stelakosdark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγω δεν θελω την κακοποιηση των ζωων οταν ξερω οτι ειναι καλα και νομιμα δεν πιστευω οτι ειναι κακο...
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να πουλήσει πουλιά, σε λίγο θα μιλάμε πάλι για το αν το αροξόλ είναι υποκρισία. Ontopic. 1 1
Porg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Έχω μια υποψία πως δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο ο ts Όχι και τόσο καλό για κάποιον που θέλει να κάνει μια δική του δουλειά
JimxxZe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και τι κέρδος μπορείς να έχεις από ένα τέτοιο μικρό συνοικιακό pet shop; Τόσος πολύς κόσμος αγοράζει πουλιά και παιχνίδια για τα κατοικίδια;; Δύσκολο για μένα,δεν είσαι και γνώστης του αντικειμένου... ίσως να σκεφτόσουν και κάτι άλλο;
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σουβλατζίδικο; Καφετέρια; Κάτι πρωτότυπο ρε παιδί μου!
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ξερω βιταμινες εννοουσα για τα πτηνα οχι φαρμακα για σκυλους και τετοια! Επισεις ειμαι της γνωμης οτι εκμεταλευση στο να πουλας ενα πουλακι ειναι αυτη που τα βαζεις να γενανε συνεχεια και τους βγαζεις το λαδι για να βγαζεις εσυ λεφτα οχι να παρεις απο εναν εκτροφεα που ετσι και αλλιος θα το πουλαγε και να το πουλισεις στο μαγαζι σου. Γνωμη μου ειναι αυτη δεν ξερω Δεν υπάρχει περίπτωση εκτροφέας πουλιών να δώσει πουλιά του, οποιοδήποτε είδος, σε πετσοπάδικο και να τα αφήσει εκεί για x μέρες/βδομάδες/μήνες ώστε να πουληθούν.
gbras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οπως θα το ανοιξεις θα το κλεισεις. Κριμα τα εξοδα που θα κανεις.. 1
stelakosdark Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ειστε πολυ σιγουροι οτι δεν θα παει καλα... Οταν στην περιοχη μου υπαρχει μονο ενα ακομα πετ το οποιο δεν ειναι και τοσο καλο... Ενα πετ βγαζει απο πολλα πραγματα δεν βγαζει απο τα πουλια και τα παιχνιδια βγαζει απο τροφες και πολλα αλλα... Ποσα σουβλατζιδικα ποια ρε παιδια απο οποιο στενο και να περασω σουβλατζιδικο εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα