλα που λες αλλα θελω να σε ρωτησω κατι.το 1020 nokia για πολλους ειναι η καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη σε κινητο.για πιο λογο δε χρυσοπληρωνουμε το research? μη μου πεις οτι δεν εχει γινει τρομερο research για το συγκεκριμενο γιατι πριν απαντησεις θα εισαι φαουλ.το iphone ειναι υπερ τιμολογημενο σαν συσκευη.αυτο λεει το μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων.το research που λες δεν νομιζω οτι αν εχουνε δαπανησει πχ 1 εκατομμυριο ευρω για research χρειαζεται να βαζουν το καθε iphone 900 ευρω.αν ηταν τοσο σιγουροι θα το βαζαν 400-500 και θα τα βγαζαν στο επακρο.εδω ειμαστε και θα με θυμηθεις,το μελλον ειναι η microsoft φιλε μου.και μιλαω εντελως αντικειμενικα.οτι συσκευη εχει βγει την ειχα.απο android μεχρι ios και windows. best regards Όλα τα κινητά άνω των 300 ευρώ είναι υπερτιμολογημένα και όχι μόνο το Iphone. Ας σταματήσουν μερικοί να παρουσιάζουν τα προϊόντα της Apple ως πανάκριβα που δεν αξίζουν τα λεφτά τους και τα αγοράζουν μόνο άσχετοι fashion victims κλπ. Σε όποιον δεν αρέσουν να ΜΗΝ τα αγοράζει. Απλά. 1
calenter2003 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ενω τις συσκευες με android τις κρατας εφ ορου ζωης. δεν λεω κατι για να υπερασπιστω κανεναν. απλα να αναγνωριζουμε τα θετικα. αυτην την στιγμη σερνεται το 4s το οποιο βγηκε τον Οκτωβριο του 2011. πες μου συσκευη του 2011 που δεν σερνεται τωρα με την τεχνολογικη εξελιξη που υπαρχει μερα με την μερα. το μονο που κατηγορω την apple ειναι η τιμη, γιατι πιστευω θα μπορουσε να ειναι χαμηλοτερη, ή πχ στα 700ευρω να ειναι οι εκδοση με τα 64gb. απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει οτι θελει. εγω προσπαθω να ειμαι αντκειμενικος. Δεν βλέπω να διαμαρτύρεται κανείς για κινητά όπως αυτό:http://www.skroutz.gr/s/6069304/Yota-YotaPhone-2-32GB.html(Υοtaphone στα 744) ή αυτό http://www.skroutz.gr/s/5289120/Samsung-Galaxy-Note-Edge-32GB.html(753ευρώ) Ξαναλέω: όλα τα κινητά στην κατηγορία των Iphone κοστίζουν τα ίδια χρήματα. Απλά η Apple δεν κυκλοφορεί κινητά σε φτηνότερες κατηγορίες(150,300,400 ευρώ κλπ.). Και όλα τα κινητά κατά την γνώμη μου άνω των 300 ευρώ είναι υπερτιμολογημένα. Το ζήτημα είναι ότι η Apple και οι άλλες εταιρίες πουλούν και συνεχίζουν να πωλούν εκατομμύρια συσκευές, οπότε γιατί να ρίξουν τις τιμές?
