fotodv7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα παρέλαβα το Lenovo A850+ που είχα παραγγείλει στις 17/01 από minideal. Με μεγάλη λύπη διαπίστωσα πως στο κινητό δε λειτουργεί ένα μέρος της αφής στην οθόνη. Ρωτάω τώρα εγώ; 1) Θα με καλύψει το Paypal ή θα κάνει την πάπια; 2) Αν στείλω το κινητό πίσω τα έξοδα αποστολής είναι δικά μου; Αν ναι, πόσα είναι; 3) Υπάρχει περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω; 4) Υπάρχει περίπτωση να μου επισκευάσει κάποιος την αφή εδώ στο Ελλάντα; Αν ναι, πόσο πάει ; Κάθε συμβουλή και προσωπική εμπειρία καλοδεχούμενη... Παραθέτω εικόνα από το κινητό σε πρόγραμμα ζωγραφικής ώστε να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος.
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 1. ανοιξε case 2. δικα σου (αλλα στα καλυπτει το paypal) 3. προφανως θα παει για επισκευη ή αλλαγη οθονης 4. δυσκολα. προσπαθησε μονος αν μπορεις
fotodv7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 1. ανοιξε case 2. δικα σου (αλλα στα καλυπτει το paypal) 3. προφανως θα παει για επισκευη ή αλλαγη οθονης 4. δυσκολα. προσπαθησε μονος αν μπορεις 1. ανοιξε case 2. δικα σου (αλλα στα καλυπτει το paypal) 3. προφανως θα παει για επισκευη ή αλλαγη οθονης 4. δυσκολα. προσπαθησε μονος αν μπορεις Όταν λες δικά μου αλλά μου τα καλύπτει το paypal τι εννοείς; Θα τα πληρώσω εγώ στα ΕΛΤΑ και θα μου τα στείλει το Paypal; Δεν άνοιξα ακόμα case καθώς περιμένω απάντηση από το minideal. Να ανοίξω;
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 nai, στα επιστρεφει το paypal. δες το θεμα του για περισσοτερες λεπτομερειες περιμενε πρωτα απαντηση, αλλα σιγουρα θα ανοιξεις.
newtech Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πριν ανοιξεις CASE τραβα ενα VIDEO την ωρα του DRAWING!
fotodv7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μου απάντησαν στο skype και μου είπαν να τους το στείλω πίσω. Τους ζήτησα να μου στείλουν τη διεύθυνση στο Paypal ( όπου έχω κάνει open case). Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω όταν τους το στείλω; Διάβασα κάτι διάσπαρτα στο internet (να βγάλω φωτογραφία το πακέτο, το tracking number κλπ) Ευχαριστώ! 1
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 φωτο το πακετο να φαινεται ο αριθμος αποστολης (στο ταχυδρομειο δλδ) επειτα στελνεις τη φωτο μεσω paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα