Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντι για κινεζο καλλιστα θα μπορουσε να ειναι και ενας......... μαυρος ας πουμε, ή ακομη καλυτερα Αλβανος.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι...

Όλα σοφά τελικά :)

Η μόνη νομική οδός άμυνας για την Apple ( <- και όχι μόνο) θα είναι να αλλάξει τους όρους των δημιουργών εφαρμογών (συνδρομητών) της.

Να αναφέρει ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παραπλανητική μέθοδος προς τον καταναλωτή, θα υπάρχει πρόστιμο ή, ακόμα καλύτερα, ποινική δίωξη και κατέβασμα της-των εφαρμογών του δημιουργού από το store.

Έτσι όλοι θα έχουμε το αίσθημα ευθύνης και δικαίου...

Για εμένα τουλάχιστον ακούγεται πολύ δίκαιο.

και εννοείται refund των παραπλανημένων καταναλωτών...

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτο πραγματικά! Μου θύμισε ιστορίες με φυλακισμένους στην Κίνα που τους βάζανε με το ζόρι να φαρμάρουν στο wow....  

Δημοσ.

Απέναντι της βεβαίως υπάρχει και άλλη μια συστάδα τηλεφώνων και ποιος ξέρει τι θα έβλεπαν τα ματάκια μας αν άνοιγε το πλάνο.

Οπότε ξαναδώστε τώρα βάση σε αξιολογήσεις, βραβεία, benchmark κλπ.

Μιλάμε για κέρδος κύριοι και μπρος στο κέρδος όλα επιτρέπονται (έτσι πιστεύουν, έτσι κάνουν).

Δημοσ.

Παντα θα προσπαθουμε να βγαλουμε χρηματα με τον ποιο ευκολο τροπο. 

Η fake αξιολογησεις δεν ειναι κατι το πολυ κερδοφόρο. 

"Δουλειες" σαν αυτη υπαρχουν αμετρητες αλλα ειναι παντα με ημερομηνια λήξης. 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε σίγουροι ότι κάνει αξιολογήσεις σε εφαρμογές ή το υποθέτουμε; Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή απλά ρωτάω. Ίσως κάποιον έλεγχο ότι δουλεύουν οι συσκευές ή κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Είμαστε σίγουροι ότι κάνει αξιολογήσεις σε εφαρμογές ή το υποθέτουμε; Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή απλά ρωτάω. Ίσως κάποιον έλεγχο ότι δουλεύουν οι συσκευές ή κάτι τέτοιο

Εγώ δεν διακρίνω appstore πάντως. Αλλά κ για έλεγχο δεν νομίζω να το έκαναν έτσι.

Farming είναι αλλά σε τί;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν διακρίνω appstore πάντως. Αλλά κ για έλεγχο δεν νομίζω να το έκαναν έτσι.

Farming είναι αλλά σε τί;

Είχα δει άλλη μια τέτοια φωτογραφία που φόρτιζαν δεκάδες iPhone μαζί αλλά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...