Προς το περιεχόμενο

(ATI) Third monitor setup ERROR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα παιδιά.. 
Εχω 2x SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB GDDR5 PCIE σε Crossfire

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=1270

--------------------------------------------------------------------------------------------

GPU Specification:

Display Support:

3 x Maximum Display Monitor(s)

support Output:

1 x HDMI (with 3D)
1 x DisplayPort
1 x Single-Link DVI-D
1 x Dual-Link DVI-I

GPU:

900 MHz Core Clock
40 nm Chip
1120 x Stream Processors

Video Memory :

1024 MB Size
256 -bit GDDR5
4200 MHz Effective

Software:

Driver CD
SAPPHIRE TriXX Utility 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Μέχρι στιγμής έχω 2 monitor συνδεδεμένα (το 1 σε extend). Η main screen μου είναι συνδεδεμένη με Dvi και η second screen συνδεδεμένη με dvi adapter σε vga.. 

Πρόσφατα έχω πάρει την τρίτη  μου monitor.. Όμως όταν συνδέω (με HDMI) και τις τρις οθόνες μαζί περνώ το μήνυμα:

"Το extend the desktop, a desktop or display must be disabled."

Eχω παρακολούθησεi κάποια βιντεάκια στο youtube που εξηγούν πως να συνδέσεις τρία monitor σε pc αλλα κανένα από αυτά δεν ταιριάζει στην περίπτωση μου επειδή έστω η μια μου οθόνη πρέπει να είναι συνδεδεμένη με vga..

Παρακαλώ όποιος έχει την καλοσύνη ας με βοηθήσει να βρω το setup που θα κάνει και τις τρις μου monitor να δουλεύουν κανονικά..

Ευχαριστω!!

Επεξ/σία από King Of Breath
Δημοσ.
'Eχω δοκιμάσει 2 διαφορετικούς τρόπους.

Ο πρώτος τρόπος είναι:

( οθόνη No1 ) Single-Link DVI-D 

( οθόνη No2 ) Dual-Link DVI-Η adapter σε VGA 

( οθόνη No3 ) με HDMI

και ο δεύτερος τρόπος:

( οθόνη No1 ) Single-Link DVI-D 

( οθόνη No2 ) Dual-Link DVI-Η adapter σε VGA 

( οθόνη No3 ) DisplayPort σε HDMI

κανένας από αυτούς τους τρόπους δεν πέτυχε!

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα output δουλεύουν αφού όταν κάνω κάποιο display disable μπορώ να εναλλάξω και να επιλέξω πια display θέλω ενεργά αλλα πάντοτε μονο 2 ταυτόχρονα

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες πατέντες της ιντελ είναι κατοχυρωμένα μόνο στην Apple. <br>

Ο μοναδικός τρόπος για δουλεύει σωστά δίχως display port είναι να συνδεθεί μια κάρτα usb visual extender (dvi). Έχουνε βγει και usb 3.0+ που έχουν ταχύτητες παρόμοιες με το Thunderbolt 1.0.<br>

Εγώ έχω βάλει μια κάρτα usb HIS 2.0

Άμα δεν σε νοιάζει να το βλέπει σε μηχανικό επίπεδο. Τότε βάλε καμιά matrox κάρτα splitter. ..

Δημοσ.

παμε παλι Η ΤΡΙΤΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ DISPLAY PORT παρε εναν ανταπτορα hdmi σε display port και εισαι αρχοντας

ενα παραδειγμα

FleX_work.jpg

Δημοσ.

παμε παλι Η ΤΡΙΤΗ ΟΘΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ DISPLAY PORT παρε εναν ανταπτορα hdmi σε display port και εισαι αρχοντας

ενα παραδειγμα

FleX_work.jpg

Tο δοκίμασα και αυτό - (αν δεις στο πιο πάνω post). Έχω ακούσει για κάποια DisplayPort που είναι active και για κάποια που είναι passive.. Τα active απότι είδα είναι πιο ακριβά.. Λέτε να παίζει καμια διαφορα στο θέμα μου?? Διότι έχω δοκιμάσει με ένα DisplayPort adapter (passive λογικά πρέπει να είναι γιατί είχε 12 euro) και δεν μου λειτούργησε.. 

Δημοσ.

Όχι.. Μπορώ να δω την third monitor μόνο απο Catalyst > Desktop Management > Creating and Arranging Desktops και φυσικά από Control Panel > Appearance and Personalizasion > Display > Screen Resolution.

Δημοσ.

ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΞΑΝΑ.....

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΟΘΟΝΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  DVI*2 DVI+VGA, VGA*2 DVI+DP VGA+DP...... HDMI*2 KTL

Η ΤΡΙΤΗ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑI MONO ΑΠΟ ΤΟ  DISPLAY PORT ME ACTIVE ADAPTER (O ΑΚΡΙΒΟς...)  ΣΕ HDMI

MONO H FLEX  ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΡΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΜΑΖΙ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Aρα μονο με active DisplayPort adaptor θα κανω την δοθλεια μου δλδ? Ειναι σιγουρο ώμος? Μην δώσω τσαμπα τα ευρο!!! :P

Επεξ/σία από King Of Breath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...