Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπουδάζει κανεις στο Ακμή Μαγειρική, Τουριστικά κτλ για να μου πει τις μέχρι τώρα εμπειρίες του? Θα ήθελα πληροφορίες και για την πρακτική άσκηση.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εχω ακούσει καλά λόγια για το Ακμή στον τομέα της Μαγειρικής, από γνωστούς που έχουν φοιτήσει εκεί. Το καλό ειναι ότι ξεκινάς από το πρώτο εξάμηνο πρακτική ασκηση και μετά το πέρας των "σπουδών" κάνεις έμμισθη πρακτική άσκηση σε μεγάλες συνήθως ξενοδοχειακές μονάδες. Αυτό σε οδηγεί στην μετέπειτα εργασία σου στον τομέα της Μαγειρικής. Και στα τουριστικά φανταζομαι κάπως έτσι ειναι. Δεν θα το έλεγα ότι είναι ίδιες όλες οι σχολές πάντως.

Η Le Monde ειναι υπερβολικά ακριβή και στα Δημόσια ΙΕΚ δεν έχεις ούτε καλά εξοπλισμένα εργαστήρια ούτε την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς - σε εκθέσεις τύπου Horeca - και να διακριθείς. Μπες και κανε μία έρευνα για τις διακρίσεις του Ακμή στον τομέα της Μαγειρικής και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

καιρό έχω να μιλήσω... οκ δεν κρατιέμαι άλλο, παρακαλώ, καμαρώστε την προσπάθεια της ακμής για διαφήμιση στο ίντερνετ... χαχα! 

edit: SEO friendly αναφορα ;-)

edi2: να κόβανε και τα spam email...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το καταλαβα αυτο ακριβως lefty σε μενα αναφερεσαι?? σε φορουμ δεν ειμαστε? σε λιγο θα φοβομαστε και να πουμε τη γνωμη μας! Α! Και τωρα που μου το θυμησες...αν ειχα δουλεια καλα θα ηταν!!!

Δημοσ.

Tα ιδια πραγματα θα μαθεις παντου,στο μονο που διαφερουν οι σχολες ειναι τα μερη που σε στελνουν για πρακτικη..Οποτε και στην πιο ακριβη σχολη να πας αμα το εχεις και δεν μιλαμε για ικανοτητες μαγειρικης αλλα για αντοχες ,ορεξη και ταχυτητα τοτε δεν θα σε παρει κανεις δε πα να εχεις τελιωσει την πιο διασημη σχολη του κοσμου.

• Like 1
Δημοσ.

Πας σε δημόσιο ΙΕΚ μετά πρακτικάριος όπου θες όλοι το τζάμπα ψάχνουν και θα σου βγάζουν την πίστη μετά ανεβαίνεις σίγα σιγά και πάλι όμως θα τρως καλά και από λεφτά μόνο τα καλοκαίρια καλή τύχη!

Δημοσ.

Από όρεξη άλλο τίποτα, και από αντοχές, εντάξει δεν πάω πίσω! Εχω μανία με την μαγειρική και γενικώς έχω ασχοληθεί αρκετά, έχω δουλέψει σε αρκετά μαγαζιά και σε διάφορα πόστα. Πήγα στο Ακμή και είδα τις εγκαταστάσεις οι οποίες ειναι πολύ καλές, όλα πεντακάθαρα σαν καινούργια.. Δεν ξέρω πως ειναι στα δημόσια αλλά διατηρώ τις επιφηλάξεις μου. Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω και από κάποιο δημόσιο για να δω πως ειναι. Οσο για την πρακτική μου είπαν ότι όντως ξεκιναει από το πρώτο εξάμηνο επομένως αποκτάς πολύ καλή εργασιακή εμπειρία και μαθαίνεις από μέσα πως ειναι η δουλεια. Ξέρει κανείς αν στα δημόσια ξεκινάει αμέσως η πρακτική?

Δημοσ.

Για το μελος που λεει οτι τα δημοσια δεν εχουν υποδομες και εγκαταστασεις,περνα μια βολτα απο το ιεκ του ΟΤΕΚ στους αμπελοκηπους και αλλα τοσα σε ολη την ελλαδα και μετα πες οτι το ακμη ειναι καλυτερο,επισης για τη χορεκα,μπορεις να συμμετασχεις και απτο τελευταιο ιεκ σε κατηγορια.

Αυτη τη στιγμη απο αποψη καθηγητων σε ιδιοτικο τουλαχιστων,εγω προτεινω ιεκ πραξις,τιμες δεν ξερω βεβαια.

Γενικα καλυτερα δημοσιο για οικονομια αφου στο τελος ολοι πρακτικαριοι βγανουν και ειναι στο χερι του καθενος που θα φτασει και τι θα κανει.

Πρακτικη κανεις καλοκαιρι συνηθως γιατι τοτε χρειαζοντε τα δουλικα οι επιχειρησεις,βασικες βοηθητικες δουλειες που κανουν καλο στη διαμορφωση επαγγελματισμου αν υπαρχει προδιαθεση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...