rfc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αντι για κινεζο καλλιστα θα μπορουσε να ειναι και ενας......... μαυρος ας πουμε, ή ακομη καλυτερα Αλβανος.
efkairiakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όταν ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι... Όλα σοφά τελικά Η μόνη νομική οδός άμυνας για την Apple ( <- και όχι μόνο) θα είναι να αλλάξει τους όρους των δημιουργών εφαρμογών (συνδρομητών) της. Να αναφέρει ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παραπλανητική μέθοδος προς τον καταναλωτή, θα υπάρχει πρόστιμο ή, ακόμα καλύτερα, ποινική δίωξη και κατέβασμα της-των εφαρμογών του δημιουργού από το store. Έτσι όλοι θα έχουμε το αίσθημα ευθύνης και δικαίου... Για εμένα τουλάχιστον ακούγεται πολύ δίκαιο. και εννοείται refund των παραπλανημένων καταναλωτών... 1
kateriniotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Θα μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο το χέρι κάτω από την κουβέρτα... 1
poten159 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Απίστευτο πραγματικά! Μου θύμισε ιστορίες με φυλακισμένους στην Κίνα που τους βάζανε με το ζόρι να φαρμάρουν στο wow....
Regulus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Απέναντι της βεβαίως υπάρχει και άλλη μια συστάδα τηλεφώνων και ποιος ξέρει τι θα έβλεπαν τα ματάκια μας αν άνοιγε το πλάνο. Οπότε ξαναδώστε τώρα βάση σε αξιολογήσεις, βραβεία, benchmark κλπ. Μιλάμε για κέρδος κύριοι και μπρος στο κέρδος όλα επιτρέπονται (έτσι πιστεύουν, έτσι κάνουν).
redefeugo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Κορυφαίοι οι Κινέζοι. Έχουν βγάλει υπηρεσίες farming για τα πάντα.
Xefteris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παντα θα προσπαθουμε να βγαλουμε χρηματα με τον ποιο ευκολο τροπο. Η fake αξιολογησεις δεν ειναι κατι το πολυ κερδοφόρο. "Δουλειες" σαν αυτη υπαρχουν αμετρητες αλλα ειναι παντα με ημερομηνια λήξης. 1
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Είμαστε σίγουροι ότι κάνει αξιολογήσεις σε εφαρμογές ή το υποθέτουμε; Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή απλά ρωτάω. Ίσως κάποιον έλεγχο ότι δουλεύουν οι συσκευές ή κάτι τέτοιο
dazoo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Είμαστε σίγουροι ότι κάνει αξιολογήσεις σε εφαρμογές ή το υποθέτουμε; Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή απλά ρωτάω. Ίσως κάποιον έλεγχο ότι δουλεύουν οι συσκευές ή κάτι τέτοιο Εγώ δεν διακρίνω appstore πάντως. Αλλά κ για έλεγχο δεν νομίζω να το έκαναν έτσι. Farming είναι αλλά σε τί; 1
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ δεν διακρίνω appstore πάντως. Αλλά κ για έλεγχο δεν νομίζω να το έκαναν έτσι. Farming είναι αλλά σε τί; Είχα δει άλλη μια τέτοια φωτογραφία που φόρτιζαν δεκάδες iPhone μαζί αλλά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα