mentoras99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Σχετικά με την ενοικίαση σπιτιού (εγώ ως ενοικιαστής), έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις.Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το να ψαξω να νοικιασω σπιτι, ηταν πριν δεκαπέντε χρόνια, και τότε υπήρχαν σχεδον μονο δυο επιλογές, ή μεσω της Χρυσης Ευκαιρίας (έφημεριδα) ή....με ποδαρόδρομο στα στενά της περιοχής που σε ενδιέφερε.Πλέον όμως υπάρχει και το internet. Φυσικά έχω ακουσει διάφορες διεθυνσεις, αλλά επειδή σε αυτα τα θεματα που κατα καιρους 'ανθιζουν' διαφοροι απατεωνες δεν εχω διαθεση για κακες περιπετειες αν μπορω να τις αποφυγω, θελω εσεις, οι συμφορουμιτες, και οχι απλα ενα google search, να μου πειτε που κοιταζετε για σπιτια να νοικιασετε, με επιλογες-κριτηρια, με πολλές καταχωρησεις, και τι ειναι καλο και αξιοπιστο σαν πλατφορμα. Να πω επισης οτι δεν θελω 'μεσαζοντες' στην ολη διαδικασια, αλλα απευθειας επικοινωνια υποψηφιου ενοικιαστη με τον ιδιοκτητη.Περιμένω τις προτάσεις σας.
41ex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά το ίδιο ισχύει και τώρα απλώς η χρυσή ευκαιρία έχει και σάιτ (http://www.xe.gr/property/ ). Είναι πολύ καλό το με αρκετές επιλογές και φίλτρα. Ο καλύτερος τρόπος βέβαια παραμένει ποδαράτο στη γειτονία που σ’ αρέσει και ρωτώντας. Υπάρχουν πολλά ξενοίκιαστα που δεν ασχολούνται πλέον οι ιδιοκτήτες και ψάχνουν να βάλουν ένα καλό νοικάρη από γνωστό οπότε ρώτα δεξιά κι αριστερά. Επίσης να παίρνεις τηλ. σε όλες τις αγγελίες ακόμα κι αν είναι παλιά ή δεν έχει φωτογραφίες. Ακόμα πολλοί γράφουν λάθος την περιοχή στις αγγελίες ή μένουν ακριβώς στα όρια οπότε βάλε στα κριτήρια σου και γειτονικές περιοχές με αυτή που σε ενδιαφέρει. Τέλος στο φίλτρο της τιμής βάλε περισσότερο από το μπάτζετ σου γιατί όλοι κάνουν παζάρια προκειμένου να βρουν καλό νοικάρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα