stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! θα ήθελα να ανοίξω ένα μικρο pet shop κοντά στο σπίτι μου σε μαγαζί 50-70 τετραγωνικά μετρά! Τι πρέπει να προσέξω αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία να με βοηθήσει! Τι θα χρειαστεί και πόσο είναι το κόστος για το άνοιγμα μιας τέτοιας επιχειρήσεις με τον βασικό εξοπλισμό και εμπόρευμα για αρχή? Κατά πόσο είναι εύκολο να βρεις προμηθευτές και πως τους βρίσκεις (πχ έψαχνα για την εταιρεία verselle laga άλλα δεν βρήκα κάτι στην Ελλάδα)... Θα μπορούσα να πάρω κάποια επιδότηση από το ΕΣΠΑ και πως θα την πάρω? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για το φορολογικό-γραφειοκρατικό κομμάτι ένας λογιστής θα σε κατατοπίσει. Υποθέτω οτι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ασφαλείας και κανόνες υγιεινής του χώρου.
stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επισεις θα ήθελα να μάθω αν εγώ έχω ας πούμε ένα ζευγάρι καναρίνια στο σπίτι μου θα μπορούσα να το βάλω αν μου γεννήσει στο μαγαζί μου και να τα πουλήσω κανονικά η θα πρέπει μόνο από εκτροφείο να αγοράζω?
vasman15 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επισεις θα ήθελα να μάθω αν εγώ έχω ας πούμε ένα ζευγάρι καναρίνια στο σπίτι μου θα μπορούσα να το βάλω αν μου γεννήσει στο μαγαζί μου και να τα πουλήσω κανονικά η θα πρέπει μόνο από εκτροφείο να αγοράζω? συνηθως,τα πουλια ερχονται απο εκτροφεια ,θα δεις εχουν το αναλογο δαχτυλιδι με τις πληροφοριες,ημ.εκολ.,κωδ εκτροφεα,κτλ,παντως γνωριζω αρκετους που "βγαζουν" πουλια οι ιδιοι και τα πουλανε,επισης αγοραζουν και απο αλλους που κανουν το ιδιο....
Porg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 στα συνοικιάκα έχουν και δικά τους ή απο κάποιον που τα αντάλλαξε για τροφή κτλ δεν ξέω κατά πόσο είναι νόμιμο να τα πουλάς
stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρω ότι πρέπει για να βάλεις κάτι να κόψεις τιμολόγιο άλλα εφόσον δεν τα αγοράζω τι θα κόψω μηδενικό?
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Να προμηθευτείς απο εκτροφείς για να είσαι νόμιμος Και υποψιν εννοείται φανταζομαι δε θα πουλας σκυλους,γατες
stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όχι βεβαία είμαι κατά τον σκύλων και των γάτων στα πετ ξέρω τι κάνουν οι απάνθρωποι αυτοί εκτροφείς, μερικά πουλάκια θα έχω μόνο από ζώα αν αποφασίσω να βάλω! 1
cris41 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 <p>Όχι βεβαία είμαι κατά τον σκύλων και των γάτων στα πετ ξέρω τι κάνουν οι απάνθρωποι αυτοί εκτροφείς, μερικά πουλάκια θα έχω μόνο από ζώα αν αποφασίσω να βάλω!</p> Εισαι κατα και ανοίγεις και εσυ; Αρα και εσυ εκμετάλλευση θα κανεις αφου θα τα ζευγαρωνεις και θα τα πουλάς. Αν ήσουν κατα θα τα έδινες τζαμπα. Sent from my iPhone using Insomnia
BritGreek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ξέρω ότι πρέπει για να βάλεις κάτι να κόψεις τιμολόγιο άλλα εφόσον δεν τα αγοράζω τι θα κόψω μηδενικό? Ίσως γίνεται να κάνεις αυτοπαράδοση στην εαυτό σου τιμολόγιο αγοράς, πληρώνοντας χαρτόσημο 3.6%. Δεν ξέρω αν μπορείς όμως να το κάνεις μόνιμα αυτό. Υπόψιν, υπάρχουν τα PetCity τα οποία σε τιμές είναι ασυναγώνιστα, και αναπτύσσονται ραγδαία, ενώ έχουν μέσα και κτηνίατρο.
stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ειπα οτι δεν θα εχω μεσα σκυλακια καιγατες καθος ειμαι κατα γιατι ξερω τι συμβενει με τους εκτροφεις παρα μονο καποια πουλακια και μετα τροφες βιταμινες παιχνιδια και ολα αυτα... Ξερω οτι υπαρχουν τα Pet City αλλα οι τιμες τους πραγματικα σε καποια θεματα ειναι εξοπραγματικες σε σχεση με μικρα πετ σοπ οπως και οι κτηνιατροι τους μαλλον δεν βλεπουν το ποσα αρρωστα ζωα εχουν εκει μεσα η το προσπερνανε χωρις να θελω να κατηγορισω αλλα να πω το τι βλεπω...
cris41 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδη η εκμετάλλευση ειναι μονο γάτες και σκύλοι; Και αυτο που θες να κανεις εκμετάλλευση ειναι. Μαζι σου να το κανεις και να τα πας καλα αλλα ξεκαθάρισε οτι ή εχεις ή δεν εχεις. Τα εκτροφια παντως με τις σχετικές άδειες/κανόνες απο οσο ξερω δεν κακοποιουν τα ζώα γενικα. Sent from my iPhone using Insomnia Δηλαδη η εκμετάλλευση ειναι μονο γάτες και σκύλοι; Και αυτο που θες να κανεις εκμετάλλευση ειναι. Μαζι σου να το κανεις και να τα πας καλα αλλα ξεκαθάρισε οτι ή εχεις ή δεν εχεις.<br><br> Τα εκτροφια παντως με τις σχετικές άδειες/κανόνες απο οσο ξερω δεν κακοποιουν τα ζώα γενικα. Επίσης τα τζάμπο και αυτα σε αυτα πρεπει να τα λάβεις υπόψιν σα τιμες <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς οι Κτηνίατροι εκει μέσα είναι υπάλληλοι που δυστυχώς απλά και αν βλέπουν κάτι , ΔΕΝ το βλέπουν διότι περιμένουν και άλλοισ την λίστα για πρόσληψη μετά απο αυτούς . Υπόψιν , απαγορεύεται να πουλάς φάρμακα χωρίς την παρουσία Κτηνιάτρου και χωρίς συνταγή. Στην πρώτη καταγγελία σου έχουν κόψει τον πισινό .
stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ξερω βιταμινες εννοουσα για τα πτηνα οχι φαρμακα για σκυλους και τετοια! Επισεις ειμαι της γνωμης οτι εκμεταλευση στο να πουλας ενα πουλακι ειναι αυτη που τα βαζεις να γενανε συνεχεια και τους βγαζεις το λαδι για να βγαζεις εσυ λεφτα οχι να παρεις απο εναν εκτροφεα που ετσι και αλλιος θα το πουλαγε και να το πουλισεις στο μαγαζι σου. Γνωμη μου ειναι αυτη δεν ξερω
ParhsG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Υποκειμενικά είναι όλα. Άλλοι τρώνε σκύλους και άλλοι θέλουν να σε σκοτώσουν αν ακουμπήσεις απλά ένα σκύλο. Και όσοι τρώνε ζώα εκμετάλλευση είναι αν το πάρουμε έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα