Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι... και εγώ θέλω φωτισμό. Θα έπαιρνα το K70 RGB αν ήταν πιο φτηνό. Το Ducky Shine 3 απο που το έχεις πάρει? το κοίταγα σήμερα και φαίνεται ωραίο αν και μάλλον το K70 είναι πιο ωραίο :P

Απο εξωτερικο το εχω αγορασει αλλα παρολο που ειναι φτιαγμενο για να σκοτωνεις ανθρωπο, δεν στο συνιστω. Εχει θεμα με στατικο ηλεκτρισμο και καιγονται ledακια. Το εχω κανα μηνα και εχω ηδη 3 καμμενα.

Δημοσ.

Απο εξωτερικο το εχω αγορασει αλλα παρολο που ειναι φτιαγμενο για να σκοτωνεις ανθρωπο, δεν στο συνιστω. Εχει θεμα με στατικο ηλεκτρισμο και καιγονται ledακια. Το εχω κανα μηνα και εχω ηδη 3 καμμενα.

:( κρίμα. γενικά έχω ψιλο-καταλήξει στο Corsair K70, αλλά μάλλον δεν θα το βρω κάπου. Όπως είπα θέλω US Layout και δεν υπάρχει πουθενά. οπότε είμαι σε αδιέξοδο..

αυτό για τον στατικό ηλεκτρισμό από ότι κατάλαβα ισχύει και για το K70, αλλά όχι για το K70 RGB? ή είναι οκ το K70? γνωρίζει κάποιος?

Δημοσ.

Απο οτι λενε τα καινουρια k70 με το μαυρο μεταλο και κοκκινο φωτισμο ειναι οκ με τα leds. Ασε που το εχει ενας φιλος μου σχεδον ενα χρονο και δεν του εχει παθει το παραμικρο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ευχάριστα νέα... πέρασα χτες για μια δουλειά απο www.e-gate.gr και είπα να κάνω μια ερώτηση και για το πληκτρολόγιο, ενώ ξέρω ότι δεν έχουν Corsair. Ο υπάλληλος έστειλε στην Corsair e-mail και του είπαν ότι στο τέλος του μήνα θα υπάρχουν K70 με red switches, με US layout... οπότε υπάρχει ελπίδα :D Τιμή περίπου στα 165 ευρώ μου είπε.

Το μοντέλο είναι αυτό: http://www.amazon.com/Corsair-Mechanical-Keyboard-Backlit-CH-9000069-NA/dp/B00M5DUOBK

Δημοσ.

Το eshop το έχει πάντως σε blue, red και brown. Εκτός αν λες το RGB που ομολογώ ότι δεν το βρίσκω κάπου πλέον.

To e-shop δεν έχει US layout και ούτε φέρνει από ότι μου έχει πει κάποιος υπάλληλος. Το UK Layout είναι άθλιο (για μένα)

Έχει όμως την φωτογραφία του US layout για να μπερδεύει τον κόσμο (όπως και το site της Corsair το ίδιο...)

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορές έχουν τα us με τα uk; (αν δε σου κάνει κόπος να μου πεις, απλά ψάχνομαι)

edit: Το βρήκα, ευχαριστώ όπως και να 'χει!

Δημοσ.

Τι διαφορές έχουν τα us με τα uk; (αν δε σου κάνει κόπος να μου πεις, απλά ψάχνομαι)

edit: Το βρήκα, ευχαριστώ όπως και να 'χει!

Εδώ το UK: 

corsair_vengeance_k70_gaming_keyboard_te

Εδώ το US

maxresdefault.jpg

το ξέρω ότι το βρήκες απλά το γράφω μήπως το ψάχνει και άλλος

το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι τι ακριβώς διαφορές έχουν τα μοντέλα π.χ αυτό που εκανα link στο αμαζον με τα άλλα K70 που υπάρχουν.

Δημοσ.

Έχω βρει αυτά όποιος ενδιαφέρεται:

https://www.massdrop.com/buy/gateron-switches?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Massdrop%20-%20Master%20-%20Mechanical%20Keyboards&utm_campaign=Mech%20Keys%20Layer%203%20Product%20Announcement%202015-03-17&utm_content=A&mode=guest_open

https://www.massdrop.com/buy/corsair-rgb-keyboards

Γενικά είναι σε καλή τιμή αλλά με τα μεταφορικά ανεβαίνει κάπως. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει έστω ένα από τα δύο ας επικοινωνήσει μαζί μου να γλυτώσουμε τα διπλά μεταφορικά. Επίσης αν κάποιος έχει κάποιο γνωστό σε άλλη χώρα ή πηγαινοέρχεται αυτός τις οποίας χώρας τα μεταφορικά είναι λιγότερα από αυτά της Ελλάδος, αν θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου να κάνουμε καμιά φθηνή αγορά.

Δημοσ.

βγαίνει στα 149.99 + 33.50$ το Κ70 και +15$ το Κ95. (RGB εννοείται) Το άλλο λινκ είναι τα switches. Έχει τα περισσότερα χρώματα σε πακέτο των 120 στα 39.99 + 13.40$. Δηλαδή βρήκες σε προσφορά ή σου έδωσαν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο του οποίου τα switches δεν σε βολεύουν, αγοράζεις όποιο χρώμα θες και τα αλλάζεις μόνος σου.

Manufactured with clear casings, Gateron Switches have quickly become one of the most sought after names in the keyboard community. Gateron Switches use copper click leafs and softer plastic stems, making for an unparalleled, smooth typing experience. Gateron produces a secure fit for any keycaps and all stems are compatible with MX housing, letting you pick from the wide variety of available keycaps.

Note: Switch options are Blue, Black, Brown, Red, Yellow, and Clear. On this drop, you will receive a 120-pack of one switch.

Δημοσ.

βγαίνει στα 149.99 + 33.50$ το Κ70 και +15$ το Κ95. (RGB εννοείται) Το άλλο λινκ είναι τα switches. Έχει τα περισσότερα χρώματα σε πακέτο των 120 στα 39.99 + 13.40$. Δηλαδή βρήκες σε προσφορά ή σου έδωσαν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο του οποίου τα switches δεν σε βολεύουν, αγοράζεις όποιο χρώμα θες και τα αλλάζεις μόνος σου.

Manufactured with clear casings, Gateron Switches have quickly become one of the most sought after names in the keyboard community. Gateron Switches use copper click leafs and softer plastic stems, making for an unparalleled, smooth typing experience. Gateron produces a secure fit for any keycaps and all stems are compatible with MX housing, letting you pick from the wide variety of available keycaps.

Note: Switch options are Blue, Black, Brown, Red, Yellow, and Clear. On this drop, you will receive a 120-pack of one switch.

Απο τελωνειο τι παιζει;

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά είναι μέσα στα μεταφορικά, δεν έχω παραγγείλει τίποτα ακόμα από την σελίδα, έχω διαβάσει σχόλια πως είναι αξιόπιστη αλλά η αλήθεια είναι πως για τελωνείο δεν έχω δει κάτι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μια ερώτηση να κάνω και εγώ. Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα μιας και αυτό νομίζω με εξυπηρετεί. Είμαι ανάμεσα σε das keyboard ultimate 4 και στο feenix autore.

Δεν με ενδιαφέρει το gaming αλλά πιο πολύ λόγω σχολής πληροφορικής το typing. Από ότι κατάλαβα πιο πολύ τα mx blue switches είναι κατάλληλα αρά λογικά κλίνω προς το das keyboard. Το Feenix αναφέρει μόνο για brown. Οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες. Αν και τσουχτερές καλύτερα θεωρώ γενικά να δώσω μια φορά κάτι παραπάνω και να το ευχαριστηθώ παρά να χτυπάω το κεφάλι μου μετά. Για το Feenix όμως, που μου γυάλισε αρκετά να πω την αλήθεια, δεν μπόρεσα να βρω έτσι κάτι συγκριτικό με το das keyboard παρά μόνο τους διακόπτες. Ξέρει κανένας τίποτα σχετικά με αυτό και τι προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...