Παπακι1993 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΤΗΝ ΕΨΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΚΑΒΟΜΩΣ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ´´ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ,ΜΥΝΗΜΆ´´ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ.. Αα ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΟΝΟ ΛΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ´´ΣΚΟΥΝΤΗΓΜΑ,ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΆ´ ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΙΛΙΑΣ...... ΓΙΑΤΙ???
ioankav Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως σε είχε διαγράψει αυτή και έχει κλείσει πλέον τη δυνατότητα να την κάνεις add εσύ ξανά;
newtech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΤΗΝ ΕΨΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΚΑΒΟΜΩΣ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ´´ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ,ΜΥΝΗΜΆ´´ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ.. Αα ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΟΝΟ ΛΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ´´ΣΚΟΥΝΤΗΓΜΑ,ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΆ´ ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΙΛΙΑΣ...... ΓΙΑΤΙ??? Φιλε μου. 1)Βγαλε τα caps 2)Γραφε στον τιλτλο περιγραφη του προβληματος.. το FACEBOOK δεν λεει κατι απο μονο του. Στο θεμα σου. Κανε ενα Screenshot του προφιλ πως σου το διχνει (καλύπτοντας φυσικα ονομα/φωτο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα