Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα κάνω την πιο συνηθισμένη ερώτηση. Θέλω να κάνω μια αγορά από το amazon uk. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πόσο περίπου είναι τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα; Να υποθέσω πως δεν θα περάσει  από τελωνείο;

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Βάλε το προϊόν στο καλάθι, πήγαινε στο καλάθι σου και δεξιά θα δεις Estimate VAT, Postage and Packaging. Επέλεξε το και θα τα υπολογίσει μόνο του.

Φυσικά πρώτα θα έχεις δηλώσει κάποια διεύθυνση παράδοσης στο προφίλ σου.

Όχι. Τελωνείο δεν περνάει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα! Ας πουμε οτι κανω μια αγορα σημερα.Θα χρειαστει να περασει απο τελωνειο το δεμα μου;

οπως θα καταλαβατε η ερωτηση εχει να κανει με την εξοδο της Αγγλιας απο την Ε.Ε. !

ευχαριστω :)

Δημοσ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ΔΕΝ έχει βγει από την Ε.Ε. :) Όταν βγει, το βλέπουμε τι θα ισχύει με τα τελωνεία. Προς το παρόν ισχύουν όλα όπως ίσχυαν εδώ και χρόνια, καθώς δεν έχουμε καν ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της "αποχώρησης".

• Like 2
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παραγγείλει από το amazon.co.uk κατι πράγματα και το 1 που ήταν να ρθει την Παρασκευη μεθαυριο το παρελαβα σήμερα ενω αυτο που ηταν να ρθει χθες δεν ήρθε και γράφει αυτό εδώ το μήνυμα "Initiated customs clearance process". Ξέρετε τι παίζει? Και τώρα αλλαξαν την ημερομηνια και λεει να περιμενω μεχρι τις 29 ιουνιου!!

post-301431-0-02678200-1497437195_thumb.png

EDIT: ήρθε τελικά μόλις email από την i-parcel με το νέο track ID!

post-301431-0-67546900-1497437251_thumb.png

Επεξ/σία από takatakaros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...