Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Το Σάββατο θα πάω σε γλέντι ενός συλλόγου και έχουν πει σε όσους έρθουν αν θέλουν να ντυθούν ή να βάλλουν κάτι που να πηγαίνει με τις ημέρες αυτές. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω κάποιο ντύσιμο, να φορέσω δηλαδή κάτι αλλά ξερω γω να βάλω κάτι που να θυμίζει απόκριες. Δεν έχω όμως κάτι στο μυαλό μου. Έχετε ιδέες; Τι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν θα ήθελε να βάλει στολές;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Το Σάββατο θα πάω σε γλέντι ενός συλλόγου και έχουν πει σε όσους έρθουν αν θέλουν να ντυθούν ή να βάλλουν κάτι που να πηγαίνει με τις ημέρες αυτές. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω κάποιο ντύσιμο, να φορέσω δηλαδή κάτι αλλά ξερω γω να βάλω κάτι που να θυμίζει απόκριες. Δεν έχω όμως κάτι στο μυαλό μου. Έχετε ιδέες; Τι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν θα ήθελε να βάλει στολές;

Ντύσου Θεός

3e6460cad597432740c5b1eafa0ddce7.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Είδα στα τζάμπο ένα καπέλο-κοτόπουλο. Βάλτο και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

αυτο λες?

http://www.e-jumbo.gr/pd/apokriatiko-kapelo-enilika-podia-galopoulas-13783.htm?lang=el&path=169906318

αχαχαχχαχα!!

αμα δεν εχει ορεξη ντυσου νορμαλ και βαλε αυτο:

http://www.e-jumbo.gr/pd/apokriatiki-maska-gorilas-13807.htm?lang=el&path=-1769232521

Δημοσ.

Εγώ μια φορά που είχα παιδικό πάρτι μασκέ στο σπίτι μου είχα ντυθεί και βαφτεί κανονικά αλλά φορούσα αυτιά του Σποκ και είχα κολλήσει στο χέρι μου ένα τατουάζ ματωμένη ουλή.  Είχε πλάκα γιατί δε φαινόταν με την πρώτη ματιά ότι έχω κάτι παράξενο πάνω μου και το έβλεπε ξαφνικά ο επισκέπτης και σκάγαμε στα γέλια.

• Moderators
Δημοσ.

YES YEEEES! XD

Έχω φωτό που το φοράω για πλάκα μες στο μαγαζί.(Όχι, δεν το αγόρασα τελικά.)

Βάλε!! Φωτο βαλε!!! 

@GreyHorse δε στο χα το Buffy fan :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...