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν βλέπω να διαμαρτύρεται κανείς για κινητά όπως αυτό:http://www.skroutz.gr/s/6069304/Yota-YotaPhone-2-32GB.html(Υοtaphone στα 744) ή αυτό http://www.skroutz.gr/s/5289120/Samsung-Galaxy-Note-Edge-32GB.html(753ευρώ) Ξαναλέω: όλα τα κινητά στην κατηγορία των Iphone κοστίζουν τα ίδια χρήματα. Απλά η Apple δεν κυκλοφορεί κινητά σε φτηνότερες κατηγορίες(150,300,400 ευρώ κλπ.). Και όλα τα κινητά κατά την γνώμη μου άνω των 300 ευρώ είναι υπερτιμολογημένα. Το ζήτημα είναι ότι η Apple και οι άλλες εταιρίες πουλούν και συνεχίζουν να πωλούν εκατομμύρια συσκευές, οπότε γιατί να ρίξουν τις τιμές? Για το οτι η Apple συνεχιζει και δινει 1 χρονο εγγυηση στα κινητα της ενω οι αλλες γνωστες εταιριες δινουν 2 εχεις να πεις κατι,μιας και βλεπω και εχεις και αρκετες συσκευες της.... 1
calenter2003 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για το οτι η Apple συνεχιζει και δινει 1 χρονο εγγυηση στα κινητα της ενω οι αλλες γνωστες εταιριες δινουν 2 εχεις να πεις κατι,μιας και βλεπω και εχεις και αρκετες συσκευες της.... Για ότι μέχρι σήμερα καμία συσκευή της δεν μου έχει χαλάσει(γράφω από MacBook Air 4τίας)έχει να πεις εσύ κάτι?Και σε κάθε περίπτωση: ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. κανείς δεν σε υποχρέωσε. Άσε εμάς τους άσχετους με τα μήλα μας 1
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για ότι μέχρι σήμερα καμία συσκευή της δεν μου έχει χαλάσει(γράφω από MacBook Air 4τίας)έχει να πεις εσύ κάτι?Και σε κάθε περίπτωση: ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. κανείς δεν σε υποχρέωσε. Άσε εμάς τους άσχετους με τα μήλα μας Δηλαδη οι αλλες εταιριες που σου δινουν 2 χρονια εγγυηση στα δινουν γιατι οι περισσοτερες συσκευες τους χαλανε και η Apple σου δινει 1 επειδη οι συσκευες της δεν χαλανε???Ειναι σοβαρο επιχειρημα αυτο??....
markos9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα! ότι θέλεις μπορείς να διαβάσεις εδώ μέσα. Την άλλη φορά θα φροντίσω να έχω πιο πολλά ποπ κορν.Και τώρα επί του θέματος. Λογικό είναι αυτό για το iOS 9 μιας και πλέον όλα τα iPhone θα έχουν cpu x64. Άρα πέρα από τα όλα όσα θα γίνουν που λέει το Άρθρο, ήταν και αναμενόμενο.Θα παρακαλέσω παρά πολύ τα Τα μέλη του Φόρουμ να είναι λίγο ποιο σοβαρά και ψάχμενα. Γτ είναι κρίμα σε 1.000.000 σχόλια να διαβάζεις τα 999.999 χαζομάρες ότι Τάχα μου Δήθεν έχουν περάσει σε όλα τα λογισμικά και όλα τα κινητά, λέγοντας πως είναι Ειδική. Πρέπει να καταλάβουμε καλά ότι ο καθένας παίρνει ότι θέλει και τα λεφτά του τα κάνει ότι ΘΈΛΕΙ!Sent from my iPhone using Insomnia 4
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα! ότι θέλεις μπορείς να διαβάσεις εδώ μέσα. Την άλλη φορά θα φροντίσω να έχω πιο πολλά ποπ κορν. Και τώρα επί του θέματος. Λογικό είναι αυτό για το iOS 9 μιας και πλέον όλα τα iPhone θα έχουν cpu x64. Άρα πέρα από τα όλα όσα θα γίνουν που λέει το Άρθρο, ήταν και αναμενόμενο. Θα παρακαλέσω παρά πολύ τα Τα μέλη του Φόρουμ να είναι λίγο ποιο σοβαρά και ψάχμενα. Γτ είναι κρίμα σε 1.000.000 σχόλια να διαβάζεις τα 999.999 χαζομάρες ότι Τάχα μου Δήθεν έχουν περάσει σε όλα τα λογισμικά και όλα τα κινητά, λέγοντας πως είναι Ειδική. Πρέπει να καταλάβουμε καλά ότι ο καθένας παίρνει ότι θέλει και τα λεφτά του τα κάνει ότι ΘΈΛΕΙ! Sent from my iPhone using Insomnia Να υποθεσω οτι και το σχολιο μου για την εγγυηση ειναι μεσα στις χαζομαρες ε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα