Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, η Google προσπαθεί να δώσει ένα κίνητρο στους χρήστες των υπηρεσιών της να ελέγξουν τις ρυθμίσεις ασφάλειας τους, με αντάλλαγμα 2GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive.Για να προστεθούν τα 2GB αποθηκευτικού χώρου στο σύνολο που έχετε ήδη στο Google Drive, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ασφάλειας σας, πατώντας εδώ. Στο μενού που θα εμφανιστεί, μπορείτε να δείτε μια σειρά από ρυθμίσεις στις οποίες έχετε προβεί τα περασμένα χρόνια, επιβεβαιώνοντας αν όλα είναι εντάξει ή αν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

Μόλις η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί, τότε στο λογαριασμό που διατηρείτε στη Google θα προστεθούν 2GB αποθηκευτικού χώρου τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σε άλλες υπηρεσία της Google όπως το Gmail. Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, η αύξηση του αποθηκευτικού χώρου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα και όχι άμεσα, ενώ την προσφορά δε μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι διαθέτουν λογαριασμό Google Apps for Work/Education.

Η προσφορά λήγει την επόμενη εβδομάδα.

Link.png Site: TechCrunch

Δημοσ.

Να βεβαιωθουν τους καιει ... αν εισαι ο ταδε που μενει στην ταδε διευθυνση και εχει τον ταδε τηλεφωνικο αριθμο.

Μην ψαχνουν αδικα σε ενα καρο ανενεργους λογαριασμους :D

• Like 8
Δημοσ.

Έβαλα τηλέφωνο, email και security question αλλά δεν βγήκε τίποτα.

Η προσφορά ήταν για χθες 10 Φεβρουαρίου όχι σήμερα 11 που ανέβηκε το post.

Δημοσ.

Τα τηλέφωνά πολλών από μας τα έχει η google αφού συνδεόμαστε με android για play, έχει τις επαφές μας κλπ. Οπότε το να κρυφτούμε δεν έχει νόημα. Τώρα δλδ εγώ που το έκανα σήμερα δεν;

σε άλλο φορουμ λέει να το κάνεις μέχρι 17 Φεβρ. για να τα πάρεις 28 Φεβρ.

• Moderators
Δημοσ.

Έβαλα τηλέφωνο, email και security question αλλά δεν βγήκε τίποτα.

Η προσφορά ήταν για χθες 10 Φεβρουαρίου όχι σήμερα 11 που ανέβηκε το post.

Η προσφορα ειναι μεχρι της 17 του μηνος και τα εξτρα GBs θα προστεθουν μετα τις 28 Φεβρουαριου.

Το post απο το επισημο blog του Google Drive.

Δημοσ.

Το έκανα κ λογικά περιμένω τα 2 gb... Χρειάζεται να κανεις verify το κινητο σου νουμερο.

Στο τέλος, σου βγάζει ενα μεγάλο πράσινο check που το κραταει ενα ανθρωπάκι. 

Ευχαριστώ τον OP για την συμβουλη!

;)

Δημοσ.

Εγώ που δεν έβαλα τηλέφωνο και μου έβγαλε το ανθρωπάκι δηλαδή δε θα πάρω;

Μάλλον όχι, θέλει να είναι τσεκαρισμένες και όλες οι υποενότητες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Μολις  μου ρθε email

Thank you for successfully completing your Security Checkup between 10 February and 17 February 2015. Not only did you improve your account security, you have also received a 2GB bump in Google Drive storage. This permanent upgrade has already been processed and is reflected on your storage settings page, where you can review your usage and purchase more storage space should you need it.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα...καλοφάγωτα! :)

Τελικά ο αριθμός τηλεφώνου δεν ήταν προαπαιτούμενο (λογικά το έχουν από το android βέβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...